Inlägg

Inlägg som kaya har skrivit i forumet
Av kaya
Skrivet av MaBe96:

Väntar också på min OP5 står att den är i SZCZECIN - POLAND sen i onsdags och beräknad leverans är imorgon? Kör Dhl hem till en och lämnar? Har inte fått sms eller något som jag läste att någon annan här har fått.

När den är på gång så får du ett sms från DHL svarar du "1" så skickas den till utlämningsstället, svarar du "2" som kommer dom hem och lämnar den, men då måste man tydligen vara hemma mellan 8-17.

Av kaya

@Casgar: Dom missade ju bullseye med flera meter

Men det är lite svårt att fatta hur stor raketen egentligen är, den är ju lika stor som ett 25 våningshus, helt sjukt att dom lyckas landa den på en sån liten plattform.

Av kaya

Jag avbeställde min när dom inte hade skickat den 21/6 men igår fick jag ett sms från dhl där dom undrade om jag ville ha hemleverans eller hämta på utlämningsstället. Så den kommer på måndag.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, det går fortfarande att ringa, smsa, surfa och spela på min gamla OnePlus 1 så jag behöver egentligen inte en ny mobil och jag tycker 6k för en ny mobil (extraladdare+wallet case) är sjukt dyrt för en telefon. Men samtidigt så finns det där hemska ha begäret.
Vissa kallar det i-lands problem men det gör det ju inte till ett mindre problem för mig

2 veckors ångerrätt gäller som vanligt eller?

Av kaya
Av kaya
Skrivet av Klyrre:

Hur tungdrivet e 1440p vs 1080p? ja kör 7700k @ stock me ett zotac ae 1080ti å ligger mellan 80-120fps i 1440p. Polaren kör 6700k @ stock me ett asus 1080 i 1080p å ligger ca 5-10fps högre än mej. Vi kör samma settings...

Det är 70% fler pixlar som ditt kort ska rita upp så ca 70% tyngre. 1440p är tyngre än vad man tror men din fps verkar normal det är vad jag också får.

Skrivet av Zippeer:

Sitter på en 4770K och ett 1080 TI och får typ max 90fps.. Allt på very low förutom View distance på Ultra. (1920x1080)

Fy fan, 110FPS när jag tittar rätt upp i himlen! för att gå raka vägen ner till mellan 60-90 så fort jag tittar rakt fram

droppa view range till low också det enda den ritar upp är byggnader, träd och gräs. andra spelare ser du samtidigt vilken view range du än har.

Av kaya

SD på 4k TV

Är sugen på att byta ut min gamla 42" mot en 55" men nu är nästan alla TV:s i 4k och jag har inga 4k kanaler och har inga planer på att skaffa det.
Många av dom kanaler som jag tittar på sänder fortfarande bara i SD.
Hur ser det ut på en 4k skärm? blir det sämre än på en en vanlig 1080p tv?
TV:n är ca 1,5m från mig när jag sitter vid dator och ca 3 meter när jag ligger/sitter i soffan.

Av kaya

Min skulle ha skickats idag men det verkar inte bli nått av det :/

Av kaya

Hyra ink el 2600:-
A-kassa 130:-
Internet 219:-
Mobil 50:-
IPTV 75:-
Hemförsäkring 55:-
Kollektivtrafik 1000:-
Mat, snus och hygien 2000:-
Öl 400:-

Så totalt 6,6k

Av kaya
Av kaya
Skrivet av Bandaren:

Det är helt klart 1080ti som gäller för trådskaparens krav.

Det finns alltid undantag, man kan dra ner diverse grafiska inställningar.

Men det lär kännas lite urk att ha köpt ett vanligt 1080 som trots allt är lite pengar också och sen köra på low settings för att få 144fps.

Det var så jag kände, jag köpte en fet 1440p skärm och sen bytte jag från 290x till ett 1070, det kostade 11k och det var ju lagomt kul när man fick köra alla spel på low...
Nu med ett Ti så kan man fläska på med grafiken och njuta av både skärmen och grafikkortet.

Av kaya

Allt är ju en prioriteringsfråga på hur mycket man vill lägga på sin hobby men jag är väldigt nöjd med mitt byte från ett 1070 till ett 1080Ti. Jag önskar jag hade mer kraft och skulle absolute inte vilja ha mindre.
För 1440p 144Hz så är ett 1080Ti minimum enligt mig iaf.

Av kaya
Skrivet av Garderoben:

Ti börjar throttla redan vid 70c och det är tom svårt för en eftermarknadskylare att hålla korten under 70c nu när det är sommar och varmt.

Av kaya
Skrivet av PWR-RST:

Haha nej, det är bara påhitteri.

Dom har sålt i flera år och när jag köpte så hade dom sålt ca 15000 koder. Hade det varit stulna koder tror du verkligen Ebay skulle låta dom fortsätta sälja?

Edit på din edit: En OEM kod får man bara använda till ett moderkort men jag vet inte hur många gånger som jag har ringt till MS telefonsvarare i Stockholm och knappat in siffrorna som krävs för att aktivera koden på ett nytt moderkort.
Hade MS haft nått emot det så hade dom så klart inte godkänt koden.

Av kaya
Skrivet av anon34443:

Någon som är insatt hur det går till att nycklar kan säljas för så lite? Köper man in så mycket att man går med vinst på detta eller är det nycklar son är över som folk fått gratis på ett eller annat sätt?

Nu var det ett tag sen jag köpte en nyckel senast men om jag minns rätt så stod det att nycklarna var från skrotade datorer.
Det är emot eula att köpa en sån nyckel men det är inte olagligt på nått vis.

Av kaya
Skrivet av Christley:

Jag är fullt medveten om det citatet. Men att skaffa 8GB ram idag till en mobil är som att köpa 32/64GB ram till datorn.
Och fick inte riktigt svar på frågan, mer är inte alltid bättre. Tex 4-6GB ram hade 99% av alla klarat sig fint med och dragit ned kostnaderna, alltså hade det varit bättre för konsumenten att köra 4-6GB då det blir billigare.

Det finns ju 6GB, man måste ju inte köpa den fetaste modellen.

Skrivet av alteam:

Vadå stänga fönster? En mobil fungerar lite annorlunda än vad en dator gör. Mobiler blir inte sega när man maxar minet.

Seghetsproblem fixades både på en opx och en nexus 6p. det kanske inte funkar lika men dom två som hade dom telefoner blev nöjda iaf.

Av kaya
Skrivet av Christley:

Vad ska man seriöst med 8GB ram på en telefon? Min flickvän som aldrig stänger appar kan inte ens fylla en op2's ramminne

Det påminner mig om ett gammalt berömt citat.

Skrivet av Bill gates:

64 kb ought to be enough for everyone

Jag har iaf varit tvungen att förklara för folk med 3GB ram mobiler varför dom måste stänga fönster.

Av kaya
Skrivet av Orber:

Känns som https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=4149828 är en bättre telefon så fort den får senaste Android.

Varför känns det så? bara för att den har ett större batteri? SD 835 drar ju väldigt mycket mindre ström så i dagligt användande så tror jag inte du får ut så mycket mer batteritid.
OP5 ger en bättre kamera, dubbelt så mycket ram och lagring och mycket snabbar laddning för samma pris.

Av kaya
Skrivet av Zeraphin:

128GB versionen är helt klart intressant. Men vill se en review på kameran först och se hur den presterar. Har en Lg g4 idag och det jag är ute efter är en bättre kamera och allmänt bättre mobil.

Här har du en kamera review

Av kaya

Jag brukar köpa från Ebay och där kostade dom 30kr sist jag köpte och det har inte varit några problem med nån av koderna.

Av kaya

Jag vill ha ett plånboksfodral till den är det nån som har hittat nått sånt?