Inlägg

Inlägg som Sh1ft har skrivit i forumet
Av Sh1ft

en fläkt drar endast ett par watt så de e helt lungt om du inte tänkt installera en 40-50 fläktar

Av Sh1ft

Hej! ska bara dela med mig om min erfarenhet av CDON.
Jag beställde 2 minnen, billigt och bra, fick hem dom efter ett tag. Installerade dem och märkte att ett var trasigt. Tog kontakt med kundtjänst och förklarade att ett var trasigt och hur jag kom fram till detta. (datorn hängde sig rapporterade minnesfel och om jag tog ut ett av minnet som är sönder så händer inte detta fast lite bättre beskrivet). Efter ett dygn skriver dom till baka: "Tack för att du kontaktade oss.
Jag förstår inte riktigt hur du kom fram till att ett av minnena är defekt. Vänligen försök att förklara närmare så ska vi hjälpa dig."
kopierar i princip från första meddelandet och skickar det. Efter två dygn (skriver max 24h) så skickar dom tillbaka att jag ska skicka information om ordern som dom själva säkert har (produktens serienr, står på hemsidan och om man har kvar kvittot), fattar inte varför riktigt, tar endast extra tid då det tar ett dygn innan dom svarar på det. Efter detta får jag skicka in paketet.
De skriver att de lagt en ny order på minnena och att det följer med en faktura som gäller som garantisedel och att jag ska spara den. Grejen är bara den att idag får jag hem en påminnelse från klarna som det står att jag ska betala dessa pengar på, ringer till dom och dom fattar inget utan vill att jag ska betala, jag betalade med direktbetalning så jag har inte ens haft något att göra med dem igentligen. De ville då att jag skulle be cdon ta bord fakturan, detta borde de gjort direkt, eller varför ens skicka ut en ny faktura? Blir aldrig mer att köpa något från CDON!!

Av Sh1ft

Testat med annan sladd? de blir utslitna! testa rengöra kontakten på telefonen också.

Av Sh1ft

skär/ klipp topsen på längden?

Av Sh1ft

rensa drivrutiner med driversweeper, alltså ta bort alla rester från ditt gamla grafikkort och installera de senaste

Av Sh1ft

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=215084
Har ett sådant själv, underbart att skriva på, men det är inget gamingtangentbord så om man trycket för många knappar så registrerar den inte alla, endast märkt av det när jag flugit i bf3. Annars riktigt bra kvalitet och känsla!

Av Sh1ft
Skrivet av callawayno1:

nu har mina in ears pajat, har bara haft dem i ca 9 månader å lyssnat nästan dagligen på dem , hur länge håller era in ears är det vanligt med så kort livslängd på in ears, är ett par ajays one jag har , kan man få nya på garantin eller något ??

Vi var 3 stycken dom köpte var sitt par ajays one i mars förra året tror jag det var, alla 3 slutade att ge ljud från ena luren, mina gick sist av dom för 2 månader sen ungefär. Men vad mer kan man begära från 200kr?

Av Sh1ft

Helt rätt, ibland fattar man ju inte vad dom håller på med.

Av Sh1ft

http://www.cablesdirect.com/prodimages/CC399AC_LR.jpg
En sådan använder vi och det funkar prima (lite längre dock)

Av Sh1ft

man kan endast använda 2 i taget av dvi och hdmi kontakterna per kort, resten måste kopplas till DP

Av Sh1ft

Prisvärt? nej
Värt för dig, kan väl endast du svara på men det presterar ju väldigt bra så om du absolut vill kunna köra bf3 på ultra med ett kort och inte bryr dig så mycket om priset så är det kanske värt för dig.

Av Sh1ft

Silverstone tj08-e är ju den fetaste lådan för matx! mer karaktär än fraktals chassin och mycket bra kylning!

Av Sh1ft
Skrivet av Lasergurka:

Jo, problemet är bara att min CPU kylare behöver ett eget utblås på 120mm :/

den behöver ett utblås till cpu, sluten vattenkylning? Du har ju en 120mm utblås att använda

Av Sh1ft
Skrivet av Lasergurka:

Okej, tack så mycket Blir nog XL, såvida ingen kommer med ett chassi som verkar bättre

Funderar lite på SilverStone's Fortress FT02B, men tycker det verkar för lite med bara 1 utblås på 120mm D:

Silverstones lådor med snedställt moderkort och airprenetrators i botten är de som har bäst kylning för grafikkort, de har bara ett 120mm utblås men då det blir övertryck och varm luft stiger så kommer mycket luft gå ut i toppen iallafall.

Av Sh1ft

Likadana kablar med en extra plastbit på

Av Sh1ft
Skrivet av galaXy:

Det är bara att sätta i hdisken och installera från ett USB-minne eller en skiva, som du sätter som first boot device.

Antar att han vill använda samma licens som antagligen endast fungerar på en dator i taget och det du beskriver är ju om man har tillgång till ett annat operativ.

Av Sh1ft
Skrivet av Überklass:

Detta är lätt det fetaste chassit som tillverkats ( inte bara ett exemplar då det finns måånga fina moddade lådor)

Av Sh1ft

om man kollar här http://www.sweclockers.com/image/diagram/2628?k=5e553c3eb7924...
så skulle jag säga att det går fint att köra med ett st 7970 i high med ca 60 fps. Visst de testar i singleplayer men de har också högre upplösning. Dessutom slipper man allt strul med crossfire och microstuttering och det bara flyter på med ett kort.

Av Sh1ft

Om du inte överklockar så lär det nog gå fint, risk för att det kommer få jobba mycket under load och därmed låta ganska mycket då..

Av Sh1ft
Skrivet av Brusarn:

Okej, hur menar du "default bios"?

Alla inställningar som från början.
Men testa att höja volten lite till, alternativt sänka klockfrekvensen också. Dock finns det risk för att det i detta fall inte går att låsa upp båda kärnorna. Testa med en extra kärna i taget och lås upp en om det fungerar.