Inlägg

Inlägg som hest har skrivit i forumet
Av hest

Sons of the Forest

Av hest

"De påstår även att deras bambupapper är 25 procent mer absorberande och 30 procent starkare än pappersprodukter."

Man får väl hoppas att de menar att pappret kan vara 30% tunnare, eftersom toapapper ska lösas upp i avloppsrören.

Av hest

Nej, men däremot en lag/skatt mot överdriven elenergianvändning.

Av hest
Skrivet av andra94:

För att hen gjorde ett fynd o kanske nu har börjat köpa massor av tillbehör till ritplattan, gjort planer osv? Ja finns många anledningar, samma sak om du nu skulle ha ett 3080 för 7825:- men du får samma meddelande avbokar du? Du kanske redan beställt CPU + mobo + ram + chassi + nätagg för att du fick kortet billigt.

Avbokar du?

Självklart. Säljaren kan avboka ändå, och då får du exakt samma utfall plus att du förstört ett liv.

Av hest

Vad tycker miners om detta?

Jag har dålig koll på hur stor betydelse det har att kunna sälja grafikkorten när lönsamheten sjunkit.

Av hest

Lite klen IPD-range på 60-68, när man nu ändå har med funktionen.. det funkar ju såklart, men blir aldrig helt hundra.

Av hest
Skrivet av anon56869:

"This helium-3 could potentially be extracted by heating the lunar dust to around 600 degrees C, before bringing it back to the Earth to fuel a new generation of nuclear fusion power plants."

Hahaha låter som taget ur en science fiction rulle. Men nästan all science fiction har ju blivit verklighet, så varför inte

Se filmen "Moon"

Av hest

"Bilder och 3D-kartor från rummen där användare spelar kommer dock fortsatt lagras lokalt på enheten och inte delas till företagets servrar."

Hahaha, eller hur!

Tänk er bara: du scannar ditt rum för att lira lite Beat saber. Oculus skickar scanningen till Facebook - som identifierar allt du äger i rummet och kan se vad du "saknar" och skicka vidare till kunder.

Av hest

Jag har haft en icke-aktiverad version i flera år, jag lägger inte märke till watermarken längre.

Spelar mestadels i VR ändå, och där syns det inte alls.

Av hest

The Dopefish lives!

Av hest

Det är möjligt att Index klarar inside out-tracking, men kamerorna lär också vara för AR. Vive Pro har två kameror och kan med hjälp av desse rita upp omgivningen i VR.

Av hest

Det är förbluffande hur naiva folk är vad gäller Epics uttalanden om deras intentioner med detta..

Nu direkt, på en gång, så gynnas utgivarna/producenterna av spelen de säljer på plattformen genom bättre avtal. Med exklusivitetsavtalen så går Epic säkert back till en början, men har sett detta som ett sätt att roffa åt sig en del av samma kaka som Steam byggt upp från grunden. På sikt kommer Epic GARANTERAT inte verka för att hålla nere priserna "för konsumentens bästa". Epic är ett företag, ett stort sådant, med investerare som pumpat in hisnande summor. Självklart kommer dessa verka för att få maximal utdelning.

Epic har i närtid gjort uttalanden som går stick i stäv med hur de nu agerar. De drar sig med andra ord inte för att ljuga. Varför skulle de inte höja priserna igen, till samma nivåer som Steam?

Personligen är jag inte emot att de introducerar en ny plattform. Men när de sätter krokben på en konkurrent genom vad som närmast kan ses som mutor, så smakar det fan riktigt illa. Lägg istället Fortnite-pengarna på att ta fram en bättre plattform.

Av hest

Att ett spel blir exklusivt på Epic store, eller Origin, UPlay etc. innebär inte lägre priser för kunden. Det är inga nya fria marknader, och har föga påverkan på konkurrensen. Iom de exklusiva titlarna så är det stängda marknader där prissättningen är fri för prissättaren = Monopol! Jämför bara med möjligheten att köpa steam-nycklar hos tredjepartsförsäljare.

För egen del kollar jag alltid hos tredjepartsförsäljare innan jag köper spel, har köpt alla de senaste Civilization-spelen och expansionerna sedan 5:an hos en tredjepartsförsäljare. Har sparat minst 500 kr på detta och ändå fått allt på releasedagen, i Steam-klienten.

Epic kanske vill väl, men gör fel!

Av hest

Hoppas innerligt att det är kul att spela, för det ser makalöst läckert ut!

Av hest

Borde inte samma regler gälla för iTunes, Spotify, Youtube, Steam, osv. ?

Av hest

@VadSaDu: Fan va najs! Älskar den här sortens hemmabyggen.

Av hest
Skrivet av VadSaDu:

Något liknande gjorde jag på min T10-surfplatta.

Skar ut ett 120mm hål i skyddsfodralet och skruvade dit en 120mm fläkt mot processorn osv på plattan, satte eltejp mot skruvarnas huvud så att de inte repade mot baksidan på plattan.

Från 85-90c till 55-65c under spelande på plattan, rätt bra och enkel lösning.

Häftigt! Har du bilder att visa?

Av hest

@Sverkmopsen: Vad hände med Lynnfield? (Försökte googla, men hittade ingen förklaring/historia om den)

Av hest

@DoraTheExplorer: Tackar för svar, ser ut att vara ett väldigt bra system du köpt! Tyvärr har jag lite begränsat med utrymme, så två mindre högtalare vore optimalt.

Av hest

Köpråd, "Surroundhögtalare & stativhögtalare"

Hej, mitt 10 år gamla Logitech-högtalarsystem har börjat skorra och det är dags att köpa nytt.

Jag är ingen audiofil, men vill ändå ha något hyfsat bra. Kollade in de högst rankade på prisjakt inom kategorin "Surroundhögtalare & stativhögtalare" och de såg bra ut och hade bra pris.

Men så undrar jag om dessa kan leverera bra ljud på egen hand, eller om de bara är satellit-enheter för större system och behöver kompletteras med en baslåda. Räcker det med ett par av följande? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1415005

Tacksam för svar!

/hest