Inlägg

Inlägg som zazze1 har skrivit i forumet
Av zazze1

Visst är R4 ett riktigt bra och snyggt chassi men det är ENLIGT MIG ett "överanvänt" chassi eftersom om man far på något större lan så är 60% av alla chassin där R4'or så det känns som om man är "en av de andra" och missar det unika. Annars tycker jag att Nzxt 810 är ett svettigt fint chassi.

Av zazze1

problemet löste sig, jag missade kontakten.... Det var för två pinnar...förlåt för att jag tog er tid och tack för svar!

Av zazze1

Power sw och Reset sw fundering

En kompis till mig bygger ihop en dator där ha använder sig av Msi's 970A-G46 och det sitter i en nzxt Phantom 410. Då är min frågar vart Power sw och Reset sw ska sitta... Är det på jfp1? Men det är bara en pinne som ska in i kontakten och det finns två st pinnar. Vet inte vad som ska göras :/ En till fråga medans jag kommer ihåg! http://media.bestofmicro.com/J/T/337673/original/nzxt_phantom-410_cables.jpg Finns det någon plats för den blå kontakten? Hittar den inte:/

Av zazze1

Köpråd hjälp samt fps uppskattning

Hej, min kompis tänker bygga ihop en dator och vi undrar om denna dator fungerar och isf hur kommer den prestera i t.ex. Bf3, vilken fps kommer den ligga på? Skulle ni ändra någon komponent fast ändå ligga på samma summa pengar?
Och hur skulle det se ut om man tog detta kort istället http://www.inet.se/produkt/5409436/gigabyte-radeon-hd7870-204...

http://www.inet.se/kundvagn/visa/2330833/2012-09-22

Av zazze1

Tack så mycket för hjälpen

Av zazze1

För få kablar?

http://www.inet.se/kundvagn/visa/2330574/2012-09-22

Undrar bara om det räcker med kablarna eller om jag behöver byta nätagg.

Av zazze1

Jag har inte testat just den du har länkat men EVGA's Gtx 670 FTW och den ligger runt 70c i load och jag hör den inte ens då. Jag är väldigt nöjd med den.

Av zazze1
Skrivet av Elghinnarisa:

På dom laptopsen vi hade på skolan så fick vi själva gå in på hp's hemsida (vi hade hp datorer) och ladda ned drivrutinerna till den. Efter det var det bara köra på.

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/Product/vostro-3...
kanske att det är den under "security"? Vet inte helt men borde ju vara någon av dom som finns där.

Jag har provat den där men då kommer det upp en ruta där det står
"This self-extracting zip file is part of a multidisk zip file. Please insert the last disk of the set."
Det finns inte ens en cd-läsare i denna dator :/

Av zazze1

Dell Vostro 3360 fingerigenkänning problem

Hej!
Idag så fick vi våra skoldatorer och det är Dell Vostro 3360. Det ser ut som om den har fingerigenkänning men jag vet inte hur man ställer in den....
För det första, har den ens fingerigenkänning och om den har det, hur ställer man in det?

Av zazze1

Jag hade en massa flimmer men då bytte jag kabel och då fixade det sig, har du provat det?

Skickades från m.sweclockers.com

Av zazze1

De senare patcherna har fixat mycket, själv ligger jag på 70 fps med mitt Gtx 670 FTW med maxade inställningar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av zazze1

http://www.sweclockers.com/forum/125-geforce/1142666-ljudprob...

den där personen är tydligen inte så nöjd ned sin r4.

Av zazze1
Skrivet av Hardware guy:

I bios, aktivera quick boot, stäng av oanvänd hårdvara, typ extra satakontrollers. Välj hårddisken som första boot. Pröva att rycka ut alla USB-enheter, det kan göra stor skillnad. Om sistnämda hjälper, se hur mycket du kan stänga av kontrollen av USB-enheter vid boot.

Jag har min Ssd som prioritet och jag provade att dra ut usb-enheter men ingen större skillnad tyvär :/

Skrivet av Murer:

Om man har möjlighet att få en Windows 8 utan kostnad så är det ett bra sätt att få aningen bättre starttid. Men nu verkar TS ha problem med att post-boot tar lång tid.

Som redan nämnts i tråden ska man slå på fast boot om man har möjlighet till det.

Jag har ingen sådan möjlighet... Vad är post-boot?

Skrivet av SeF.Typh00n:

Gå in i UEFI, gå till Advanced, Onboard Devices Configuration och stäng av OPROM för tredepartskontroller såsom SATA eller nätverk.

Så slipper du att det visas två gånger.

Edit: Ändrade även rubriken. Tänk på att skriva tydligt vad tråden innehåller.

Förlåt för rubriken, jag tänkte väl inte klart och tack för tipset ska prova det genast

Av zazze1
Skrivet av gurkburk92:

DU REKOMMENDERAR WINDOWS 8? WHAT THE F*CK?

Pls no, get out.

Är Trådskaparen säker på att du har ACHI på din SSD? Har du googlat om ditt moderkort, så du kan komma förbi startup screen osv snabbare?

Har du ens ditt OS på din SSD? 30+ sec är inte SSD speed. Din SSD är ju för tusan 550/500mb/s read/write, allt talar emot att du ska ha slö startup.

Jag formaterade min dator för några veckor sen, och startupen va där ingen STÖRRE skillnad på. Självklart märkte jag att de gick fortare. Före formaterngen hade jag MASSOR med program som startade upp när jag kom in i windows.

Jag har OS på min ssd och min dator är nybyggd så jag har knapp hunnit komma upp i 100gb på diskarna totalt.

Skrivet av fredrik433:

Stäng av full screen logo i bios och no gui i msconfig så får du bort någon sec och har du ssden kopplad till intel sata portarna? ACHI? uppdaterat ssd firmware? nyaste bios?

ehm...urskäkta men jag är inte så kunnig i mjukvare området... Med det jag vet är att det är inkopplat i sata 6gb och att jag har stängt av fullscreen loggo även det där ni GUI, resten vet jag inget om

Skickades från m.sweclockers.com

Jag hinner inte svara på något mer just nu, svarar mer sen då jag kommer hem

Av zazze1

Går inte att uppdatera

Har nu spelat bf3 lyckligt ända tills armored kills till ps3 kom (idag den fjärde september). Nu var jag tvungen att uppdatera spelet villket inte går! Då jag försöker joina en server via battlelog kommer det upp en ruta där det står "You need to install the game first." och så finns det en knapp där det står "Open Game manager". Då jag trycker på den så kommer det ner en drop-down meny där det står uppdatera, då jag sedan klickar på den så öppnas origin och inget mer händer! Jag har provat starta om Origin och datorn och även uppdaterat spelet via origin utan framsteg . Jag vill helst inte installera om spelet helt och hållet....

Av zazze1

Du kan kolla upp Nzxt phantom. Dem är det väldigt mycket utrymme för t.e.x vattenkylning och så är det väldigt bra luftflöde med dammfilter vid insug.Ett stort + är väl att det är en inbyggd fan controller på fronten. Finns plats för 7(3 200mm,4 120mm) fläktar tror jag och det följer med 4 (3 120mm, 1 200mm blå LED)

http://www.inet.se/produkt/6900741/nzxt-phantom-vit
Finns i fler färger t.e.x rosa,röd och svart

Skickades från m.sweclockers.com

Edit
glömde säga att det finns USB 3.0 i fronten

Av zazze1
Skrivet av Kalliraz:

Okej, lät bra!

Men är det överklockat?

Gtx 670 FTW är fabriksöverklockad

Av zazze1

Datorn startar segt

Jag börjar med att säga förlåt för att jag gör en ny tråd om just detta "problem" men jag hittade ingen som hade exakt samma "problem" som jag. I alla fulla fall, det jag vill är att få en snabbare uppstartstid på min dator, just nu ligger den runt 30-35 sekunder. Jag har läst en massa trådar där det står att man ska he av autostart på onödiga program osv och det har jag gjort. I min dator är det P8Z77-V, Gtx 670 ftw, intel 520 ssd, Seagate 3750630as, 8Gb G.Skill ripjaws (2133Mhz), Intel core i7 3770k. Jag kan inte säga att det är något som tar fruktansvärt lång tid att starta förutom "American supertrends" eller något liknande, sedan så kommer det då man ska trycka "Del" för att komma in i bios 2 gånger. Finns det något som jag kan göra för att starta upp datorn snabbare? Förlåt om det här blev rörigt men jag är lite småtrött

Av zazze1
Skrivet av Racka:

Nej, har du inte redan ett vattenkylningssystem så är det knappaste värt att köpa ett för att få ner tempen lite. Känner du att kortet går alldeles för varmt, vilket det inte gör, eller att det låter för mycket är det bättre för dig att köpa en luftkylare.

kan du rekommendera en bra luftkylning som inte låter så mycket men ändå kyler bra, helst i olika prisklasser också

Skickades från m.sweclockers.com

Av zazze1

vattenkylning till gtx670 ftw

Hej jag har en liten fundering om det är värt att köpa en vattenkylning till mitt gtx 670 ftw som brukar ligga runt 75grader i load.

Skickades från m.sweclockers.com