Inlägg

Inlägg som lal_le(swe) har skrivit i forumet
Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lanbonden
det med dvärgen låter en aning osanolikt, då ranken bara ändras 1 gång i veckan

Mm, kollade på thott precis, en setdel kostar cirkus 6g, 6 * 6 = 36 g, för all armor. sen för tex ett 2 hands svärd, får man betala 30 g. Så om man bara ska köpa det man behöver, alltså en upsättning svärd pilbåge, då går det inte på så mycket. Men om jag skulle ha rank 14 hade jag ju köpt ALLT som går att köpa

Av lal_le(swe)

Age of Empires 3 verkar ju rätt roligt imo

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kappy
Så du var tvungen att stänga av samurize eller ?

Förmodligen så är det det som ligger och spökar! tack för svaret!

Nah, behövde inte stänga av det, det var så primitvit så att jag bara lade något över den. alltså, jag körde tillexempel IE under wow om man säger. Man kan säga att wow inte får ligga på samurize, fy fan va flummigt det blev men det kanske duger =P

Av lal_le(swe)

måste bara visa mitt nya UI, är lite stolt faktiskt =P ftp://gurgamin.no-ip.org/WoWScrnShot_110705_185617_thumb.JPG

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kappy
hmm, någon som vet varför mitt WoW laggar hysteriskt i windowmode? när jag kör fullskärm så ligger den på 60 stadiga fps hela tiden, men när jag kör windowmode så är det som om den "bläddrar" fram den nya bilden hela tiden, och det går segt som satan!

Jag vet en anledning själv, och det var när jag hade samurize precis bakom wow fönstret.

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av B2
"Hemknappen" som ligger i loggan var jäkligt svår att hitta, lägg gärna in den bland de övriga i menyn.
Hade också uppskattat en "mjukare" färg än skrikande vit i tomrummet utanför sidan.
Navigeringen är lurig. Jag vet aldrig var jag befinner mig på sidan eller under vilken del jag befinner mig. Känns som det saknas struktur.
Annars är det väl inget direkt att klaga på. Färgerna tycker jag är bra, gör det bekvämt att läsa när kontrasterna inte är allt för stora. Tycker färgerna ger ett seriöst intryck på något vis.

Edit:
En liten detalj också:
Känns lite fånigt att det går i scrolla i framen med loggan och menyn.

Ang. bakgrunds färgen, vad föreslår du för annan färg ? Ljusgrå fast gråare än den som finns i menyn ? Hmm, jag tycker att den vita bakgrundsfärgen ska vara där för att man får lättare uppfattningen om var själva dokumentet ligger.
Navigeringen har du alldeles rätt i, den är klurig och menyn där uppe räcker liksom inte till. Detta ska jag försöka tänka igenom, om nån har någon lösning skriv gärna ;).

Att det går att scrolla vet jag om, men det är bara i Opera, FF. Jag sitter ju tyvärr och jobbar i frames som sAnden skrev innan, och jag har ingen aning om hur man "Stänger" av scrollen i en frame, jag vet bara hur man gömmer scrollbaren.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Teetow
För stor!

Tack vare ordet "Nationella samarbetspartners" blir din meny dubbelt så bred som den borde vara. Dessutom ser det skumt ut att du har 560 fjuttiga pixlar dedikerade till det relevanta - meny och brödtext - resten av sidan är full med tjafs. Jag vill inte behöva köra fullskärm för att se några irriterande banners.

Här är mitt förslag på en bättre layout - och kom ihåg att göra så att sidan växer och krymper med fönstret!

Före:

http://illhostit.com/thumbnails/5144521020982469/uf-before.pn...

Efter:

http://illhostit.com/thumbnails/8395472645776920/uf-after.png

Som en annan sa, helt fel sida du kritiserar ;). Fast jag vet inte, du kanske borde säga till UF hur deras sida ska se ut :).

Citat:

Ursprungligen inskrivet av DrRotmos
"Logon" är allderles för rörig. Byt ut den.
Du kanske vill ha ett system för att logga in som inte skriver lösenorden i html-koden, särskilt inte i klartext, dvs ett som inte är skrivet i javascript
Skriv inte en sida som är skriven bara för Internet Explorer.

När du skriver "Logon", vad menar du då ? Själva logo bilden eller menyn ?

Admin grejen är bara i beta, den ska tas bort från sidan så fort den går live. Jag ska också fixa så att inloggningen kommer styras av den interna mjukvaran i Apache.

Tack för alla svar, ni har verkligen hjälpt mej =D

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sAnden
Den var helt okej. Dock lite tråkigt, lite enformiga färger om vi säger så.
Du bör fixa en CSS, samt ta bort dina frames. Frames är olddays, nuförtiden använder vi divar. Som skrivs i CSS. Iframe är inte heller bra. Använd includes istället. B-one är helt okej. Gillar dock manufrog mest. Grymt härligt support, bra uptime och snabba servrar. Men loopia är ju en klassiker också. Mycket bra.

Har ju bara gått en mycket simpel kurs i hemsideskapande, men vad jag har förstått så måste jag ju bygga om hela hemsidan om jag ska få in DIV och css. Du skulle inte vilja förklara kortfattat vad det handlar om och / eller länk till guide.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dj_majm
Håller med sAnden, färgerna är tråkiga och du bör använda css.

Du kanske ska byta färg på länkarna, käns tråkigt med standard-blå.

Länkarna ska fixas men jag tror att jag behåller färgerna eftersom det känns som färgerna hör ihop med motorer och fordon som vi håller på med i företaget.

Av lal_le(swe)

Kritik på Hemsida

Skulle gärna vilja få konstruktiv kritik på min hemsida. Vi är ett företag i av typen Ung företagsamhet http://www.ungforetagsamhet.se/. Jag har gått en webbdesignkurs se terminstarten nu och är själv Väldigt imponerad av hur långt jag har kommit på så kort tid. Den är bara gjord i HTML och några kompletterande javascript. Jag har också anpassat den efter IE eftersom den målsgruppen vi inriktar oss till använder IE. F.n ligger den uppe på http://gurgamin.no-ip.org. Vad skulle jag kunna för bättra eller tycker ni den ser färdig ut ?

Jag skulle också gärna vilja ha tips på billiga / bra webbhotell, har fått ögonen på b-one just nu. Om ni vet om några andra så säg gärna till.

Alla svar mottages tacksamt MVH Alexander Svensson

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av enG
Har en liten fråga till er som spelat mycket(eller lite) wow.

Jag spelar en Undead Priest och undrar vad man ska sätta sina talentpoints på? är på lvl 20 och satt de flesta på Holy.
Vill bli en bra healer så är det Holy man ska satsa på då?

Mina rekommendationer i din lvl är att satsa på shadow talents istället. med shadow kan du heala 90% av vad en holy präst klarar (med den leveln som du har nu alltså). men med shadow kan du göra skada och sola bättre.

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ElyziuM
Nej det där är "Nurfed HUD".
En addon som Tivoli började arbeta på i lördags.
Länk

Här är min just nu, den är modifierad en del
http://files.upl.silentwhisper.net/upload3/WoW_Elyzium.jpg

Hur fick du dina ringar så "smala" ?? Min är mer utvidgade där nere om man säger =P

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Golliwog
och detta väntar jag med glädje på att de fixar till opera åsså

Av lal_le(swe)

Har suttit och nött P&L Styrteknik och Reglerteknik i ungefär 2 månader och anser mig kunna varenda fråga så bara fråga på.

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kryll
I Blasted Lands kan man plocka upp ett quest som heter "The Stones That Bind Us". Idet här questet så skall man döda ett par "Servants", dom här går bara att döda om man har plockat upp questet i fråga.
I natt så hadde någon lyckats med att dra två stycken "Servants of Allistarj" hela vägen in till IF. Ni kan bara gissa villken röra det blev där inne

(servern Magtheridon)

Och viktigast av allt, jag blev lvl60 i kväll....

Jo jag var med om det också, fast det var när jag skulle göra mitt onyxia prequest ! Nåra alliance drog in servanten i keepet och sen så kunde de vakterna aldrig sluta slå på servanten och jag kunde aldrig slutföra upp draget.. baah.

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lunaspice
Hur fungerar healing i BG? hur mkt (om något alls) får man när man healer?

Silvion, du får inga honor alls när du healar i BG, eller nåva kanske det är. Det ända sättet att få honor i BG bara genom att hela är att vara med i en raid men du får ändå inte mer eller mindre honor ju mer eller mindre du healar.

Av lal_le(swe)

Kor'Gall
Gote - NE Priest - lvl 60
Gurkslask - Dorf Warrior - lvl 53

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av WHITERIVERKID
Jag blir fan tokig snart, vi har dödat majordomo(eller hans adds) 6ggr och han har "dropppat" Eye of divinity alla 6ggrna.
Roligt för våra hunters.
Har vi bara otroligt otur eller är det nått annat som kan spela in?(vi har haft olika raidleaders och även olika masterlooters)

Btw: jag är hunter:D

Vi är på 7:e Hunter lövet, av 7 !

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av thunderinternet
w2k.. funkar utmärkt till server nerdladdnings dator.. surf.. knappast något os för spel iaf.. annars så ska man vella ha xp eller 98 till spel...

Går dunder bra att spela på min win2kpro. Jag hoppas att du syftar på någon server version för att jag har fått intrycket att win2kpro bara är en nerslimmad XP version.

Av lal_le(swe)

Meep meep

Av lal_le(swe)

Gmail som Hårddisk

http://gdisk.sourceforge.net/ gdisk är ett filuppladdnigns program som uppladdar filer enkelt till ditt gmail konto så att du slipper skicka mail med bilagor för att ladda upp filer. Så det jag undrar är om nån har sett ett sånt här program för PC, för Gdisk funkar bara för OS X.

Av lal_le(swe)

Ny hörlur för Musik på stan

Har köpt mig en iPod 1g på 5 gigg, och körde ett tag med mina koss porta pro men nu har det vänstra elementet lagt av så jag skulle vilja köpa ett par nya för att variera mig lite. Behöver alla tips jag kan få. Vet inte om jag har snöat in mig lite på AKG 26 P , eftersom dom är så lika mina älskade porta pro. Så om nån här kan rekommendera några andra bra liknande hörlurar som man ser snygg på stan och inte går runt som en DJ.