Inlägg

Inlägg som Lellky har skrivit i forumet
Av Lellky

Högerklicka i en tom del av aktivitetsfältet och välj verktygsfält -> bocka för wmp

Av Lellky

rekomenderar verkligen sony EX51. Kanon bra snäcka som sitter behagligt i örat o som har ett rimligt pris.

Av Lellky

Angående batteritiden så anges den alltid i MAX. Så står det att den ska klara 8h så klarar den ca 6h om man använder den som en normal person, dvs byter låt med jämna mellanrum etc. Irivers flashspelare har en batteritid på upp till 40h, det kallar jag klass skilnad.

Av Lellky

trött på alla ipod feaks!!!

Fan vad jag börjar bli trött på alla tokiga ipod freaks som infekterar varenda tråd som handlar om mp3spelare. Det spelar ingen som helst roll om det handlar om flashspelare eller dylikt, direkt är ni där och hyllar er lilla ögonsten. Jag är själv en ägare av en ipod men jag är inte särskilt jätte nöjd med den. Använde min jos mp100 innan som jag trivdes ypperligt med.
Det jag inte gillar med ipoden är den fruktansvärt dåliga batteritiden. Hur i hela friden kan man hylla en spelare som ipod mini med en batteritid på MAX 8h. Blundar ni för batteritiden eller bär ni omkring på laddaren för att ladda den så fort ni får tillfälle? Detta är den största flaskhalsen på alla hdd-spelare idag.

Det finns en viss typ av ipodägare som jag inte förstår mig på heller. Varför använda original hörlurarna till sin ipod? de suger hårt och blir en enorm flaskhals. Det är bara för att de vill flasha med sin ipod, "här kommer jag och jag äger en ipod". Usch!..stackare, amatörer eller vad man nu ska kalla dem.

Av Lellky

Jag har inget behov av att ha 7dygns musik i min ficka. Så nu vill jag gå tillbaks till flashspelare igen. Och det här är precis vad jag har letat efter. Älskar känslan i jos produkter. Men jag har varit besviken på att det endast har varit usb 1.1. Här kommer en spelare som är förbannat snygg och liten. Med usb 2.0 och en batteritid på 20h. Jag tycker att det är fullt tillräckligt med 10mw uteffekt. Köper man den här typen av spelare, som är så liten som den bara kan bli, så är det inte meningen att man ska bära omkring på sina porta pro eller dylikt. Nä, ett par fina snäckor ska det vara. Kan dock hålla med om att priset är lite väl tilltaget, men smakar det så kostar det.

Av Lellky

Gneter: Du kan få byta mot min z1010. Köpte den idag,bunden till tre kontantkort. Pengar i mellan såklart.

Av Lellky

Man behöver inte skriva på ett endaste papper (köpte min idag).

Rekomendrar att du läser hela tråden ang. tres kontantkort innan du köper.

Av Lellky

Batteritiden på ipoden är för kass. Jag har själv en 3G och den har samma batteritid som mini (max 8h), man får väl ut ca 6h o det räcker knappt en hel dag för mig. Skit jobbigt att behöva lada den hela tiden. Jag bär runt på laddaren också i skolan nu, för säkerhets skull. Den har dött så många gånger.
Men annars har ipoden grym design och helt underbara menyer med skön känsla.
Nu funderar jag på att byta till en liten 512mb flashspelare med usb 2.0 o med en batteritid på minst 20h. Gärna kvalitetsmärke (iriver, iaudio, jos mfl.)..svårt att välja. Jag tycker att det är vikigt att gör ett bra val då man använder en mp3spelare varje dag året runt. Den är alltid med.

Hoppas att du blir nöjd med din mini i vilket fall som helst.

Av Lellky

Jag har samma problem ungefär. Tror att det är något virus faktiskt. Nån mask av nått slag.

Av Lellky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av razmuz.p
man ska inte pilla på sakor man inte kan ..."

Fan va taskig du är. Alla har väl gjort misstag, man lär sig av att göra misstag. Jag har pysslat med överklockning nu i tre åt kanske. Jag har väl inga skillz direkt men att kalla mig n00b är orättvist. Fattar inte att jag kunde vara så dum idag!!! Har aldrig monterat en kylare med skruvar förut. Jag skruvade lite på ena sida och lite på den andra sidan som man ska göra. Tyckte inte att det tog imot särskilt och i manualen stog det att man skulle dra åt skruvarna rejält, så jag bara skruvade o skruvade. Fan att jag inte kollade från sidan från början, då hade det aldrig hänt. Det bästa av allt hade varit om jag hade monterat clippet rätt från början när jag satte ihop kylaren. Just nu är jag väldigt lack på mig själv!!! aahh!! Hade hoppats på att nån hade kunnat säga nåt i stil med "att den säkert inte har pajat, det ordnar sig ska du se"..men jag får nog helt enkelt ta o bita i det sura äpplet.
Ska nog ta o läsa lite mer i den där "klanttråden" o trösta mig med att jag inte är ensam om att förstöra komponenter.

Av Lellky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CerpA
Smidigt, är det enda jag har och säga dig.

Tack, vad snäll du är. Precis vad jag behöver höra nu.

Av Lellky

Ja det gjorde den. Har kört den i ca en vecka med min gamla kylare utan problem. Så den fungerade som en klocka när jag fick den. Blev dock lite väl varm när jag skulle klocka rejält så idag fick jag för mig att montera min nya kylare...o det gick som det gick..:(

Av Lellky

bränd eller krossad barton?

Köpte en beg barton 2500+ och en ny zalman CNPS7000A-Cu.
Kylaren passade inte på mitt mobo (RDA+) så jag plockade av "clippet" från kylaren och sågade av den yttersta biten av fästet. När jag satte tillbaks det så placerade jag det fel! Jag placerade det för högt så det vilade på ett par små tappar som sticker ut (svårt att förklara). När jag sedan skruvade fast den så spännde jag den tills det inte gick att spänna den mer, när jag sedan tittar ifrån sidan så ser jag att hela moderkortet böjt sig. Jag släpper på skruvarna tills det nästan inte böjer på sig alls (trodde att det berode på den stora vikten). När jag slår på datorn så piper den två korta o en lång signal o sen får skärmen ingen signal. Jag sätter dit min gamla cpu (1700+) och min gamla kylare (taisol) o sen bootar den utan problem.
Testar sedan min barton med min gamla kylare men den funkar inte. Datorn fungerar inte riktigt som innan nu heller, den har krashat i bios på låg klockning vilket den aldrig någonsin gjort innan.
Nu undrar jag om jag har råkat bränna eller krossa min barton?
Den luktar inte konstigt och den ser inte alls skadad ut.
Jag blir tokig!!!

Av Lellky

Ljudutgången pajade på mitt 8RDA+!?

Drog loss alla kablarna nyss då jag skulle mecka lite. Nu är de tillbaka på plats, men till min stora förvåning så har jag inget ljud på den vänstra kanalen. Det kan inte vara någon instälning för jag har inte ändrat någon och innan jag drog loss hörlurssladden så hade jag ljud även på den vänstra kanalen. Jag har kollat lite i själva uttaget och det saknas en liten guldfärgad pinne på den vänstrasidan om kabeln(sitter en på höger sida), längst ut så att säga. På de båda andra uttagen(mic m.m) så sitter där en sådan liten pinne på båda sidorna. Misstänker starkt att det kan ha varit den som har gått av.
Kan någon svara på om det ska vara en eller två pinnar i uttaget?
Tror ni att man kan få ett helt nytt mobo på garantin för detta? eller det blir till att ta o skaffa ett ljudkort?

Av Lellky

HAHA!!! En 1700+ tbred JIUHB kan väl inte suga...Fan sluta klaga...själv sitter man med en AIUGA...=/...var nöjd du!!!!

Av Lellky

Vad har ni fått upp era PoV ti4200 64mb i??

Jag kan inte få upp mitt i mer än ca 307/608
Då får jag 12700p i 3d Mark 2001.

Jag har följande system:
1700+ Tbred A @1900Mhz
EPoX 8RDA+
TwinMos pc3200 256Mb utan winbond =/

Jag har kommit fram till att det äntligen är grafikkortet som sätter gränsen, tror jag. Vore kul att komma upp i 13 000p men grafikkortet går inte att klocka mer =(

Nu undrar jag vad ni fått upp era i??

Av Lellky

Försök inte köpa en tbred-B från Komplett...då får du en A...det fick jag =(.
Man kan få vilken stepping som helst därifrån..köp din processor i någon lokal datorbutik istället...

Av Lellky

Är ni gjorda av pengar?

Av Lellky

Det ÄR den bästa...Men det har ju betydelse vilken vecka den är tillverkad också..De som är tillverkade i år ska vara något sämre än de som tilverkades innan årskiftet...
Nu menar jag 2100+ T-bredB och ingen annan..

Av Lellky

Man ska alltid göra rent både flänsen och kärnan...kvittar om du så bara skall montera om den lr precis har avlägnsat en thermalpad ..Använd kemiskt ren bensin eller aceton. Det är det jag har använt..funkade bra..