Inlägg

Inlägg som Zelloxy har skrivit i forumet
Av Zelloxy
Skrivet av lucifer54321:

Okej, hur svårt är det att sätta sig in i sådan vattenkylning. Är det svårt eller vågar man göra det utan att vara rädd att paja kortet?
Vad ligger priset på ungefär för en sådan lösning?

Det är väldigt enkelt, man behöver bara vara försiktig när man fyller på systemet och ser till att inget läcker. Annars är det väldigt "straight-forward". Jag TROR jag gav cirka 3k för systemet (till 1 grafikkort, dock betalade jag mer då jag har SLI).

Av Zelloxy
Skrivet av lucifer54321:

Verkar tydligen som att de inte passar till just mitt kort, se citat nedan.
Vill inte köpa något som jag måste ta sönder/modda för att passa.

Den vattenkylningen du köpt, är det ett helt system man kan köpa typ H60 till CPU eller måste jag köpa alla delar för sig.
Håller mig gärna till något med så lite moddning som möjligt. Har en H60 till min CPU och det är i princip så mycket jag vill/kan modda datorn

Måste man alltså behålla fläkten som finns utöver vattenblocket? Förstod inte riktigt. Jag vill helst inte borra eller så i kortet heller.

Det jag har är "custom" så att säga. Dvs. flera delar och jag har byggt systemet själv.

Av Zelloxy

Ahh. Då är jag med :). Ser bra ut!

Av Zelloxy

Låter som ett bra val, lycka till med vattenkylningen!

Btw, menar du att du ska ha 2st 240mm radiatorer samt 2st otroligt små? eller vad är måtten 30 och 60 mm för?

Av Zelloxy

Det är deras så kallade "GOOD" Edition (Jag har samma) du har. Den är <b>inte</b> efter referensdesign vilket betyder att den kylaren du länkat mest troligen inte kommer passa.

Hittade en forumtråd där en person försökt montera just den kylaren på det kortet, han lyckades men det var inte 100% bra resultat då passformen inte var perfekt (http://www.overclock.net/t/1080242/evaluating-temps-gtx-580-g...).

Personligen har jag köpt vattenkylning till mitt kort från EK.

Av Zelloxy

Jag skulle säga att en sådan begagnad dator kan vara värd kanske 4000-4500kr. Och nej, den klarar absolut inte high/ultra. Tror den datorn får nöja sig med medium på full-hd. Om du ska ha åtminstone över 40 fps.

Av Zelloxy

Den finns ingen ren prestandaskillnad på m-ATX och ATX, då det endast är deras formfaktor (storleksskillnad). Dock måste du givetvis jämföra specifikationerna på moderkorten och se så de är likvärdiga.

Av Zelloxy

Luftflödet kan du få ganska likvärdigt i de olika chassina. Dock hade jag själv röstat för Fractal R3 då det är mycket bättre ljudisolerat om det är en viktig preferens för dig.

Av Zelloxy

Att initiera din disk ska inte ta bort någon data. Så det kan du prova, kör även gärna en chkdsk (utan /f!), det kan restaurera din partition om du har tur.

Men är det så illa att din disk inte snurrar kommer inte ens detta hjälpa dessvärre.

Av Zelloxy

Vad jag kan utläsa från deras hemsida så är det så att LTX är deras "lilla" modell med mindre kontaktyta samt mindre inre volym, vilket ger lägre värmeförflyttning samt lägre flöde i systemet. HF/Supremacy är deras värsting variant med större kontaktyta och större inre volym, vilket givetvis då ger lägre temperaturer samt bättre flöde i systemet.

Jag skulle säga att du behöver absolut inte köpa HF/Supremacy om inte du ska ha flera blocka/radiatorer i samma system.

Av Zelloxy

Som det ser ut kan du inte göra det, åtminstone vad jag fick på min första google sökning från deras forum:
http://support.rockstargames.com/entries/21530438-how-to-chan...

Av Zelloxy

Vilket Gainward kort har du? Har du "GOOD" Edition? För om du har det, så tror jag inte den passar då det inte är referensdesign, dock så finns det andra Gainward kort som följer referensdesignen.

Av Zelloxy
Skrivet av Klimpen717:

Hmmm, nu skall vi se här. Jag är 38 och "gubbe". Jag har kombi, fru och två barn, bor i villa "en bit utanför stan" och knegere är man också men kan du inte låta dom som gillar detta få ha det ifred?
Jag vet inte ens vad Diablo 3 är (förutom att det är ett spel) men jag fastnade i alla fall för den här tråden.
Jag fattar PRECIS vad det handlar om, man gillar gemenskapen och att "skryta lite". Vem är vaken mest, vem har dragit till med värsta lögnen för att få ledigt. Vem kommer börja tidigast och sluta senast.
Låt säga att du är jägare på fritiden (vilket jag tvivlar på att du är), då har ju du dina jägarkompisar som snackar om Norma's nya ammunition eller om hur skönt det skall bli att få åka till Finland och jaga Älg till hösten.
Eller så "leker" du med RC bilar som jag gör. Stora feta monster som kostar åtskilligt mycket mer än både dator och spel tillsammans.
Då är man "hooked" på det istället.
Jag antar att dom flesta som skriver här är under 25 och då tror jag nog deras kroppar klarar en lång-vecka på socker och utan sömn. Jag klarar att vara vaken till 01:00 en vardag när jag skall gå upp med sonen 05:50 på morgonen för att hinna till skolan, sen är jag död kvällen efter....

Ha roligt med D3, jag har några polare som kommer spela alldeles för mycket så att jag inte har någon att spela BF3 med på ett tag.....

Well said +1

Av Zelloxy

Witch Doctor.
Jag har normalt sett hatat alla summoner klasser m.m. (T.ex. Necromancer) så tänkte, nu ska jag ta mig f*n ge den en chans från början. Än så länge älskar jag den (level 13).

Av Zelloxy

I och med att det är jobb imorgon kan man inte sitter uppe speciellt länge. Men några koppar kaffe blir det nog och sedan se hur länge man orkar.

Av Zelloxy

w t f

Av Zelloxy

C# Lista av typer som sedan ska itereras och instansieras

Jag har ett problem. Jag vill kunna instansiera objekt från en lista av typer. Jag hoppas ni förstår nedan vad jag menar. Men jag blir inte klok på hur jag ska göra.

public class Bas { } public class Typ1 : Bas { } public class Typ2 : Bas { } public class Typ3 : Bas { } public class Main { public static List<Type> typLista = new List<Type>(){ typeof(Typ1), typeof(Typ2), typeof(Typ3) } public List<Bas> objektLista = new List<Bas>(); public void Metod() { foreach (var t in typLista) { objektLista.Add(new t()); // Här skrev jag något helt random då jag inte vet hur jag ska lösa det } } }

Av Zelloxy

Jag kör 4,5GHz 24/7 med 1.3v

Av Zelloxy

Coop i Shogun? Haha. Det fungerar fortfarande inte ens acceptabelt. Löjligt att de inte har fixat save missmatch problemen då de funnits i flera av deras gamla spel. Men så går det när man återanvänder nätverkskod.

Av Zelloxy

Ett j*vla misslyckande är vad den releasen har varit. Skulle ha släppts för flera månader sedan, först nu får den ens godkänt att tillverkas och säljas.