Inlägg

Inlägg som Tyler D har skrivit i forumet
Av Tyler D
Skrivet av Ninotramp:

Finns de på butterix i Halmstad? Har dom öppet imån på förmiddan?

Skickades från m.sweclockers.com

Skojar du med mig eller?

Av Tyler D
Skrivet av unreal_is_back:

Skönt, är så trött på fabian bengtsson och hans reklamer som visas hela tiden på tv.

Haha, du hann före mig!

Av Tyler D

Vågar man fråga varför du undrar det?

Av Tyler D
Skrivet av ManBearPig:

Snyggt ! Jag måste bara fråga, är det ett Gameboy du tagit bilden med? Visste inte att det fanns en kamera i dom

Edit: Såg nu att det är nog ett skal till iphone, am i right?

Av Tyler D

Någon som vet när säsong 18 börjar? Längtar så förbannat

Av Tyler D
Skrivet av Srki1982:

Jag far grejerna imorgon och ska da borja bygga datorn. Jag har daremot inte bestallt samma grejer som du tankte gora. Tankte publicera resultatet... jag blir nog den forsta som gor det (finns namligen ingen publicerad bygge med denna chassi).

jag funderar på att köpa ett likadant chassi. Hur gick det för dig? Går det att få in en annan CPU kylare än orginal?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tyler D

Jo inte alls dumt lian Li gör ju bra chassin. Men jag tycker att lådan blir lite för stor. Skulle helst vart ännu mindre åtminstone lite lägre.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tyler D

Dator till morsan i macmini storlek

Tjena jag har lovat att fixa en ny pc till morsan. Den ska vara liten,tyst och snabb. Har letat efter ett stilrent mini-itx chassi men alla ser ju ut som skit. Hade hon inte behövt använda windows i jobbet hade jag köpt en Mac-mini. Har kollat på dell zino men jag gillar inte hårdvaran riktigt. Har ni några bra förslag/ider?

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tyler D

Problem med WLAN DD-WRT WNR-3500

Hej!

Jag har stött på problem. När jag ansluter till min router via trådlösa nätverket så får jag bara min internet ip (85.228.1xx.xxx). Via tråd kommer får jag en lokal ip (192.168.0.XX). Är det "Wireless Mode" Jag ska ändra? Den står på AP just nu. Blir lite less när jag varken kommer åt servern eller skrivaren.

Tack på förhand!

Av Tyler D

Jag sökte på hans efternamn i Orsa och då finns det bara en träff. Så jag antar att han inte har någon släkt i Orsa heller. Antagligen är det inte hans riktiga namn han använder, men ändå.

Av Tyler D

Har kikat på Ikea, de har en de kallar barbordskonsol men den är 17cm. Det blir för mycket. Jag ska ha en hylla på skrivbordet mot väggen. Kanske får åka till en svetsfirma och fråga vad de ska ha för det.

Av Tyler D

Vart kan man hitta den här?

Jag söker en distans liknande grejimoj till ett bord:

http://www.ollemagnus.se/wp-content/uploads/2011/06/Distans.png

Vars kan jag hitta något liknande?

Mvh

Av Tyler D
Skrivet av MacEnkronan:

Håller med dig. Det verkar inte ha varit ett fylleskämt (från "försäljarens" sida) heller. Sen 30 mil är ju lite väl långt att dra det hela om det nu var ett skämt.:/ Men förmodligen har man som någon annan forumkollega nämnde, hittat inspiration från ett program.

Det är ju många som vill försöka efterlikna och härma det program gör både på gott och ont. (Har bl.a. varit olyckor (och dödsfall?) när folk har försökt göra samma trick som programmet "Ballar av stål" gjorde om jag inte är helt ute och cyklar).

För många år sedan var det en tidning som hade en annons att det såldes åsnor på aktion. En del blev förstås nyfikna och undrade vad det var för åsnor (då de är ovanliga här i landet). Men det visade sig att det var ett aprilskämt och de enda åsnorna som fanns på auktionen var de som stod och tittade på varandra som åsnor.:D

Nåväl, sådana skämt kan väl vara acceptabla då skämtet utförs på lokalorten. Men som sagt, 30 mil är ju att dra skämtet lite väl långt. Den enda tröst jag har till TS är: skämtet var långt, närmare bestämt 30 mil långt.:P

Jag förstår dig TS inte kul men kan inte låta bli att småle lite åt det hela och samtidigt tycker jag uppriktigt synd om dig som inte fick slutföra - en på ytan utseendemässigt - lovande affär.:)

Jag tvivlar på att killen befann sig i närheten och är han inte på plats ser inte jag det roliga i det. Hans namn stod inte med i trapphuset heller. Det som var jobbigt var all tid som gick åt helvete, bensinpengarna var väl skitsamma. Med det är värre för de fyra killar som åkt från Stockholm, 70mil tur&retur...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tyler D

Helt sjukt är det i alla fall. Nej vi har väl inte blivit utsatta för något brott, men blir ju förbannad när man åker 30mil i onödan. När vi pratade med honom på vägen hem lät han som en stockholmare, absolut inte som en dalmas. Så jag tvivlar på att han själv var där.

Av Tyler D

Märkligt bedrägeri

Hej!

En kompis fick syn på en Nikon D300s + 18-200 på blocket. Killen skulle ha 7600:-. Killen sa att vi kunde åka till Orsa för att känna och klämma på den, där hans telefonnummer även är registrerat(mobil). Min kompis ville åka redan igår men då sa killen att han var upptagen och att vi gärna fick komma idag efter lunch. Min polare ringde vid 4 tiden idag till killen och sa att vi var på väg och att vi skulle vara där vid 7. När vi sedan kommer till Orsa så svara han inte. Vi väntar på parkeringen utanför lägenheten och efter 45minuter dyker det upp fyra killar i en bil . De rör sig lite konstigt runt deras bil och går fram till trappuppgången där "bedragaren" säger sig bo. Min kompis går då fram till dom och frågar vem de letar efter. Det visar sig att de har åkt från Stockholm för att köpa samma kamera. Vi ringer säkert 30 gånger men inget svar. På vägen hem ringer vi till killen från min mobil och då svarar han. Vi säger att vi ringer från Växsjö och frågar om han kan skicka kameran, och det kan han givetvis kan göra. Men han frågar sedan om vi inte känner någon som bor i närheten som kan komma och hämta kameran.

Varför vill han att folk ska åka till Orsa? Han verkar inte så angelägen om att skicka kameran.
Vi har hans ip-adress, kan man göra något roligt med den?

Killen säger sig heta Philip Schultz och ska bo i Orsa

Av Tyler D

Kikat på Yamaha wr250x? Det är ju lite offroad stuk, men det kanske inte gör något? Blir nog svårt att få det riktiga "motorcykel" ljudet ur en 4-takts enstånka.

Av Tyler D
Skrivet av Piece of Cake:

Många ser surfplatta som en lyxprodukt, iaf ett kompliment till dator, men jag funderar faktiskt på att köpa en till min mormor, som inte haft nån dator tidigare, så att hon kan maila och surfa. Det är ju mindre krångel med drivrutiner och antivirus och liknande och det är lättare att lära sig peka på det man vill än att navigera med mus och tangentbord. Hon verkar också positiv till den idén.

Nån som har nån synpunkt på detta?

Har tänkt samma tanke. Min mormor är 80år och väldigt pigg för sin ålder. Hon har inga tidigare erfarenheter av datorer och därför tänker jag att det kan kanske vara lättare att "peka på det man vill" istället för att krångla till det med en mus. Hon ska använda den till korsordsfusk och allmän slösurf. Jag har ingen surfplatta själv, men jag får för mig att det är lättare att navigera med fingrarna än med mus.

Av Tyler D
Skrivet av Cheers:

OnT, Det hade varit kul att veta vad du bestämde dig för Tyler D

Jag har faktiskt inte bestämt mig än. Jag tror säkert att det kvittar mellan D90 och D7000 för min del, förutom just filmfunktionen. Men jag har kollat på en del recensioner där de jämför just D90 och D7000 och där den sistnämnda helt klart är det bästa valet även fast den kostar några tusen extra (enligt recensenterna).

Men som sagt så tror jag att det blir en D7000.

Sen hörde jag i veckan att Nikon släpper D5100 i maj? Det kanske också är ett alternativ...

Av Tyler D
Skrivet av Cheers:

Tack för infon. Tror det lutar åt en D7000 i alla fall. Det blir lite mer pengar, men efter att ha tittat på en del recensioner så ser helt klart D7000 bättre ut i längden. Jag har googlat lite och sett att man kan få ett D7000-hus i USA för ca 7500:- . Syrrans kille är där och jobbar titt som tätt, så eventuellt kan han köpa hem en åt mig. Har ni några åsikter om det eller bör jag lägga 2500kr extra och köpa den i en svenskbutik?

mvh

Av Tyler D

Jag saknar filmfunktionen. D5000 finns ju också. Men det känns inte som att det blir så stor skillnad mot den jag har, förutom just filmfunktionen. Skulle vara kul att köpa något som inte är en instegsmodell , när man endå ska köpa. Jag sitter på nikkor 55-200, 35/f1.8 och kitobjektivet 18-55.