Inlägg

Inlägg som candybag har skrivit i forumet
Av candybag

Går också i köptankar... beror det inte mycket på att kronan är så förbaskat svag för tillfället? En USD är ju uppe i typ 8,5 kr. Förkastligt!

Av candybag

Nån som lirar? Har ett gäng mechs och kan lätt få ihop ett dropdeck efter behov!

Av candybag

750 ti, 600+frakt!

Av candybag

Vet inte vad för CAD ni sitter på, men vore det inte smidigare att använda sig av relativa sökvägar och identisk mappstruktur?

Av candybag

Skön grej, men blir det inte ohyggligt fuktigt?

Av candybag

Testa att koppla högtalarna så de inte sitter på samma eluttag/grenutag, alternativt sätt dem på samma grenuttag.

Av candybag

Köpte ett par Behringer Truth för typ 10 år sen och sitter med de än idag. Grymt nöjd! Vill minnas att jag gav strax över 3k för dem.

Av candybag

Mech Commander Gold! Bättre strategispel får man leta efter

Av candybag

Bruset ja. Känns som du maxar din output för mycket! Volym är överskattat

Hann tyvärr inte tänka på så mycket mer innan du tog bort klippet. Söt och gullig låt dock!

Av candybag

Hur man uppfattar ljud är ju väldigt subjektivt, och om din kompis är "lika dålig på ljud" som du så spelar det väl egentligen ingen roll? En idé är att du och din kompis går till en butik med dessa modeller och fysiskt lyssnar på högtalarna först. Det kan kännas överdrivet i prisklassen ~400kr, men något annat alternativ som inte redan är skrivet kommer jag inte på.

Av candybag

Har du kollat så du inte kommit åt nån av rattarna på baksidan av högtalaren?

Av candybag

Tomshardware.com har nyligen lagt upp lite benchmarks för just Dirt2, med dx9 vs dx11.

Kollar du länken http://www.tomshardware.com/reviews/dirt-2-performance-benchm... så ser du att det inte är så jävla hett i dx11.

I vilket fall bör hela artikeln vara intressant läsning för dig

Av candybag

Pruttpappa

Alla kombinationer som innehåller pappa blir fruktansvärt kul.

Av candybag
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Svenke
Vad surrar du om igentligen?
Jag startade den här tråden för att göra folk uppmärksamma på att det finns ett mindre fel på ett för övrigt bra och prisvärt chassi.
Jag är övertygad om att de flesta inkl Fractal tycker det är bra att man uppmärksammar en brist för att kunna åtgärda det.
Vi användare kan enkelt kontrollera vårt chassi och komplettera med nya mattor som man får gratis eller åtgärda befintliga.

Tror han menar att folk som inte köpt chassit nojjar upp sig i onödan Jag har beställt ett själv, och jag är inte ett dugg orolig. Har plattorna lossnat så går det som sagt att lösa.

Av candybag

Re: Vad behöver för en datorbyggare veta för uppdateringar sedan 2006?

Jag ser absolut ingen mening att köpa ett ljudkort om du bara ska lyssna på musik. Det integrerade på moderkortet räcker gott och väl, tro mig. Jag sitter själv på ett från 2004, tillsammans med studiomonitorer (ja, lite overkill) och jag kan inte klaga på ljudkvaliten.

Av candybag
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gris
När kommer SATA-3 och USB 3.0 till LGA 1366? Varför är 1165 före?

Fan ska man aldrig få uppdatera/beställa ny dator. Kommer alltid något nytt man "måste" ha för att det ska räcka längre i framtiden (men det gör det aldrig).

Hade tänkt köpa...;

Intel Core i7 920
Asus P6T Deluxe V2
Fractal Design Define R2
SSD Intel X25-M G2 SATA 80GB (är inte värt att köpa nu när nya sata-3 och ssd kommer?)

...men ska vänta och se va som händer. Har inte så bråttom...än så länge.

Hehe, jag känner med dig. Jag har väntat i ett år på att få köpa nytt, dvs i5 och 5850. Jag ORKAR inte vänta längre, jag slängde iväg en datorbeställning för en kvart sen.

Jag KAN inte vänta längre... 4 min för start -> responsivt OS är inte okej. I dessa tider försöker jag tänka positivt istället, jag kommer få minst fyrdubbla datorprestandan mot vad jag har nu Kan ju inte förlora på det...

Av candybag
Citat:

Ursprungligen inskrivet av eratrix
skoj att man får " It seems that you are not allowed to use this payment method. Please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. " När man ska fylla på acc =/

Så kan det bl. a gå om man blivit hackad eller begått någon form utav otukt med EULA:et, vilket resulterat i att blizzard någon gång spärrat ditt konto pga säkerhetsrisk / granskning.

Har hänt mig. Det blev till att snällt ringa supporten och bokstavera CD-nyckeln på knagglig svengelska, sen var det lugnt

Av candybag
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zodiakonline
Karlstads Universitet är med i MSDN Academic Alliance

Om du är inskriven på Fakultet 1 (Fakulteten för ekonomi, kommunikation och IT) kontakta studerandeexpeditionen för att få tillgång till MSDN.

Så det är kört för resten av oss som inte är inskrivna i just Fakultet 1? Var hittar du den här informationen?