Inlägg

Inlägg som Justin91 har skrivit i forumet
Av Justin91

Ar det Asus själva som bytt ut fläkten till en likadan? Om inte vore det trevligt att få se en bild på kortet i nuvarande skick innan jag eventuellt lägger ett bud.

Av Justin91

Ställer mig också i kö om ingen av ovanstående tar den.

Av Justin91

Användare: @jorkvist992
Typ av affär: Sälj
Tillvägagångssätt: Frakt + Swish
Produkt: Asus Geforce GTX 1080Ti Rog Strix Gaming

Positivt:
● Betalade i förskott utan att tveka trots att det handlar om enormt mycket pengar
● Höll sitt ord med att genomföra köpet när han väl får sin lön efter en vecka
● Bra kommunikation
● Trevlig

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Justin91

@grimboso: Tyvärr inte intresserad av EVGA p.g.a. högre ljudnivå samt problem med VRM kylning.

@Hovabonnen: Intressant men tyvärr inte tillräckligt lockande då 1070Ti lanseras redan nästa månad. Dessutom har jag inget annat att göra i Skövde så jag avvaktar med detta erbjudande.

Av Justin91

Grafikkortet är sålt! Jag är fortfarande intresserad av att köpa ett 1070 eller eventuellt ett billigt 1080 så där är det ännu inte försent.

Av Justin91

@anubian: Mycket intressant men om jag säljer kortet till högsta budet behöver jag bara lägga ca 350kr extra för ett helt nytt 1070 så därför ber jag dig höja mellanskillnaden med några hundralappar för att göra bytet mer attraktivt då ditt kort är använt 1 år.

Av Justin91
Skrivet av anon254573:

Tycker personligen att du bör hänvisa alla bud via tråden så blir det rätt och rättvis för alla.

Enligt min erfarenhet budar inte alla via tråden trots en hänvisning till detta så därför låter jag det vara fritt vad man vill göra då jag ändå personligen ser till att uppdatera tråden med högsta budet.
Ser även att du gillar påpeka på andra annonser vad du tycker att annonserarna bör göra så jag ber dig nu att låta min annonstråd vara om du inte tänker komma med ett högre bud.

Av Justin91

@DG77: Fick precis ett bud på 7150kr inkl. frakt via pm.

Av Justin91

@DG77: Noterat, just nu leder du.

Av Justin91

@anubian: Då jag har ett bud på 7050kr inkl. frakt samt nypris skiljer 3000-3500kr mellan 1080Ti och 1070 kan jag tänka mig runt 3000kr i mellanskillnad beroende på inköpsdatum, vilket kort det är exakt och om det är använt till mining eller inte. Men det är bara intressant om garantin fortfarande gäller.

@RevovleIT: Intressant, pma vad du kan erbjuda i mellanskillnad.

Av Justin91

@minefrost: Inte intresserad av Evga tyvärr p.g.a. att ljudnivån är högre än andra alternativ efter deras biosuppdatering samt att deras VRM kylningsproblem inte är så lockande trots att thermal pads inkluderas.

@Affeproffs: Inte intresserad för den mellanskillnaden tyvärr.

Av Justin91
Skrivet av molliz:

Det här går verkligen inte ihop i mitt huvud? Du får ett 1080 utbytt på garanti. Lägger pengar emellan för att köpa ett 1080ti. Nu vill du byta ett nytt 1080ti mot ett begagnat 1080/1070 + pengar? Wtf?!??!

Därför att entusiasten inom mig vill ha det bästa och då jag fortfarande är osäker kollar jag vad folk vill erbjuda och sedan utgår jag därifrån om jag behåller kortet eller inte. Sen om det går ihop i ditt huvud eller inte vill jag gärna inte diskutera här i annonsen.

Av Justin91

Säljes: Nytt ASUS 1080Ti ROG Strix (SÅLD) / Köpes: 1070/1080

Byten mot 1070/1080 + pengar är även detta intressant. Kortet finns i Lidköping.

Säljer ni ett 1070/1080? Hör av er gärna med pris, inköpsdatum, om kortet är använt till mining eller ej så köper jag erat kort om priset är rätt.

Helt ny och oöppnad ASUS GeForce GTX 1080Ti ROG Strix Gaming från ett garantiärende hos Komplett.
Då jag betalade en mellanskillnad för att få detta kort betraktas det som ett nyinköp och därför är garanti samt reklamationstiden återställd till 3 år.

Om något skulle hända som faller under garantin och det kanske strular för er då ni inte är den som ursprungligen köpte kortet lovar jag att hjälpa till med att få kortet utbytt förutsatt att det inte innebär extra kostnader för min egen del.

Om kortet ska skickas är det enbart förskottsbetalning som gäller.

Läs hela annonsen här

Av Justin91

Ställer mig på kö mot fraktkostnaden förutsatt att du har en lämplig låda att skicka den i samt något skydd mot statisk elektricitet.

Av Justin91
Skrivet av owns good:

Hur brann den upp ? Överklockade du den så pass mycket tills att den brann upp eller?

Ingen aning faktiskt. Tittade bara på en serie d.v.s. ingen ansträngning för kortet över huvud taget och plötsligt så stängde nätaggregatet av datorn då den märkte av att något var allvarligt fel.
-----------------------------------------
Tack så mycket för hjälpen alla. När det kommer till mitt beslut så tänker jag uppgradera genom att välja något av 1080Ti korten då det presterar 25% bättre än 1080. Sen hur jag gör med om jag ska behålla eller sälja kortet bestämmer jag senare och ja jag är fullt medveten om att jag troligtvis inte lär få mer än 6500kr för det oöppnat vilket jag ändå anser inte är helt fel om någon visar sig vara intresserad för det priset.

Av Justin91
Skrivet av pv2b:

Har du frågat Komplett om du kan få pengarna tillbaka istället för det kort du köpte?

Ja men det är inte aktuellt då dem kan erbjuda en likvärdig vara säger dem. Däremot kan jag få pengarna tillbaka om jag låter dem göra ett nyttjandeavdrag om 21% samt en ränta på 4% utav varans ursprungspris vilket är enbart 5518kr. Helt klart mer intressant att ta ett grafikkort istället enligt mig.
---------------------------------------------------------------------
@sweborn: För dyrt men jag tror dig.

Av Justin91
Skrivet av pv2b:

Har svårt att se vad du har att vinna på att sälja och sedan köpa annat. Du lär inte få ditt utbyteskort sålt för nypris iallfall...

Frågan du bör ställa dig är alltså - vilket kort vill du ha, då med ett "prisgolv" på 7000 kronor (allt under det "går förlorat" så att säga), men helst inte för mycket över 7000.

Vad jag har att vinna på det är att jag kan byta ner mig till ett billigare 1070/Vega 56 då jag klarar mig gott på det för tillfället och spendera mellanskillnaden på annat som behövs. Detta då jag kommit på mig med att spela väldigt sällan trots den grymma prestandan från 1080 kortet. Därför vore det bra att veta vilket kort som ger mig mest pengar tillbaka om jag säljer den nu direkt.

@sweisdapro: Mycket intressant kort. Om jag bestämmer mig för att lägga ut 500-800kr extra tar jag den lätt.

Av Justin91

Vilket 1080Ti på garantin?

Hej!
Det ligger till så här att mitt Evga 1080 SC brann upp och då det kortet inte finns på lager för tillfället så erbjuder Komplett mig att byta till ett annat kort jag skulle vara intresserad av.
Med detta sagt kan jag ta vilket kort jag vill som kostar 7000kr högst, om högre får jag betala en mellanskillnad.
Jag frågade om möjligheten att prismatcha med andra butiker som t.ex. Webhallen då dem äger den kedjan vilket är inget dem kan garantera däremot ska dem försöka prismatcha så gott det går.

Så nu till frågan.. vilket 1080Ti på Komplett är mest intressant där jag får betala så liten mellanskillnad som möjligt alternativt har ett mycket högt andrahandsvärde då jag kan tänka mig att sälja kortet ifall kylaren/priset inte är något som faller mig i smaken, i så fall köper jag något annat kort när det dyker upp något för ett bra pris.

Är det värt det att välja ett Asus referenskort om dem matchar priset på 7000kr för att sedan sälja på marknaden och köpa något annat?
Är det mer värt att ta något 1080 för 7000kr istället när det kommer till andrahandsvärdet?
Eller ska jag fläska på det och ta ett 1080Ti med ordentlig kylare? I så fall vilken? ...

Av Justin91

250kr + frakt.

Av Justin91

@StickanN: Ja. Ja. Ja.