Inlägg

Inlägg som kaya har skrivit i forumet
Av kaya

Har du en gamepad eller joystick? Dra ut den isåfall och kolla om problemet fortsätter.

Av kaya

Hittade den här på imgur.
http://i.imgur.com/lqT5861.mp4

Av kaya
Skrivet av crazysanta:

Jag likt Erik gör en hel del burk affärer åt mig sjäv samt vänner och familj, se gärna hur många affärer jag gjort på forumet och marknadsreferenser.

Men är det din bror skulle jag själv aldrig kunnat ta mer än 7, därefter blir det orimligt. Köpte på blocket igår en i5 7600k med 1070 kort för 7000 sek (inköpsvärde 17 000 i januari från inet) , jag menar så långt är det inte från att han skulle kunna köpa en ny burk och komponenter som passar hans behov bättre än det du tänkte till dig själv när du byggde.

Och svar ja man får räkna med 40-50% av när det hunnit komma 3 cpuer släpp sedan inköpet. Ser Eriks bedömning som rätt och om det är totalt 7500 så borde brorsan få den för 7. Alternativt säga till brorsan att du vill sälja på blocket först och se om du får tur i lotteriet

Viktigast är att familj är viktigt och inga pengar i världen skall behöva stå i mellan er (om han känner efter köp att du blåste honom) jag skulle hellre sälja på blocket om jag vill få ut summorna du efterfrågar (vilket jag tror är högst osannolikt)

Vänligen Victor

Om inga pengar i världen inte ska stå emellan dom, då kan väl TS ta 12k utan problem? Varför ska säljaren alltid behöva ta mindre än vad det är värt? kan inte köpare betala lite extra för en gångs skull? Kompispris brorsan, köp 2 betala för 3.
har man råd och vill bjuda sin bror/kompis på någhra tusen kronor är en helt annan sak.
Du gjorde en väldigt bra deal på blocket men det betyder väl inte att TS dator blir mindre värd?
Varför ska TS sponsra sin brors dator? bara det faktum att alla garantier kommer att funka är värt minst 2k.

Sen är hans cpu inte 3 gen gammal, det finns bara en som är nyare.
Att sälja den för 10k är knapast ett lotteri, det är marknadsvärde.

Av kaya

En av mina skönaste vinster, har inte haft möjlighet att lira på en hel vecka, första spelet så lyckas jag dö från ett skott från en shotgun när jag var full health och hade lvl 3 hjälm och lvl 2 armor tänkte, va fan...
Nästa spel

http://i.imgur.com/Sc8LlSw.jpg

Av kaya
Skrivet av KingCobra:

http://omni.se/a/k5d1B njae....inget för mig som sagt.

Jag misstänker att många recensenter fått väldigt tidiga exemplar (ES) som inte var helt färdigutvecklad.
Jag lyssnar på musik varje dag och stereo funkar som det ska, och vi är många här på swec som har försökt återskapa jelly scrolling utan att lyckas. Finns det nån som har lyckats?
Dom som klagar mest är dom som inte har telefonen. Och jag misstänker att två personer här på swec jobbar för Samsung eller nån annan konkurrent för dom är så sjukt negativa utan att ens äga telefonen.

Jag köpte den men ångrade mig för jag tyckte den var för dyr men tydligen så var det försent att ångra sig för dom skickade den ändå. Men efter att ha testat den så behåller jag den, det är en väldigt trevlig mobil, sjukt snabb och batteritiden är sjukt bra.

Det finns många som inte äger en op5 som snackar om alla problem men jag har inte lyckats hitta dom problemen. Finns det nån annan som äger telefonen som hittat problem? förutom att den är förbannat hal då.

Av kaya

Varför finns Bergsala? Vad gör dom förutom att höja priset på Nintendo produkter? Till och med jag kan importera en Nintendo produkt utan problem så dom finns ju inte för att det skulle vara svårt att importera.
Allas liv skulle vara bättre utan det företaget, vilka blodiglar.

Av kaya

Sen får du inte glömma att säljer man till brorsan eller en kompis så förväntar dom sig oftast livstids support så ge inte för mycket rabatt

Av kaya

@Ernest_Alfie: Begagnat priset beror på på vad som kommit nytt sen du köpte dina prylar, för många år sen så sålde jag en opteron cpu som jag hade haft i ca 2 år för mer än nypriset

Själv tycker jag @Erik pris var väldigt låga.

Ett chassi tappar inte mycket i värde och både ram och ssd priserna har ökat sen du köpte din dator.

Fractal Design Define R5 white 800 kr
EVGA Supernova G2 (gold efficiency) 700 kr
Asus Z170 pro gaming 900 kr
Intel core i5-6500 1500 kr
Corsair H55 cooling 400 kr
16 gb Kingston value ram 2133 MHz ddr4 1000 kr
Gigabyte GTX1060 g1 gaming 6gb 2500 kr
Intel m.2 128 gb (os) 500 kr
Samsung evo850 250 gb (lagring) 800 kr
Asus dvd-r/w bd-w 300 kr
Plus ett par extra fläktar Fractal Design GP-14 150 kr

10k med OS känns som ett rimligt pris, men sen kanske brorsan förtjänar lite rabatt.

Av kaya

@Waup: Tops och lite aceton utan olja eller vodka/hembränt om du har det hemma.

Av kaya

@GarfieldPower: Nu är det speldatorer som jag är intresserad av och jag var tydlig med att det var speldatorer som jag pratade om.

Av kaya

@Gainsgoblin: i 3 av 5 speltest så är ju 7700k snabbare. och i dom tester som 7900x är snabbare så skilljer det ca 0,5% och det måste vara inom felmarginalen. i dom andra spelen så är 7700k betydligt snabbare än 0,5%

Men förhoppningsvis så mognar den med bättre drivisar men jag har svårt att se vem man ska rekommendera den här cpun till?

Av kaya

Snacka om paniksläpp för att kontra Ryzen, men sen glömde dom att sänka priset med 5k kr.

Citat:

Världens hittills snabbaste processor för konsumenter

Ja inte om man ska ha en speldator iaf.

Av kaya

@Gender Bender: Förhoppningsvis så många så jag lyckas vinna en gång

Av kaya
Skrivet av backspace:

@kaya: Läste du ens "Key Points:"?

Nej jag kollade bara videon.

Skrivet av XPerion:

@backspace: Meningslöst att förklara för honom. Låt han vara nöjd med sin nya leksak.

Så du ska förklara vad som är dåligt med en telefon som du inte ens äger? visst jag har bara haft den i en vecka så jag kanske stöter på problem. men att skärmen är upp och ner är inget problem det finns ingen som använder sin mobil så där.
Hur mycket ska jag behöva googla för att hitta problem? ett problem upptäcker man vid dagligt användande och inte genom att googla problem.
Det problem som jag har hittat är att den är väldigt hal så det är väldigt lätt att tappa den, men att skärmen är upp och ner är inget problem, inte för mig iaf och jag förstår inte hur det kan vara ett problem för dig?

Skrivet av The Falcon:

Jag själv har inga problem med jelly scrolling, har den med 6GB ram då 8GB var slut och tror ni det kan spela någon roll?

Jag försökte återskapa jelly scrolling på min 8gb men lyckades inte. så det krävs nog mer än scolla snabbt upp och ner.

Av kaya
Skrivet av XPerion:

Varför tar du inte och söker om vad resten av världen säger inkluderad Oneplus företaget som designat och tillverkat telefonen erkännande om deras design val och vad för effekt det ger.
Då du påstår jag bara hittar på saker för snacka skit om det.

Brukar du sitta så där med din mobil? scrolla upp och ner, upp och ner så fort du kan. Nej det gör du inte så på vilket sätt är det ett problem?

Av kaya
Skrivet av backspace:

@kaya: Om du säger det så.
Dock verkar det inte som @XPerion är ensam i sitt "sökande" eftersom det finns en eller två till där ute som tycker samma.
https://www.xda-developers.com/confirmed-oneplus-5-display-up...

tack för länken, det är alltså jelly scrolling som är problemet? Är det verkligen nån som sitter så där med mobilerna? varför gör man det? Om det nu är ett sånt stort problem, igen varför gör man det?

Av kaya
Skrivet av XPerion:

Mera du som inte fattat vad problemet är med skärmen monterad upp och ner. Ta och googla om vad resten av världen säger om det först kanske? Innan du anklagar mig för hitta på sån skitsak att klaga på, när alla i median rapporterar om problemet!

Jag har inte stött på nått problem med att skärmen är monterad upp och ner, jag kan även vända på min datorskärm och inte heller stöta på nått problem, min andra skärm är i 90 grader och den har inte heller nått problem.

Vad är problemet med att skärmen är upp och ner?

Av kaya
Skrivet av backspace:

@kaya: Grejen är väl den att du påstår att din är den enda som inte har en skärm monterad "upp och ner" även om den är tänkt att faktiskt vara monterad just så.

Nej det sa jag inte, den enda som sagt det var @XPerion jag sa att skärmen är vänd åt det håll jag håller mobilen och sen sa jag, vad spelar det för roll hur skärmen är monterad rent tekniskt.

Citat:

Min skärm är iallafall inte upp och ner den är vänd åt det håll som jag håller telefonen.

Citat:

om den rent tekniskt är det eller inte, vad spelar det för roll?

Jag tycker det känns som @XPerion söker anledningar att klaga och han har hittat en skitsak som inte spelar nån roll.

Av kaya
Skrivet av XPerion:

Grattis då, du är den enda person i hela världen att ha den enda exemplaret som skärmen inte är monterad upp och ner. Eftersom OP5 design på skärmen är upp och ner på ALLA OP5!

Ser den ut att vara upp och ner? om den rent tekniskt är det eller inte, vad spelar det för roll?

http://i.imgur.com/KTY9WPi.jpg

Av kaya
Skrivet av BadArg:

Inget unikt för Ebay eller elektronik. Frugan skulle köpa tyg från en "svensk butik" på Tradera men det visade sig sedan bara vara någon kontaktförmedling vi tydligen köpt för i mail från säljare sedan instruerades det om 3 veckors leveranstid från något kinesiskt företag och med hänvisning till deras support mail vid frågor. Företaget hade en hemsida och vi hittade tyget vi beställt till nära halva priset så den svenska förmedlaren beställde i princip i vårt namn och tog 50% i egen ficka... eller ja det tänkte de men vi annullerade köpet innan pengar hade skickats och anmälde det till Tradera.

Så gör ju alla svenska företag, allt från HM till bilteama. Produkterna tillverkas i ett låglöneland och sen lägger den svenska återförsäljer på 50-300%
Att det inte skulle vara tillåtet på just tradera låter väldigt konstigt.

Skrivet av mikael_a1:

ok, så jag behöver inte oroa mig för att det kommer vara en annan storlek än vad det brukar vara från USA?

Enda skillnaden nu är leveranstiden och att det skickas från Kina?

Titta aldrig på storlekarna, en smal i USA är medium i Europa och large i asien titta istället på måtten som är angivna sen mäter du ett plagg som sitter bra.