Inlägg

Inlägg som najdorf har skrivit i forumet
Av najdorf

Hej
Lite svårt att förklara men det sitter ett nivå rör i beredaren som ser till att det tappas ut varmvatten det kan med tiden vittra bort och då tappas det kallvatten efter en stund , hade en vän som råkade ut för detta. Finns säkert fler orsaker

Av najdorf

Påtal om att sälja ut sina lager ->https://www.inet.se/produkt/x206866/asus-geforce-rtx-3090-24gb-rog-strix-oc-white endast 22000kr i fyndhörnan

Av najdorf

148435 kr sen 2009

Av najdorf

fungerar bara i USA för tillfället blev svaret när jag testade på min Pixel 7 PRO

Av najdorf

Hej
jag har haft Norton 360 i flera år och tycker att det funkat bra ,MEN har börjat tröttna på programmets lite lätt aggressiva framtoning med ständiga pop-up fönster att jag har inaktuella drivrutiner , att det just nu 8 cookies som spårar mig att jag har 38000 skadade filer mm mm . Dom vill naturligtvis sälja på mig ytterligare produkter ur deras sortiment. Detta är så pass störande att jag inte kommer att förlänga prenumerationen den dagen då det är dags.

Av najdorf

Hej
Jag hade lite av samma problem som du , lösningen blev att köpa några AC68U extra och skapa ett mesh system. Väldigt smidigt att konfa med Asus router appen till mobilen

Av najdorf

Köpte mig precis en Pixel 7 Pro ,efter att han pensionerat min Pixel 2 XL nog den bästa Android jag ägt, 85% batterikapacitet efter 7 år.

Av najdorf

Routern kanske inte är snabb/stark nog att hantera krypteringen

Av najdorf

valde mellan en Sony XH9505 och LG: Oled när jag uppgraderade förra året , kände mig nöjd att jag valde Sony.n då jag var och hälsade på en kompis som har LG B9 och man såg hela TV4 morgonsol inbränd i vänstra hörnet.

Av najdorf

jag hade tidigare en Nvidia shield tv med kodi ,men uppgraderade till en Zidoo z9x, denna matar jag med en simpel synology Ds 214, då kollar jag på complete uhd 4k via NAS Zidoo kan hantera Dolby Vision vilket Kodi inte fixar.

Av najdorf

https://www.hembiobutiken.se/produkter/blu-ray-mediaspelare/m...
Slår allt som finns idag även Nvidia Shield pro /TV , hade turen att få tag i en ny på Tradera för 1500kr.

Av najdorf

Jag har haft diverse mediaspelare tex minix alla tre varianter men har aldrig varit så nöjd sen jag köpte nvidia Shield TV

Av najdorf

Frågan är vad du skall använda burken till ?, renodlat spel ? då är 5900x lite overkill och kan ersättas av en 5600x alt 5800x och du spar en slant

Av najdorf

Google Pixel 2XL

Av najdorf

Jag är 58 år och har inte slutat spela, ungarna har flyttat hemifrån så vi har mycket fritid frugan och jag. Men då jag spelat i 20 år så krävs det nåt alldeles speciellt för att dra igång ett nytt spel då man sett/spelat det mesta i genren. gav death stranding 70 h av mitt liv sen tog lusten slut, köpte Doom eternal men reflexerna hänger nog inte med .Metro Exodus och Mass Effect triologin var dom senaste jag slutförde. Vad som passar mig bra är att köra simulator; Assetto Corsa och Competizione samt Automobilista, dessa kan man ratta ett par timmar när lusten faller på, sen kan man plocka bort ratten tills nästa gång det lockar. RDR2 ligger i steambiblioteket och väntar , kanske jag startar upp det nån gång.

Av najdorf

Det var väl två år sedan Italiensk polis gjorde tillslaget på Xtream codec i italien kom kom över 50 miljoner registrerade konton...ta det gånger 1000kr per konto vilket verkar vara ett genomsnittligt års pris för iptv.

Av najdorf

har man bytt ventilationssystem i fastigheten så bör man också monterat sk karmventiler i fönstren ,eller på nåt sätt ordnat med att frisk luft kommer in i lägenheten. Kolla om dessa finns och dem skall alltid vara öppna, annars blir det som du säger ett undertryck i lägenheten och luften kommer in där det går , brevlådan mm mm. Låg luftfuktighet kan också vara boven. Det finns test som saneringsfirmor kan placera ut i lägenheten under en tex vecka för att senare analysera dessa. Då får man svar på det mesta och kan agera utifrån det.

Av najdorf
Av najdorf
Skrivet av jjuhj:

Försöker installera en ny windows 10 på min laptop men när jag ska välja hårddisk så ger den mig något fel om att jag inte kan installera på min hårddisk.
Jag har haft windows 7 på den innan så förstår inte värför den inte vill funka?

Råkade ut för nåt liknande när jag skulle uppdatera en windows 7 installation, har för mig att partionen för återställning var liten, fick gå in i diskhanteraren och utökade den. gissar lite högt.

Av najdorf

Jag läste stiftelsetriologin men det kanske finns andra som man skall börja med