Inlägg

Inlägg som Dalton Sleeper har skrivit i forumet
Av Dalton Sleeper
Skrivet av DST:

vad jag förstått så blir det ju x120%, x150%, x170% org upplösningen.. dvs sitter du med 1080p så ska du la ha 4x för att få 4k antar jag..

4k mäts väll på bredden, inte höjden...

Av Dalton Sleeper

Vore najs om AMD också gav support för detta, kör man i 3D med Tridef så fungerar oftast inte normal AA så nerskalning vore najs... Favoritspelet ger inga skuggor på nVidia annars kunde jag använt laptop.

Av Dalton Sleeper
Skrivet av fendern:

Har en r9 280x:P så de är inte problemet därför ja frågade om de kunde va cpu

A-serien är pinsamt slö...

Av Dalton Sleeper

Vilket spel?

Av Dalton Sleeper

Det är ju inte första gången NetOnNet är dryga, tur nog har du mailkonversationen som bevis så det lär gå någorlunda smärtfritt. Brukar sluta med ett presentkort på någon hundring för att försöka få en att förtränga allt...

Av Dalton Sleeper

Är väll annars bara att ta den engelska installern från deras hemsida?

Av Dalton Sleeper
Skrivet av GamerFX:

Tjena tänkte höra med er som har R9 280x vilken bios version som är nyast? jag såg efter på techpowerup.com och flashade en som verkade stå sig närmast i tiden men är osäker :/ kan ni berätta vilken av dom på sidan som är nyast? Mvh.

Listar inte sapphire dessa på hemsidan?
Gigabyte bland andra gör det...

Av Dalton Sleeper

Är det inte bara heatpipen som gått då, så att gasen har puffat ut?

Av Dalton Sleeper
Skrivet av NatureBoyyy:

Har testat olika options men hittar inte just max rendred frames :S

Finns i radeon pro ock kallas flip queue size, dock lär det inte hjälpa...

Av Dalton Sleeper

Tycker det är fjantigt att nvidia inte pungar ut en riktig prestandakrets, nu ska dom försöka mjölka skiten ur alla med ett lågpresterande 980 för hutlöst pris. Sen kommer dom med 985, 990, Ti, Titan stegvis för att hålla priset uppe. Släpp en hel serie där korten faktiskt är snabbare än föregående generation och lägg toppkortet på 6000 kr...

Jag vill byta till något med riktig prestanda, sitter fortfarande kvar på mina två 7970 OC 3GB som inhandlades för dryga 6 lappar för ett antal år sedan. Då fick man också bra bandbredd, bra med minne samt bra beräkningscapacitet (1:3 i/d) som räcker ett tag, dvs inget nerfat som 780 samt 290 som endast riktades åt gamers. 680 samt 980 hör inte hemma som toppkort i sin serie.

Men men, detta är mina åsikter...

Av Dalton Sleeper

Funkar perfa so far...

Av Dalton Sleeper

Köpte Windows 8.1 Pro x64 för ca 2500 spenar så lär väll få gratis uppdatering, hoppas jag...

Av Dalton Sleeper

Vad kör du processorn på, kör man så mycket gpukraft behöver man hyfsad cpu...

Av Dalton Sleeper

på chrome://settings/ -> avancerat -> webbinnehåll går det ju att byta allt som har med text att göra, kanske är smidigare att återställa inställningarna där och börja om?

Av Dalton Sleeper
Skrivet av matnojje:

Båda går bra.

Okay, bara i min chrome scroll inte funkar?
Firefox går dock bra...

Av Dalton Sleeper
Skrivet av Superlight:

CTRL + scrolla ner?

CTRL + - blir det nog i chrome

Av Dalton Sleeper

Nu lär det väll vara så att folk sitter med sina 90-tals datorer fortfarande då dom klarar spel som cs 1.6, hl1 osv, tror inte dom direkt smäller på crysis 3 och hopaps allt ska rulla fint... Borde ju ha statistik för specifika spel eller liknande ananrs är den värdelös.

Av Dalton Sleeper

Min salva rares knapp buggar :/

Av Dalton Sleeper

och stäng av fxaa om du kör msaa, sumpar bara bildkvaliten...

Av Dalton Sleeper

Har en Samsung Gear 2 för att testa, dock är min conclusion att den är onödig. Jobbig att ha på armen, dålig batteritid (några dagar), stegräknaren fungerar lite dåligt, pulsmätaren fungerar lite dåligt, få appar, lite kass röstigenkänning då den inte kan svara på mycket, brukar dock höra vad man säger. Kameran och sträckkodläsaren är väll mest en cool grej men oftast värdelös.

Ett par bra saker är att sms och notifieringar skickas till klockan så om man sitter i bilen eller ute å går så ser man direkt dessa, inkl skype och annat. Samtal skickas till klockan så man både ser/känner/hör vem som ringer, man kanockså svara eller neka samtal direkt på klockan. Microfonen är bra och känslig om man nu har nån anledning att använda den.