Inlägg

Inlägg som Murphy214 har skrivit i forumet
Av Murphy214
Av Murphy214

Jag antar att dom testar 3gb versionen av GTX580 gentemot 7970 annars känns det lite orättvist

Av Murphy214
Skrivet av makkesk8:

Jag skulle säga att de e en ganska liten chans.. men de händer ofta.. Och det öser ej ut det droppar.

Hur får du ihop den ekvationen?

EDIT: Glömde ju svara

Som föregående skriver är det upp till dig hur noggrann du är, men jag har inte haft några problem iaf, gör man det ordentligt från början så funkar det.
Skulle det avdunsta så fyller man bara på lite.
Man använder också en tillsats för att det inte ska bildas alger eller korrision

Av Murphy214
Skrivet av k0ww4:

Av någon anledning så går det tydligen inte att beställa Caselabs produkter till min adress. Det kommer upp ett felmeddelande varje gång.

Har du löst det? Om inte så är jag sugen på att beställa en 240 flexbay till mitt, kan dela lite frakt och tull?

Av Murphy214

800D är ju byggd för att ta en 360 rad i toppen, sök på 800D i galleriet så hittar du massor!

Av Murphy214

Japp helt korrekt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Murphy214

Ett M8 med piedestal från Case Labs kostar med frakt 5000:- och då med lite extra options... Och plats finns det gott om, jag har två 360 i mitt och två till går utan problem, sen har du piedestalen också

Av Murphy214

Som någon skrev är Case Labs STORA! 4st 360 rads är inga större problem i ett M8
Det kostar ca 5000:- att få det till Sverige

Av Murphy214

Har du provat begära ett nytt lösenord?

Av Murphy214

Jag fick också mitt Zotac 580 referens utan en ESD-påse.
vad gäller temperaturen så hamnade mitt på 85-90 grader i load, 45 i idle.. Nu med vattenkylning går det inte över 40

Av Murphy214

Ja märkte det också
jag tänkte precis beställa jag med... det gick inge vidare

Av Murphy214

http://djungelapa.se/ har om jag inte minns fel

Av Murphy214
Skrivet av ODDNAME:

Båda har fel, båda har rätt, båda har någon form av snyftare för att vinna sympati (vilket dessutom är orelevant till problemställningen)

Men ena parten vill ha fungerande kort och ena parten vill visa sig ha rent mjöl i påsen.
Lösning: fixa fram kvitto; väldigt lätt gjort om allt är som det är sagt. Sen skicka/lämna in kort på garanti. Även detta lätt gjort.

Resultat: Ena parten får ett fungerande kort, andra har visat att ha rent mjöl i påsen. En väldigt lätt åtgärd som är lätt att utföra om man bara vill och kan...

Snyftare? Är du seriös eller? Det var en FÖRKLARING till varför TS inte fick tag i mig (så folk skulle förstå att jag inte försökte smita, det verkade dom flesta förstå), läs mitt första inlägg en gång till noga så kan du läsa dig till att jag även skriver att det var dåligt att inte höra av mig... Jag har inget behov av att fiska sympatiröster i ärendet, jag vet att kortet fungerade när han fick det, jag vet också att det inte fungerade när någon hade monterat det i en dator 9 dagar senare. Jag skrev tydligt i annonsen att inget kvitto finns på kortet, sen om det går att lösa med ASUS, skitbra! Det som ett antal skrivit att det går att köra på serienumret, perfekt, jag ska hjälpa till att skriva ut en adresslapp till TS så han bara kan skicka iväg det, jag står för portot också.

Av Murphy214
Skrivet av twit:

Ett tips för att det här ärendet skall sluta bra istället för påhopp och navelskåderi som det har potential att urarta i nu: hjälps åt att komma fram till en lösning.

Har du köpt mobot i en nätbutik kan du säkerligen få fram en kvittokopia, är det köpt i fysisk butik kan du leta upp ett kontoutdrag och med dess hjälp se om butiken ifråga kan hitta en kvittokopia. Skulle kortet ha en fysisk skada gör gemensam front med TS gentemot företaget som monterat datorn. Du har fått bra betalt för kortet och varit någorlunda aktiv här på swec det senaste så lite tid borde det allt finnas att avsätta trots din familjesituation.

Helt rätt... Det var inte menat som ett omoget påhopp, mer att TS skriver 5 dagar hit och 4 dagar dit.
Jag har faktiskt inte sagt att jag inte skulle vara villig att ge honom en slant tillbaka. Jag vet egentligen inte varför jag skulle göra det eftersom det tog så lång tid innan han hörde av sig.
Visst, han har en bra anledning och jag har ingen anledning att misstro honom. Men just det faktum att en tredje part har pillat på kortet gör att situationen blir ännu mer komplicerad, eller hur?
Den blir ännu mer jobbig för mig efter hans inlägg här.

Av Murphy214
Skrivet av anon171844:

Ja, du bidrog med din snyfthistoria iaf!

Vart är kortet inköpt? Man kan alltid ta garanti på serienummer? :<

Du har ju inte alla indianer i kanoten... Läs alla inlägg istället för att komma med några hjärndöda kommentarer... Skriv i någon annan tråd istället

EDIT: Jag ångrar detta inlägget, blev lite frustrerad...
Jag skrev anledningen till att TS inte hade fått tag på mig, inte för att fiska sympati... Jag hoppas att du nånstans kan förstå

Av Murphy214

Tack för stödet! Det är köpt i butik, vet inte exakt när... Jag har köpt en jäkla massa grejer och tyvärr lite slarvig med papper... Numera äger jag en fin pärm där allt sitter.

Jag kunde iofs låtit MB suttit i så hade han fått se att det fungerade men jag var så ivrig med mitt nya så det åkte ur, då hade vi sluppit detta

Jag måste också tillägga att TS kalender måste vara väldigt fel, hade man följt hans tideräkning så hade vi varit i mitten på januari nu.

EDIT: Med risk för upprepning så gick det 8-9 dagar innan han hörde av sig. Det kan ha hänt precis vad som helst, jag tror personligen också att datorbutiken har trasslat lite... Det fungerade när han fick det

Av Murphy214

Oj! Först vill jag tacka för trevlig läsning och det var allt en fin snyfthistoria... Jag bidrar med min version då...

Det stämmer att jag inte hört av mig på ett par dagar men en familjemedlem förolyckades i en bilolycka, det tar på krafterna och engagemang. Dåligt tycker jag själv att det är förstås, jag hade kunnat skickat ett sms men nu gjorde jag inte det...
Min mening har inte varit att avstå från kontakt då jag inte på något sätt är konflikträdd men omständigheter i familjen gjorde att utgången blev som den blev.

Jag är 100% säker på att kortet fungerade när det lämnade mig, jag lurar INGEN! Det går helt emot mina principer, jag står inte och faller över dom pengarna.
Jag skrev tydligt i annonsen de grejerna jag hade kvitto på och de jag INTE hade kvitto på. MB var en av de grejerna jag INTE hade kvitto vilket TS varit införstådd med. Detta helt enkelt för att jag inte var allt är nånstans pga en flytt hit där jag bor nu och en pågående flytt. Så för att vara helt säker på att ingen förväntade sig något så skrev vilket jag hade och inte hade kvitto på. So far, so good.

Sen att det lät sig vänta 8-9 dagar innan kortet påstods ha provats i en annan dator är inget jag kan stå till svars för, jag kan omöjligt veta om så är fallet, jag sa till TS vid telefonkontakt att hade han hört av sig på kvällen eller dagen efter så hade jag tagit tillbaka kortet direkt. Det är ju trots allt begagnade grejer, känsligt dessutom. Vem vet vem klåparen är som höll på med grejerna i datorbutiken, TS nämnde själv, av nån anledning, att han inte kände honom så väl och la till att han inte var så bra på svenska... Hur kan jag veta hur kortet behandlats efter det lämnade min ägo?

Jag tänker inte kommentera alla påhopp TS gör, men om han vill komma hem hit och "lösa" det så är jag hemma hela dan imorrn, hemma på kvällstid efter kl 17 övriga dagar, borta fre-sön. Du vet var jag bor.

Frågor på det?

Av Murphy214
Skrivet av mrfisse:

Ja det hade ju varit jätteskoj för de som gillar att flyga om javelinen också hade gått att låsa utan stöd på allt som flyger, är du dum eller? Det räcker väl med stingern? Javelinen är inte ens något man ska skjuta på flygande mål. Det är ett pansarvärnsvapen. Det borde inte gå överhuvudtaget.

Nää men du verkar inte helt riktig... Stingern är ju helt värdelös, punkt slut

Av Murphy214

Använder du sökfunktionen så får du reda på att i MSI Afterburner kan du göra detta utan några större ansträngningar

Av Murphy214

Finns nog historik för mer än 18 mån...
Jag fick ett liknande ärende för nåt år sen när jag köpte krashkåpor till hojen via en svensk återförsäljare, dom passade inte och skickade ner dom direkt till fabriken i Tjeckien (på återförsäljarens begäran)... Några år senare gick han i konkurs och fick då en faktura från konkursförvaltaren att jag skulle betala, vilket jag hade gjort men inte sparat kvitto, hade ju tom fått tillbaka pengarna men det fanns inte registrerat nånstans... Då fick jag skriftligt begära ut från banken kontoutdrag, om det nu var 3 år tillbaka... Det var inga problem, tror det kostade 80 spänn men det var det värt...

Men i ditt fall, seriöst? 5 år sen, jag tror dom bara tar en chansning. Det där hade jag gjort allt för att slippa... lycka till!