Inlägg

Inlägg som shameee har skrivit i forumet
Av shameee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Andreas
Tack för tipset, adamantite rifle blev grönt vid 370.

Edit: Det droppade efter bara 11min grindande så nu ska jag bara samla de sista matsen sen blir det turbo-helikopter :). Jag hade redan 10st av de dyra power cores som jag gjorde när jag fick skill för dem.

Den där repair bot:en måste ju vara väldigt användbar i instanser där man annars inte kan reparera sin gear.

Japp det var den jag syftade på men lite lat för att hitta länken
Och ja, repairs boten är väl helt ok att ha, men det är inte ofta jag får användning för den iallafall. Det enda skälet att jag lägger upp dem är att man inte får dem sålda på AH men man får några pots och scrolls när man väl har lagt upp den.

Av shameee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Andreas
Ok, det måste ta sjukt lång tid samt pengar innan man har den där klubban. Engineering börjar bli dyrt (med dyrt menar jag att det tar väldigt lång tid för mig att farma och tid=guld ) för mig nu vid 367 men å andra sidan måste jag inte skilla mer just nu eftersom jag redan har mina deathblow goggles.

Köp sunwell pattern för bättre engineering goggles det gjorde jag på feral druiden så att rogues får stå och dräggla Det finns ju såklart massa annat roligt med engineering. Och mote extractor är ju verkligen inte dålig. Bra för att levla sista skillen är ju repair bots eftersom dem säljer billiga pots och scrolls till dig. Scopes (Tror det var +12damage, inte säker) är ju ganska dyra att göra men du får ju pengarna tillbaka när du säljer och skill såklart. Båda recepten går att farma från mobs.

Av shameee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Andreas
Hur pass bra är de svärden du kan tillverka? Jag har 230 BS på en lvl40 warrior jag inte spelar med längre och jag har bra kunnat göra ett par vapen som är någorlunda bra men PvP-rewardsen är bättre.

För PvP ska man ju helt klart gå macesmith då får man stormherald som sista upgraden på 375 skill, in på wowhead och kika. Den är ju helt otroligt grymt bra med hur mycket stuns som helst för en warrior. Men nu när man endå kan köpa Merciless för honor skulle jag hellre bara samla till 2h svärd eller mace. Stormherald är för dyr och kommer bytas ut vid 1800 arena rating. Dessutom har man ingen mer nytta av 375 Blacksmithing i dagsläget.

Av shameee

mining/engineering är en rolig kombo, inte är det speciellt dyrt heller med engineering, värst är ju bs.
Med engineering kan du ju göra en hel hög med roliga saker men jag har bara brytt mig om att fixa jumper cables XL (Spelar druid) rocket boots, fallskärms kappa, mote extractor och engineering head för alla specs, dessutom sunwell headen för feral. Jättebra profession om man vill få en hyfsat billig head. Och sunwell head är i de flesta fall bättre än t6 men lite halvdyr att köpa recept.

Av shameee

Kul tråd Har själv blivit ett cykelfan senaste tiden. Någon som har tips på någon sida med fler cykelleder än http://www.sverigeturism.se/tuinfo/index.htm ?

Av shameee

Vet någon en bra sida för att följa upp och se vilka har spelat och hur det gick? Och även såklart kommande matcher, eurosport är inte alltför bra.
Heja Suomi!

Av shameee

Scania R620 620 hästar och 60 ton bakom känns mäktigt !

Av shameee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NoAim
Farmade du inte Felsteel Gloves-pattern? Drar ner kostnaderna på de 15 sista rejält (800g mats mot 3000g mats om man kör aldor-recept, med priserna på den servern jag kör på).

Ni skulle ha passat på att fixa ragesteel shoulders pattern när den kom ut (i patch 2.1 eller 2.2 tro jag) Fixade egna mats och sålde shoulders på AH lika fort som jag la ut dem, och jag la ut dem för 300g och tjäna 100g/shoulder och fick skill gratis +100g/bspoäng ärinte illa! dock var scrolls svårt att få tag på då.

Av shameee

Man räknar ju inte ihop sweeping strikes + whirlwind som warrior ju, då kan man inte räkna WF som shaman

Av shameee

Lätt att druid är roligast! Jag har 1 lvl70 druid och 1 lvl70 warrior och druiden är lätt roligast på alla sätt.
den kan göra allt pvpa, tanka, dps:a och grinda (feral ofc)

Av shameee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ElyziuM
Tror hjälmen man får utav döda warlorden i SV (quest) är bättre för tanking.
En grön ful jävel.

Helm of the Claw 237 Armor, +25 Agility, +21 Stamina, +14 Hit, 66ap(gröna fula)

Stylin' Purple Hat
232 Armor
+48 Agility
+45 Stamina (LW)

Jag skulle fixa Stylin' Purple Hat eftersom den är ganska billig endå och du behöver inte fixa meta gem, den gröna fula har plats för 2 gems, dessutom har stylin hatten bättre TANKING stats hur man än vrider på det. De flesta byter endå ut headen mot t4 ganska fort

Edit: din edit ser najs ut Men jag föredrar agility enchants före stamina. (15agi på gloves och 12agi på boots) Men det är inte värt att byta 12stamina gems mot 8agility imo. Dessutom kan du använda dem delarna för dps också då xD!

Av shameee

Johii: skaffa clefthoof setttet, braxxis staff of slumber och leather headen som lw kan göra sen är du good to go som offtank. Sen kan du grinda cenarion expedition rep, tanking neck på revered tror jag det var och sen macen på exalted.

Av shameee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Handa
Beror ju också på hur bra healers och dps man har. Moroes kan ta en stund med dålig dps och jobbig att heala man inte har 2+ priests.

såklart, vi har ju clearat kara ett antal gånger. men vi brukar köra med bara folk som behöver något därifrån och då brukar hälften vara trys eller alts.

Av shameee

Alltså första bossarna i kara är ju INTE svåra, jag springer runt med min arms warrior och tankar dem med ~420 defense och lite över 10k hp. (syftar mest på attumen och moroes då, maiden kan vara lite svår men opera är lätt som en plätt med, alla dem 3 olika bossarna).
Är du osäker så är det bara grinda heroic instancer och geara upp + fixa BS gear.

Av shameee

Twilight's Hammer

Shameee / Jo - Night Elf/ Male/ Druid

Av shameee

Detta system funkar rätt så bra i verkligheten, jag och en polare satt i Prag vid ett roulettebord som styrs av datorn. Har man bara tillräckligt med pengar för att satsa en viss summa och dubblera insatsen varje gång så kan man gå med vinst. Efter 2-3 timmar hade vi fått ihop en liten vinst.
Problemet är bara att på ett riktigt kasino får man inte räkna på detta sättet.

Av shameee

Japp håller med till 100% Bridge to Terabithia, fick verkligen kämpa för att inte lipa. Manligt

Av shameee
Av shameee

Kör bara lugnt och fint på uppkörningen så kommer du klara dig. Det viktigaste är inte att du kommer fram fort eller att du kör perfekt utan att du kommer fram SÄKERT! Lycka till!

Jag skulle stanna på bild 1 och köra på bild 2.

Av shameee

Är det inte rätt så dåligt att man måste ha 300 i riding skill för att göra swift fly form questen?