Inlägg

Inlägg som wersaq har skrivit i forumet
Av wersaq

Använd MAC adressen från den dator du inte vill ska få tillgång till internet.

Av wersaq

VNC funkar ju annars väldigt bra vad gäller fjärrstyrning.

Av wersaq

Endast CF på detta moderkort. Jag har detta moderkortet själv. Möjligt att det kanske går att SLI patcha moderkortet som man kunde göra förr i tiden, inget jag har kollat eller har erfarenhet utav.

EDIT: Har testat HyperSLI 0.96, och SLI funkar på mitt MSI Z77-G41 med dubbla 560Ti. SiSoft Sandra rapporterar även att Crossfire/SLI finns tillgängligt på moderkortet. (Med HyperSLI såklart)

Av wersaq

Helt dött nu i Hallsberg, både bredbandet och vanliga analoga TV. Kan inte kolla driftstatus sidan heller då sök funktionen säger att min adress inte är kopplad till com hem. Någon annan som har samma problem?

Av wersaq

XL2411T har 1ms och 144Hz, medans XL2420T har 2ms och 120Hz. Så det är inte så mycket skillnad på dessa. Jag har ägt en XL2411T sedan 3 dagar tillbaka, hur nöjd som helst.

Av wersaq
Skrivet av Headbanger:

Hur vet jag vilken jag har, 2500, 3000, 4000? Det står inte i enhetshanteraren. Hur kan man se det?

Berätta lite mer om vad du har för tillverkare och modell på datorn, alternativt vilken processor datorn kör.

Av wersaq
Skrivet av EvilWord:

är det inte att alla grafikkort under 600 serien inte kan stödja 3 skärmar även om dom har tillräckligt med portar?

Det stämmer. Du behöver ett 600-serie kort för att köra 3 skärmar.

Av wersaq
Skrivet av Johan Holm:

Tja igen!

Laddade ner det och fick det fungera och följde en guide för att ställa in inställningarna så de blev så bra som möjligt! Väntar bara på min adapter för att koppla in ps2 kontrollerna i datorn.

två frågor bara, kan emulatorn läsa mina originalskivor om jag stoppar in dom i datorn? Samt, när jag starta ett spel via .iso så snabbspolas allt typ x3 orginalhastighet. Filmer går supersnabbt och rösterna pratar sjukt snabbt.

Svar ja. Skivorna är inte krypterade.

Av wersaq

Jag är intresserad själv att spela lite i en klan. Kan vara roligt att lira lite mer seriöst igen. Dra iväg ett PM vet ja.

Av wersaq
Skrivet av Bejje:

Varför erbjuder Comhem en så osymetrisk hastighet? 200/10 är ju löjligt. Jag vet att standarden som Comhem använder klarade av över 100Mbit upp redan för många många år sedan, så varför inte erbjuda mer än 10? De som säljer fiber erbjuder ju ofta 100/100 eftersom utrustningen klarar av det, så varför inte Comhem?

Dom säger själva att det inte är så stor förfrågan efter högre upp-hastighet. Är nöjd med min lina iaf, haft det sedan augusti utan värst större problem.

Av wersaq

Nämnde inte verktygen som du använde att bioset du tänkt flasha inte stämmer överrens med tillverkar/modellnummer?

Nåväl, om den nu faktiskt bootar och du inte vet om det skulle du kunna skapa en DOS bootdisk på en USB sticka, slänga över flashverktygen samt bios och sedan skapa en fil som du döper till "autoexec.bat" och sedan skriver <programmetsnamn.exe> <bios namn.bin> i filen och sparar så ska det göra det automatiskt åt dig. Inget jag testat själv, men jag tror det går till så här.

Av wersaq

Gammla modellen har 2 små fläktar där bak, Slim har en fläkt som är mycket större.

Av wersaq
Av wersaq
Skrivet av ras93:

Skulle du kunan vara jätteeeee snäll o ta bild på din energy / overclocking sida och visa vad du har för inställningar skulle va bra o se vad du har för inställningar, ellero m du vet vad jag måste ändra som gör så jag kan fixa upp det, för 37 multiplier'n är ju Turbo hastigheten om man kör med det men det vill jag inte, bättre o överklocka själv.

Edit. Jag har en 2500k står i bios + CPU_Z

Det enda jag gör är att ändra multipliern, jag ändrar inget annat. Som en annan kille tipsade om, så tipsar jag dig också, att uppdatera ditt bios.

Av wersaq
Skrivet av Blupparen:

Det är inte så att du har en 2500 i stället för 2500k?

Skickades från m.sweclockers.com

Tänkte precis samma. Jag har möjlighet att sätta min multiplier till 60x100 om jag kommer ihåg rätt på min 3570K på min Z77A-G43 bräda.

Av wersaq

Som många har sagt så går det inte att installera CFW på dom nya PS3. Du får helt enkelt skaffa en gammal tjock/slim som fortfarande sitter på 3.55 eller lägre. För att nedgradera en konsol kan man t.ex. använda E3 Flasher, dock kräver det att konsolen har haft 3.55 eller lägre installerat från fabrik.

Av wersaq

Jag har spelet, men har inte lirat värst mycket. Dock finns det inte mycket att säga, det är ungefär som Call of Duty. Dom släpper samma spel med ett annat namn i princip. Men det är ju hur jag upplever det, finns säkert något nytt jag inte skådat ännu.

Av wersaq
Skrivet av Samistar:

Vilket jävla skämt till företag Comhem är, mitt internet har varit segt i flera veckor nu, men speedtest resultatet jag fick nyss slår allt. Betalar för 100/10.

Det där är ju riktigt illa, skulle dock vilja ha dessa pingtider på min ComHem lina, har 30ms+ average men får alltid ut mina 200/10mbit, men det får jag väl fortsätta drömma om.

Av wersaq
Skrivet av Sometime:

Endast en ny konsol kommer släppas nästa år enligt flera utvecklare/utgivare. Spännande att se om det blir PS4 eller Xbox 720!

Jag tror på PS4, mest pga. att Sony har problem med att hålla pirater utanför, så dom är ju illa tvungna att släppa en ny konsol ganska snart kan man tycka.

Av wersaq
Skrivet av WardonE:

Haha jävlar vad folk har problem med Comhem, ni säger att de är sämst men nu undrar jag. Är det så för alla, eller bara för er? För jag har nämligen ALDRIG stött på problem och får ut väldigt bra hastigheter ur 100/10 avtalet. Vi bytte upp från 25mbit och de var så schyssta så att vi fick betala samma pris som 25mbit för 100/10 i 6 månader till!

Samma här, har fungerat perfekt sen jag skaffade 200/10 i Augusti.