Inlägg

Inlägg som candybag har skrivit i forumet
Av candybag

Vad är egentligen kontentan av 9900k och säkerhetsuppdateringarna som äter x antal procent i prestanda? *gubbgrinig*

Skickades från m.sweclockers.com

Av candybag

Raspbian för c:a två år sedan, men eftersom jag inte hade något tålamod tog det en timme innan jag avfärdade allt Linux som pretentiöst bullshit.

Av candybag

Hade varit trevligt om Blizzard släpper en realm-lista snart så man vet vilka realms man ska undvika.

I 1.0 råkade jag och några kompisar börja på en inofficiell spansk server (Spinebreaker, eller Spainbreaker då tydligen.) Fick rerolla, spanskan blev för tuff

Skickades från m.sweclockers.com

Av candybag
Skrivet av xxargs:

sedan är det inte levern som hanterar salt utan njurarna.

Njurarna, så var det Bra text!

Av candybag
Skrivet av Mangee75:

Man har ju rätt yrke för denna ökenvärme " Smed/Svetsare "
Tur att jag jobbar i den nya hallen med 2 stora industri klimatanläggningar , men sen får man ju inte glömma det viktigaste av allt. Att dricka vatten och olivspad , låter kanske inte så gott men det är bra med salt i denna spad och det är också viktigt att få i sig.

Haha, olivspad?! Det låter lika nyttigt som att dricka saltvatten, dvs inte alls eftersom levern inte grejar det.

Av candybag
Skrivet av Markus1987:

@MortalDisease:
Jag kör med denna, funkar riktigt bra! En skärm på 24" och en på 27". Dock så är ju mitt Bekant bord 160cm i bredd men men!
https://www.komplett.se/product/836093/datorutrustning/bildsk...

Så har jag det!
https://i.imgur.com/mS2mhiJ.jpg

Lite synd att högtalarna sitter så högt upp tycker jag! Som ljudintresserad borde ljudvågorna riktas mot huvudet, inte flyga över

Av candybag

Hej!

Jag är på jakt efter ett relativt platt hörlursfodral till ett par ATH-M50x. Någon som har tips?

Som referens gillar jag det fodral som kom med Bose QC-35 eftersom det går ner i en datorväska utan problem. 6cm tjocklek tycker jag är respektabelt.
Kåporna på ATH-M50x ser ut att gå att vrida på liknande sätt för att platta till profilen men misstänker att de får lite större omkrets när de viks ihop.

Av candybag

8/10 på kalkylerade gissningar!
<o/
\o>
\o/

Av candybag
Skrivet av eat:

Blasphemy!!

Hahah, misstänkte att det skulle röra upp känslor

Skickades från m.sweclockers.com

Av candybag

Jag har 4 skärmar på ett stativ på just detta bord. Har inte märkt något konstigt under ett års tid.

Det som slog mig nu är att jag använder ett ex av Liftarens guide till galaxen i pocketformat som fördelar trycket. Kanske borde uppgradera till en träkloss...

Skickades från m.sweclockers.com

Av candybag
Skrivet av perost:

Problemet om skärmen är för bred lär väl främst vara att stativet kan vara för kort för att man ska kunna rotera skärmen utan att den tar i bordet. Men om du inte bryr dig om ifall du kan använda skärmen på högkant eller inte så spelar ju inte det någon roll. I övrigt lär det väl vara vikten som är det allra viktigaste.

...eller att man måste ha skärmarna mer snävt vinklade mot varandra. Eller, gud förbjude, ifrån varandra

Av candybag

Jag gillar att ha många alternativ vid strider och tar lätt mekaniken från ME1 över allt annat. Storyn också. Tycker inte det blir lika intressant när systemet är nerbantat och uppsnabbat, för mig är inte det Mass Effect. Snarare en spin-off.

För övrigt ganska uppenbart att det finns två-tre läger när ME1, ME2-3 och ME:A skiljer sig åt så mycket. Det kanske är dags att göra tre spin-offs; en turbaserad RPG med mycket lore, en tredjepersonspangare med 3-4 combat skills och en FPS-pangare i stil med senaste Doom.

Stört omöjligt att göra mer än en tredjedel nöjda med bara en ny titel i ME's universum

Av candybag

Hemmagjord drum & bass!

Kritisk lyssning, har insett att det finns förbättringspotential i min mixning...

https://soundcloud.com/frozen_orb/hypoderpia-wip-mix-3-living...

Av candybag
Skrivet av Söderbäck:

De spel som inte riktigt funkar med 21:9 som jag kommer att tänka på nu är XCOM enemy unknown, splinter cell black ops, dark souls och heroes of the storm. P
lus mutant year zero och overwatch som visserligen fungerar men det blir inzoomat så man ser mindre i spelet med bredare aspect ratio.

Jag hade inga tekniska problem att köra XCOM på en triple-setup, däremot är det extremt irriterande att man inte kan specialanpassa ikoner/porträtt/informationsrutor för att hamna mer i mitten av synfältet. Jobbigt att vrida huvudet 60 grader åt höger/vänster för att utföra kommandon... Det är hyffsat enkelt att justera upplösningen i .ini-filer som du säger, men ska man få en vettig HUD är det mycket krångligare Kanske det du syftade på?

Enda spel jag vet som grejar dynamisk HUD är CS och Mechwarrior Online.

Av candybag
Skrivet av GoalPostHead:

Det låter betryggande. Jag testade Team viewer här hemma eftersom jag kom på att jag hade det installerat. Styrde den med min jobbdator, en Macbook Air. Det funkade förvånansvärt bra på hemmanätverket när jag testade Avid Media Composer.

Är det nätverket som utgör den stora flaskhalsen? Eller kan man underlätta på något sätt med att fläska på prestanda på hostdatorn?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag tror det är nätverket som är flaskhalsen ja, speciellt om du är ute på vift och måste använda en VPN-tunnel. Omöjligt att svara på om du blir nöjd eller inte

Hur mycket smidigare än en XPS 15 ska du ha det egentligen? Ska du videoredigera på en 13-tums netbook, är det verkligen behagligt?

Av candybag

Jag kör den här lösningen på jobbet när jag inte är på kontoret. Har en 15 tums slit-och-släng-laptop som jag styr kontorsdatorn med genom windows inbyggda Remote Desktop.

I början var det helt värdelöst och laggade som satan. Jag minns inte varför, kan ha berott på Windows 7 eller att vi bytt server. Nu kör vi W10 iaf.

Hursomhelst så får man räkna med lite input-lag. För mig funkar det utmärkt utöver laggen. Jobbar bara i AutoCAD och Revit.

Av candybag

Kan inte minnas att jag nånsin reggat mig på Quora.com men blir ändå spammad då och då med massa skräpfrågor.

Gick in på sidan och såg att jag var "connected" genom mitt google-konto. Borde man vara nojig eller gäller det bara folk som skapat konto och angett lösenord direkt genom Quoras hemsida?

Av candybag
Skrivet av sweisdapro:

@candybag: distanser brukar väl komma med chassit?

Skrivet av iesa:

dom distanserna du pratar om är till m.2 ssd, dom till moderkortat förljer med chassit.

Haha, såklart! Puckbag...

Av candybag

Meckar ihop härligheten nu. Lite ont om distanser i Gigabytes Aorus Master-kartong, ska man klara sig på tre stycken?

Av candybag

@Zacke2008: Japp!