Inlägg

Inlägg som NiLlY har skrivit i forumet
Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Megol0
Jag anser att om man behöver extra kylning är det en i grunden felaktig design. Istället för 3kg dator med 4cm höjd har man då i praktiken en 4kg dator med 5-6cm höjd.

Vilken otroligt fånig åsikt!

Av NiLlY

Alltså till en desktop-replace laptop är nån form av extra kylning nästan obligatoriskt, hur har ni tänkt? vill ni ha råkraft produceras värme. Ni har vilket som gjort en bra affär. Mycket nöje med era xps! crysis here we come!

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ollepelle
Bara en undran, eftersom man skriver mycket om det, även från ägare. Nä, jag vill bara göra en extra koll innan jag skickar pengarna.

Jag har beställt zalmans laptop kylare!! rekommenderar andra som tänker spela att införskaffa något liknande.

Av NiLlY

WOOHOO

Nu har min blivit skickad!! Nu börjar den verkliga spänningen.. de sista dagarna är alltid jobbigast!

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gneter
Din är ju iallafall hos fraktbolaget .. jag beställde min 2009-10-13

fick ett mail den 2009-10-24 at dom hade komponetbrist .. så min är forfarande kvar i fas 2 .. den har inte ens börjas byggas .. levernas ska ske senast 2009-11-16 ,, frånga är hur stor risk att den anländer då ....

någon som beställt efter den 13/10 å fått sina färdigbyggda .. känns som min order har slarvats bort nånstans ...

Micke

Jag beställde min 2009-10-09 och fick mailet om komponentbrist 2009-10-18, mitt leveransdatum är satt till 2009-11-18. Jag tror inte din order blivit bortslarvad, jag har haft kontakt med dell en gång i veckan.

Av NiLlY

Det du isåfall väntar på är HP's Envy, men den spräcker troligen din budget, Alienware's 15" ligger ju på runt 16.000. Du borde kolla Dell studio xps 16 tråden, det är en spelduglig maskin som du kan få i utförande för runt 10k.

Mvh Nilly !Väntar på min DELL!

Av NiLlY

Väntar också på min xps 16

Vi verkar vara ett gäng som väntar på vår studio xps 16 nu med komponentbrist! bah.. mitt leveransdatum blev framskjutet ifrån 091027 till 091118, och jag fick inte ändra ifrån vista till win7 trots att monteringen verkar stå still pga komponentbrist, nåja det får ta nån vecka extra för win7 det är inte hela världen.

Jag tog en hederlig c2d, en lite vassare modell istället för snål varianten av i7, hoppas verkligen jag inte gjorde bort mig där, i7 verkar vara grymt strömsnål. Men aktar mig i regel för första generationen ny teknik. Hoppas det är enkelt att uppgradera cpu, någon som vet något om detta?

Skriv av er lite xps 16 vänner!, nu i väntans tider.

EDIT:
Ingen mer som är trött på att sitta och uppdatera dells jäkla beställnings status sida, min är i Phase 3 btw i produktion.

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Visions
Läser du vad jag skrivit ser du ju att jag redan testat det och att problemet kvarstår

Du skall alltså INTE installera om driven när windows frågar om det. Jag skulle också vilja se detta problem löst, kliar i fingrarna efter något bärbart att spela på.. och gärna runt 10k.

En annan funderinga jag har är osx, går det att installera på acern? någon som varit modig och testat?

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Epyon
Har du provat slänga in MS O.S på din mac, XP elr Vista elr win7?
hur fungerade windows och mac:en ihop? lite eller mkt kompabilitetsproblem?

Jag kör windows7 på min macbook, och det fungerar fantastiskt, rappare på macbooken än på den något kraftigare stationära pc jag har. Men har du en mac kommer du vilja köra Osx.

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gorian
... du tycker att det är värt att vecka tråden för den raden?

Hade du stavat rätt, så hade jag tyckt du var asacool.

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Swedish_Phoenix
Nej, Ran och Xerbee var det som styrde mest i beta-byn. Det var den nära Newtown. Men sen flyttade vi till östkusten och där bestämmde väl alla lika mycket ungefär. Hmm, så du har sett mig ingame alltså? Får se vad jag kan rota fram, nickar/nickade du nilly?

2 jäntor låter inte helt fel...

Skämt åsido, kolla in forumen och be någon guida dig till byn, antingen där eller ingame.

3 nya medlemmar i byn är ju aldrig fel

Menmen, nu får man gå och lägga sig, ska ju upp tidigt och sen har man prov på hela grundkursen i fordon xP

Behöver ingen guide, byn finns ju utsatt på kartan. Alias Nilly ingame ja, spelade väldigt lite i betan, mot slutet dessutom.. Syns i byn senare..

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Swedish_Phoenix
Vi är väl ca 6-7 st i byn, så det finns plats för 3-4 till. Sen är ju inte alla aktiva i byn heller, men vi har 3 personer i omgivningen som man kan säga tillhör byn som har egna homesteads. Men räkna med ca 4-5 på vardagar och mer på helgerna

Byn har levt i ca 5 månader nu, med mitt styre, så jag kan väl säga att det är ganska bra (?). Byn är väldigt fri, jag bara påpekar vad som behöver göras, och de som vill och har färdighet för slutföra det. Men man blir aldrig tvingad till något om man inte vill

Nu är det inte beta längre som du kanske vet, så det är en helt ny karta och allt är återställt. Hoppas vi ses

Var det du som styrde i beta byn?, kommer ihåg dig som en trevlig filur, medans
några andra körde nazistuket.

Tänkte titta förbi och kolla läget lite iaf.. har lirat några dagar nu bara..

EDIT: Det är jag och två jäntor som söker något trevligt community att bygga hus i och vara hyfsat aktiva i..

Av NiLlY

Hur många är det som lirar nu? mer eller mindre aktivt alltså..
Var ju och trampade lite på erat terratorium i betan, och har plockat fram
wurm nu igen. Kommer ihåg hur ni i riktig diktator anda bossade runt
de stackars slavarna, hoppas det är en trevligare attityd nu i final byn.

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Woolman
<img src="http://woolman.diinoweb.com/files/DSC00729.jpg" />

okay filerna ligger i den mappen någon som kan årdna upp så att de visas här. Själv är jag helt ute å cycklar känns de som

Vad pinsamt plastig Wiin såg ut!!!!! den ser betydelselös ut jämfört med din 360.

Av NiLlY

Enlightenment, du kan få det att bete sig precis hur du vill..

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bi99uy
Crystal har garanterat 1.6.

Garanterat HAHA!

1.4 stämmer bättre.

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ultima
Ska bara säga att jag inte har haft något problem med något annat spel än detta skit.

Har nu testat att installera directX igen, men inget resultat..

EDIT:
"Lite surt med alla kiddies som är datorkunniga och säkert fått minst G i allmän datorkunskap men ändå inte lyckas installera lillesyrrans spel"

Jahopp...jag har nämligen MVG på nästan alla änmen som man håller på med program som word, excel, flash o.s.v.

Knäckt!

Det här är ju läskigt :):) det var precis det jag menade med datorkunniga kiddies som har datorkörkort och kan word och precis alla microsoft program.. Ja skitsamma.. det är störande att du har mage att kalla dig kunnig iaf.. om du kallar dig nybörjare vet andra vilken nivå du verkligen ligger på och då kanske dem kan ge dig anvisningar till dina problem som du förstår..

Nej nu har jag nog provocerat färdigt för idag.. Hoppas verkligen du lyckas installera The Sims, min lilla syster fixade det iaf.. hon är 12, ge cd skivorna till din syrra istället så fixar hon nog det själv. Just färdigt provocerat var det ja :)..

Av NiLlY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mytos
snacka om att vara dryg, besserwiesser..

Ultima, är det inte drivisarna? kanske pröva o fixa nyare och installera om direct x också?

Dryg och dryg Lite surt med alla kiddies som är datorkunniga och säkert fått minst G i allmän datorkunskap men ändå inte lyckas installera lillesyrrans spel

Men å andra sidan är jag på ganska surt humör idag.. tycker nästan synd om ultimo som fick ta del av min syrliga karamell,

Av NiLlY

Re: Försöker fixa Sims Unleashed till min syrra men det funkar inte

Citat:

Ursprungligen inskrivet av ultima
Min minsta syrra som är 11år fick spelet "Tha Sims Unleased" och jag har fått uppgiften att installera skiten på datorn som de andra i familjen utom mig använder, men det vill inte rikgtigt funka.

Har installerat originalspelet som jag innan hade själv och Unleashed och när man har startat spelet och kan se staden så står det något hjälpmedelande när man börjar spela liksom och ett par sekunder sedan så stängs bara spelet av så man kommer till skrivbordet...

Har testat att installera uppdateringen för Unleashed, men det är likadant.
Det roliga är att min syrra och farsa verkligen inte fattar att jag är datorkunnig och kan fatta att det inte funkar. Syrran lånade hem originalet av en kompis till henne idag och både hon o farsan håller på att idiotförklara mig med att det kanske funkar med det, även att jag försöker förklara att det är samma skit som redan är installerat...

Så jag vill så gärna få det att funka så jag slipper ha massor av kommentarer här hemma som att dom inte tror jag vet vad jag gör....

Datorn:
P4 1,8GHz
GF2 MX 400
256 SD-RAM
(detta är vad jag vet, jävla hyrdator )

Ta det för vad det är, du vet verkligen inte vad du håller på med. Lämna in den på "service" innan du gör det värre än vad du redan gjort.

Av NiLlY

Det här är ju löjligt.. Det finns ålders rekommendationer på spelkartongerna, och dem finns där för en anledning.. Om man bara är 14-15 år så ska man spela spel lämpade för sin ålder och inget annat, det kan faktiskt medföra skador om dessa ynlingar spelar vuxenspel och det är något vi fått sett många exempel på, på senare tid.. Så för er som inte kan köpa doom3 kan jag starkt rekommendera mulle meck spelen eller mario spelen på konsoll..

;|

Och för att svara på frågan: Lagen säger ingenting, det är bara rekommendationer åt butik.