Inlägg

Inlägg som zoman har skrivit i forumet
Av zoman

koppla bara en vga-kabel (eller hdmi, om du har det på laptopen) till TVn så ska du se att du får mycket bättre bild än med composite från ps2.

Av zoman

Har du 40gb modellen av ps3 så fungerar det ju inte iaf. Med 60gb vet jag inte.

Av zoman

Att kabeln är fastlödd på moderkortet är väl inget större problem. bara att klippa av den och tvinna ihop med kabeln till den nya fläkten i så fall.

Av zoman

edit: råkade svara i fel tråd

Av zoman

Tack för alla svar! Men sexgrejer går bort av 2 anledningar; har inte i närheten av en sådan öppen relation till henne, Finns inga lämpliga affärer i den här pisshålan.

Eftersom jag bara är 17 orkar jag inte lägga energi på att få tag i alkohol, men tack iaf.

Spexgrejer, nått exempel? kanske kan va nått

Av zoman

18års fest

Hej! Ska gå på en fest om nån vecka, En tjejkompis fyller 18. Har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa för present.. Helt nollställd. Skulle uppskatta om någon har ett bra tips. Börjar bli ganska bråttom och man känner paniken

Tack så länge!

Av zoman

Jag o 5nowY gjorde lite felsökning innan och kom fram till att det var grafikkortet som hade gett upp.. kanske kan vara till hjälp för någon annan också.

Av zoman

Jag har gjort en liknande grej. Jag använde ungefär 3meter. Det fungerade med en lite tjockare kabel, men med en väldigt tunn som jag provade med först fungerade det inte. Jag kan dock inte svära på att den tunna kabeln inte var avbruten eller något sådant.

Av zoman

Varför behöver han hdmi? :S Vga eller Dvi funkar hur bra som helst.

Av zoman

Man borde ju kunna koppla HDMi till dvi.. så som man gör från dator till tv, fast tvärtom nu då.

Av zoman
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tojt
Har tvn en separat s-video ingång så använd den. Ljudet kommer du behöva koppla separat fast du lär ha rca ingågngar för ljudet på tvn som du kan använda. Scart är ett jävla påhitt och en riktigt dålig kontakt!

Hmm? Om TVn stödjer S-video via Scart så är det ju samma signal.

Av zoman
Citat:

Ursprungligen inskrivet av P-NILZ
Ta bort din crackade exe fil

Pinsamt... Går det att få tag på en orginalfil eller måste jag installera om?

Av zoman

När jag försöker installera patchen står det att den inte kan hitta programmet? :S

Och hur stänger jag på V sync?

Tack så länge

Av zoman

Så blev det för mig också, men det gick att ändra med en inställning på TVn. Det fanns några olika alternativ att välja. Bio, Pc och några till. När jag valde PC blev det bra.

Av zoman

Jag har samma problem, men bara när jag kör 1360x768 (med vga).

Av zoman

Hmm,, Varför skulle en del av bilden hamna utanför TVn om den inte stödjer pixelmappning? Pixelmappning innebär ju att den visar bilden pixel för pixel exakt som det ska vara. Utan pixelmappning skalar ju TVn om bilden, den blir ju fortfarande lika stor som TVn.

Av zoman

Har Mediaportal stöd för tv-kort med dubbla mottagare? så man kan kolla på ett program samtidigt som man spelar in ett annat

Av zoman

Du kan alldeles säkert köpa en universalfjärr.. jag köpte en fjärr på åhlens för 50kr som jag styr min Nokia box med

Av zoman

Prova att sätta TVn som primär skärm

Av zoman

Tycker det är bättre att dra upp en gammal tråd än att skapa en ny då jag har samma problem.. Jag har daorn kopplad till tvn med dvi-hdmi och färgerna blir väldigt konstiga, ansikten blir alldeles för röda, och de som ska vara rött är "sprängd" röd. Tvn är inställd på färgtemperatur kall.

TV - Toshiba 32a3000p
g-kort - Nvidia geforce 6800

tack så länge