Inlägg

Inlägg som hest har skrivit i forumet
Av hest

Problemen som Zeeper beskriver är identiska med de som andra Sapphire-ägare har erfarat, mig inkluderat.

Och att din fläkt låter konstigt är ju inte riktigt samma typ av problem, men jag håller tummarna för att du lyckas lösa det. Inge kul att behöva 'reparera' något man precis köpt.

Av hest

En del av Sapphires 4870-kort är defekta, byt medans du kan.

Av hest
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jalle64
Sedan kan det ju bero på SFS

Av hest

Köp från annan tillverkare om du kan, det verkar som att en del(däribland mitt) av Sapphires 4870-kort funkar dåligt, så det vore dumt att chansa ifall du får ett kasst ex.

Av hest

Ett tips: Köp inte Sapphires kort, jag och en del andra har haft problem med det. Spel har låst sig efter olika tids spelande, så om du kan köpa från annan tillverkare, gör det. Finns ju ett par tillfälliga fixar ute men kort ska fungera ur lådan.

Av hest

Har precis köpt ett 4870, och det hänger sig efter ett tag i kraftiga spel (Inte spelat tillräckligt länge i lättare spel).

Vid stability test med furmark så stiger "VDDC Slave #1-3 Temperature" upp till 140 grader, och så vitt jag vet - ökar det hela tiden. (66 Grader Idle)

Är inte detta på tok för högt?

GPU ligger vid 82 grader i furmark, men då har jag bara kört i ett par minuter, vågar inte längre iom, VDDC tempen

Edit: När jag stänger ner Furmark sjunker VDDC tempen omedelbart ner till 90 grader för att sedan sakta sjunka till 66 igen.

Edit2: La in 8.8 Drivare, nu håller VDDC sig till ca. 85 grader, men prestandan är definitivt sämre.

Av hest

Framtiden har ingen framtid!

Av hest

Jag har alltid varit rätt tolerant vad gäller design på saker - sålänge de presterar har jag varit nöjd. Men detta var fan gräsligt!

Av hest

Om man ska se det från de ljusa sidan så får AMD en något ökad chans att komma åt mina pengar.

Av hest

Jag vill rekommendera Alex Chiu's eternaringar, som ger dig evigt liv, har själv en och har fortfarande inte dött!

Lär rimligen kunna hjälpa mot CRT-strålning då det är elektromagnetism. Ringarna omvänder de naturliga magnetfälten i celler och och kan på så sätt skapa ett skyddande magnetfält runt dig. Jordens magnetfält fungerar på samma sätt, och är det enda som skyddar oss från dödlig kosmisk strålning, och även skadlig strålning från solen.

http://www.eternarings.com/

Av hest

Kortet med AGP och PCIE är helt underbart! Exakt det jag ville ha när jag uppgraderade sist. Lite surt att annars behöva köpa nytt grafikkort bara för att man vill köpa ny processor. Eller vice versa, när grafikkortet ska uppgraderas..

Av hest
Citat:

Ursprungligen inskrivet av katanaa
vilket fånigt namn.. Fasn8..

Bergis bara det interna kodnamnet på projektet, alltså inget som var tänkt att dyka upp på marknaden.

Av hest

Innebär inte den här sortens minnen/hårddiskar att man kan sänka laddningstiderna för applikationer man använder ofta?

Om man tex. lägger winxp-filer på denna disk, bör inte uppstarten gå betydligt mycket snabbare? (Och även spel och program man ofta kör.)

Av hest

Varit med om samma sak, var bara att stänga av skärmen i ett dygn. Försvann helt och hållet.

Av hest

Nae. Inte lönt om du köper kort baserat på DX-version, finns för få spel som är på väg inom närmaste tiden. Men 8800-korten är bland de kraftigaste, så du bör snarare tänka: köpa ett kraftfullt kort som har möjlighet att köra dx10-spel i framtiden. Då blir det plötsligt 'lönt' att köpa ett kort som har stöd för dx10.

Kolla gärna upp pris/prestanda först.

Av hest

SED:s framtid

Vill tipsa om denna hemska artikel:
http://www.behardware.com/news/8559/sed-is-the-end-in-sight.h...

Det har ju stormat en hel del runt SED och vem som har rätt att tjäna pengar på vad osv. Men nu verkar det som om SED aldrig kommer att nå marknaden.

Vilken eller vilka andra nya monitortekniker bör man hoppas på istället om man vill ha liknande prestanda som SED-tekniken var tänkt att leverera?

Hoppas ändå på att Canon löser då på nått sätt.

Av hest

Sennheiser är jävligt grymma. Har ett par HD 200, haft dem i 5-6 år, suverän kvalité. Tänk bara på att dynorna är av något plastmaterial som det blir svettigt och möjligen irriterat på sommaren. Men inte hänt så ofta. Så komforten är väl enda direkta nackdelen.
Ska för egen del snart uppgradera till nya, mer komfortabla.

Av hest
Av hest

Aldrig bra att bli automatiskt begränsad till en musiktjänst sådär. Båda mina syskon har ipods och det har alltid uppstått problem med att ladda över saker på deras respektive apparater. Min USB-spelare har aldrig haft problem med sådant, det är bara att koppla in och ladda över.

Men det är kul att se att det blir mindre och jag ser heldre att Apple har monopol på betalmusik över nätet än tex. Microsoft, Sony el. dyl.

Av hest

Får gärna fixa GPU-stöd till Photoshop. Fast det finns nog redan?