Inlägg

Inlägg som thedarkknight har skrivit i forumet
Av thedarkknight

Diablo 2 Gold Edition! Tänkte ge spelen en seriös chans nu när trean kommit!

Säljaren inne på Gamestop blev mycket förvånad över mitt köp då D3 ju finns (De hade precis fått in leverans tror jag, typ tio ex på disken)

Av thedarkknight
Skrivet av rasmus19951995:

hej,jag har nys köpt en ny dator (http://www.inet.se/kundvagn/visa/1655965/ny-ffs). mitt problem är att när jag har haft på datorn en stund (Cirka 4h) så försvinner mina 2 WD hårddiskar (w7 ligger på ssd). jag har sökt runt lite och hittat de med energisparläge på hårddiskarna men inget av det fungera och jag har uppdaterat BIOS också. så plz hjälp mig ! tack i förhand

Defekt kabel? Sitter kabeln ordentligt? Måndagsdisk?

Av thedarkknight
Skrivet av zerozam:

Någon som fått problem med att fläkten på referensmodellen börjat yla? Mitt kort låter hemskt i tid och otid och fläkten verkar börjat glappa axialt. Mätte med ljudmätare; mellan 58-60 dBm 2 dec från kortet.

Låter som slitage efter vanlig användning. Byte av kylare eller nytt kort i värsta fall gissar jag på!

Av thedarkknight
Skrivet av Fr1dd:

Läste först, sprit orb :). Kanske inte hade varit helt fel heller :D.

Haha, det gjorde jag också!

Av thedarkknight

Jag tycker grafiken i trailern ser OK ut. Call of Duty-serien tröttnade jag på i samband med World at War (cod5?) och MW2.

Grejen är ju att det hela tiden kommer nya generationer gamers i åldrarna ca 10-13 som kanske upplever shooters för första gången och då kanske Black Ops 2 blir deras favoritspel pga bristande erfarenhet. Så även om vi som är lite äldre kanske tittar snett på den här delen eller serien i sig så är det ju småttingarna det handlar om också

Av thedarkknight
Skrivet av Olay:

Ett till tips vore att vänta tills i sommar då Baldur's Gate Enhanced Edition (http://www.baldursgate.com) kommer :>>>>

Kommer även BG2 enhanced senare!

Av thedarkknight
Skrivet av CFSsss:

Gamla fina Shadows of Amn, kanske världens bästa spel någonsin

Sedan är spelet gjort för att våra SVÅRT också, kom ihåg det. Detta är inget casual lir som man ska gosa sig igenom, det gäller att klura, läsa på om spells och så. Om man t.ex råkar trilla ner till Kangaxx helt oförberedd som level 5 så åker man på däng så det sjunger om det.

Jäklar också! Jag är vääldigt casual numera. Annat var det i tonåren. 7 timmars spel på en dag!

Av thedarkknight

Jag är så fäst vid Dragon Age att jag vill ha samma kamera och kontroll-system i D3

Av thedarkknight
Skrivet av Olay:

Du kan ju använda vilken eldmagi som helst för att avsluta jobbet.
Bonka ner trollet tills det ligger och sen lägger du fireball, flame arrow, melf's acid arrow, flaming touch eller vad fasen som helst.

Tack för tipsen!

Av thedarkknight
Skrivet av Elitist:

Vad menar du? Det var väl aldrig några problem med att hålla in i D2? Det är iaf exakt likadant som i D2 i betan så jag vet inte vad det innebär för dig.

VAAA?!?? Kunde man? HAHAHAHA! Och här har jag gått och klickat frenetiskt i över tio år!! Polarna har klickat de också! Kollektiv idiotstämpel!

Skönt att få det uppklarat! Tack!

Av thedarkknight

Behöver hjälp i Baldurs Gate II :)

Jag har kommit till platsen där gänget möter Troll. De där vidriga bestarna som endast dör av Acid arrow eller Fire arrow. Jag hittade fire arrow i en marknad men de är sviiiindyra - typ 1800 Guld/pil !!!

Hur får jag enklast tag i acid eller fire arrows på andra sätt?

Av thedarkknight

Hur blir det med musen i D3?

Ni som lirat det - måste man klicka som en galning som i Diablo, DiabloII och LOD eller funkar det som i andra spel som t ex Biowares titlar, att musknappen bara behöver hållas in för att handling skall ske?

Jag beeeer verkligen om att jag inte ska behöva förstöra pekfingret :(:(

Av thedarkknight
Skrivet av Kanyl:

Hejsan!

"Ska man köpa Diablo 3?"

Är inte allt för insatt, men har spelat lite på betan och även en del D2. För mig känns det bara som om spelet går ut på att döda - loota? Helt enkelt, slafsa sönder allt man ser, med ett fåtal attacker? Jag säger inte att det är något fel med detta, men om det är vad som kommer erbjudas, så tror jag inte det är min kopp av te. Spelar allt ifrån Alan Wake, Dear Esther, Vanguard till Guild Wars just nu och tror inte att jag kommer lägga ner någon tid på D3, om jag väl köper det.

Jag gillar djupa spel med mycket innehåll och bra atmosfär, där man har val att göra mycket, när vi snackar om mmo's. Så, vad kan man jämföra D3 med, förutom sin föregångare?

Gör mig hypad, eller ge mig ett ärligt svar! Känner just nu inget intresse alls för D3, även om jag har bokat det

Jag. Kan. Inte. Hypa. Dig.

För jag känner inte heller någon hajp! När Diablo var på tapeten (96/97) tittade jag på när polaren spelade med måttligt intresse. När Diablo2+Diablo2 LOD kom 2000-2001 blev det ungefär samma sak. Tyckte mest det verkade vara ett evigt klickande! FPS var min grej på den tiden så det kanske var därför jag inte förstod. 2011 tänkte jag ge spelen en chans men tyckte att grafiken var så groteskt ful att jag inte stod ut.
Jag har provat lite WoW pre-wrath of the lich king och tyckte att det faktiskt var ganska roligt men hela mmo-konceptet sabbade för mig. Jag vägrar betala månadskostnad när jag ändå är Casual numera. Spelar helt oregelbundet.
Jag älskar Baldurs Gate och allt som har med Dragon Age att göra (men mest Origins) och sedan D3 började komma upp till ytan i mediablaskorna ordentligt för ett par år sedan blev jag intresserad.

Jag kommer med 100% säkerhet köpa Diablo 3 men endast när det blivit några hundralappar billigare, typ 99-200 SEK max.
Jag rekommenderar dig att göra detsamma då det känns som att vi sitter i samma båt

Av thedarkknight
Skrivet av mOOpiTh:

Går det inte få billigare än 60euro? lite dyrt och pröjsa över 600spänn :S

Vänta några månader och sedan köp. Det ska iaf jag göra, hoppas på julrean eller runt december. Jag vägrar betala mer än 99 kronor för ett spel

Av thedarkknight
Skrivet av Cheewie:

Jag har hur många kompletta som helst, Pentium, Pentium II och III, 75MHz - 800MHz osv. Även laptopar.

Kompletta burkar? Jag vill gärna ha fulla specs!

Av thedarkknight
Skrivet av born_in_fire:

Jo det är så att jag hittade detta spel på vinden och tänkte att det skulle vara lite kul och spela ^^
Dock när det kommer till upplösningen så har jag problem, i fullscreen mode kan jag inte ha högre upplösning än 1280x1024 och i windowed mode kan jag bara ha 1600x1200 elr 2048x1536 (om jag vill ha högre än 1280x1024) försökt lite snabbt på custom res i configet utan resultat :/

Typiskt Quake3-engine byggda spel. Kolla Widescreen Gaming Forum

Av thedarkknight
Skrivet av japples:

hej! har precis byggt en ny dator och satte in min sjärm för att testa skillnaden från min gammla skit dator. men när jag ändrar min upplösning på skärmen i windows till 1920 x 1080, vilket är rekomenderat, så mister jag ungefär 5-10 milimeter av skärmen på vänster sidan (alltså slutet av de jag ser av mitt skrivbord är typ vid en fjärde del av windows märket). så jag tänkte att jag helt enkelt att det bara var att sänka upplösningen men då blev bild kvaliten mycket sämre. någon som vet hur man kan fixa detta problem utan att sänka bildkvaliten hälst?

Testa att flytta runt bilden med skärmens inbyggda inställningar.

Av thedarkknight
Skrivet av infinity08:

Eftersom du har en SSD bör du verkligen byta till ACHI mode. Dock så kanske du måste installera om Windows efter det.

Jag ändrade från SATA till AHCI för mina mekaniska diskar. Behövde icke installera om Windows. Men jag har dock hört att det är det rekommenderade att göra.

Av thedarkknight
Skrivet av BEViking:

Ja, som topic. Finns flertalet spel som jag inte kan spela på högsta inställningarna utan att skiten ska börja fpsdroppa ner till i princip ingenting, eller väldigt lågt även fast jag har bra speccs.
Varför optimeras spel så dåligt i dagsläget?

Jag kan inte spela följande på högsta upplösningen utan att ha fpsdrops så att det blir ospelbart vid vissa tillfällen

Starcraft 2 (Stödjer 2-3 Cores och endast 1 GFX) Droppar till ~20 FPS i 2v2 och 3v3 på 1920x1080 @ Ultra
Star Wars - The old republic (Har väl kring 40 FPS oberoende av settings)

Listan kan göras mycket längre, men varför ska man inte kunna fläska på med ögongodis utan att spelet går på knäna pga dålig optimering?

Jag tror det hänger på tidspress från någon part att få ut spelet snabbt! Eller så vill de tvinga konsumenter att köpa kraftigare och dyrare hårdvara

Av thedarkknight

4000-serien är ju DX10 så det är därför den försvinner