Inlägg

Inlägg som david311 har skrivit i forumet
Av david311

Annonsen är avslutad

Av david311
Skrivet av Claesgoeran:

3000kr + frakt

Hej! Tack för visat intresse men det är ingen budgivning på kortet.

Av david311

GTX 1080 Ti ASUS ROG STRIX 11GB

Säljer mitt föregående gamingkort då jag uppgraderat grafikkortet i min speldator. Kortet har gått i ett välventilerat chassi och ej haft några problem under min ägo.

Grafikkortet ligger i ESD-påse i originalförpackning och monterades ut ur min dator förra veckan.

Kortet skickas helst inte och skall affär göras på distans så görs det enbart mot förskottsbetalning via Swish. Upphämtning prioriteras, kortet finns i Luleå.

Läs hela annonsen här

Av david311

Det kan du lösa med Voicemeeter, sätt kanalen till standardkanal för Windows, välj sedan utkanalerna A1+A2 på ingången och ställ in utgångarna från A1+A2 som headset 1 + headset 2.

Skärmdump:
https://gyazo.com/00e0cb92f15dbbf7ba4515f635e04ebc

Nu kör jag förvisso Banana versionen av Voicemeeter, men du ser där att A1+A2 lyser, samt till höger där uppe så har jag både headset + skärmljud aktiverat.

Av david311

Jag drog just iväg en lite halvslarvig ansökan då jag bara hade några minuter kvar av min lunchrast. Nörd, det är jag. Förmodligen mer känd från gamla Techsweden där jag skrev nyheter och recensioner tidigare. Men det vore skoj, teknik är ju mitt yrke och hobby så varför inte?

Saker jag inte kan köpa, de bygger jag och så har det alltid varit. För skruvmejsel och lödkolv är ju mina favoritverktyg.

Av david311
Skrivet av =):

Fint system med grym prestanda!

Jo, om det inte vore för en dundertabbe jag upptäckte idag. Nämligen att jag trodde att detta förbaskade hittapå med SLI-certifieringar hit och dit var en grej fortfarande. Det visade sig att mitt moderkort ej stödjer SLI så det blir till att köpa en ny mammaplanka för att kunna få ut all kraft!

Skrivet av WorriedElk:

Härligt med folk som "spårar ur" lite ibland!

Snyggt system, men hade varit ännu bättre om kablarna på nedre GPUn hade likadana kablar som övriga och om gallren för PCI målats svarta för att matcha resten av burken.

Absolut, jag tror att jag skrev något om det. Det var enda kittet som fanns i butik just då, jag kommer köpa ett till likadant kitt för att lägga vantarna på två till GPU kablar. Däremot har jag ett större bekymmer, jag insåg just att mitt moderkort ej stödjer SLI/NVlink, sjukt irriterande att det knappt listas under specifikationerna på många sidor. Jag glömde helt bort det, men är huvudet dumt så får plånboken lida!

Aja! Nu har jag fått in min Corsair Commander men den verkar inte gilla mixade typer av fläktar så kommer behöva skaffa en till fläkthubb för att kunna köra allt fullt ut. Åh så irriterande, framförallt då allt fungerade klockrent med den lilla dosan. Det känns mer som en lat utvecklare än att sakerna rent tekniskt inte är kompatibla.

Av david311

Overkill 1.0

Det hände en grej sammanfattar detta bygge. Först råkade jag vinna en processor. Sedan råkade jag spåra ur. Från att processorn skaffades så var först bara tanken att behålla lite gamla prylar men allt eftersom så byttes saker ut på löpande band och paketen vällde in. Nu har jag återigen en rigg som är kul att pyssla med och underhålla.

Ett ökat sug efter att spela lite nya spel samt streama dessa gjorde att ribban sattes lite högre, bra deals på grafikkort och några impulser senare så blev det hela ett smärre monster. Allt det jag trodde att jag inte skulle orka med hände.

Besök galleriet här

Av david311

0/10 hänger här rätt sällan men sällan jag lägger inte märke till användarnamn särskilt ofta.

Av david311

Jo, jag har fått min cykel stulen. Några varv genom stan senare så hittade jag den och tog tillbaka den. Inte helt rätt men den var märkt på olika ställen av mig så jag var säker på att det var min och det hade bara hunnit gå en dag.

Nuförtiden så cyklar jag dock enhjuling. Skulle någon få för sig att cykla iväg på den skulle nog tjuven ligga trasig på marken några meter ifrån där den började. Det är inte helt enkelt att cykla på ett hjul. Står oftast olåst.

Av david311

Alltid kul att bygga burkar. Är överjävligt petig då det gäller kabeldragning men har dock ej någon nämnvärd erfarenhet av customloops. ESD-band har jag någonstans. Kaffe bjuds på under tiden jag bygger.

Jag finns i Luleå.

Av david311

Jag skulle vilja slå ett slag för Nvidia Shield i detta fall. Den klarar av USB uppspelning galant, den klarar av mycket fler appar iom dess användning av Android TV.

En annan bonus är ju att den stöjder CEC så de kan använda TVns fjärr för att styra den. Installera rätt appar, släng in kodi eller nån annan enklare spelare. Enkelt!

Av david311

http://i.imgur.com/vMYsRPV.jpg

http://i.imgur.com/iY35ZeC.jpg

Ska man döda tid ska man göra det med komfort och vad är inte flera skärmar om inte komfortabla?

Av david311

Testa skärmdumpa och öppna bilden i paint så kan du se koordinaterna med lätthet, då du håller över bilden.

Av david311

En enkel lösning för dig kan vara att ta och blockera alla populära trackers. Normalanvändarna lär inte gå in på privata trackers utan dessa lär använda publika trackers.

Av david311

Allt detta får mig att vilja lära mig PIC-programmering. Bra gjort iallafall. ;

Av david311

Du måste ha Bukkit för att kunna ha mods.
Sen så kan du använda WorldGuard för att restrikera material.

Av david311

Okej, du har inte fått ett svar. Jag hjälper väl till då.

Dnsen är det som gör att din dator får en adress. Loopia har din adress dvs, du ska binda din externa ip till dnsen (loopia). Din externa ip hittar du på ripe.net.

I routern öppnar du port 80 på din ip för en webbserver och resterande portar för andra saker.

Logga in på Loopia och koppla din domän till din ip till servern.

Av david311

om du har alla i fläktkontrollern så får de nog för lite ström, vrid upp på ratten och kolla.

Edit: Jävlar det gick fort för dig att få ett svar.

Av david311
Skrivet av sack:

Riktigt läckert det såg ut bakifrån!

Ha-ha! Lät riktigt fel det där!

Av david311

Sätt den i en påse ris och låt ligga.

Eller som jag gjorde då jag väckte en vattenskadad iPhone.
Sätt i en rispåse, sug ut lften och lägg den i en laptops utblås. Så går det snabbare.

Riset suger upp fukten