Inlägg

Inlägg som pixn har skrivit i forumet
Av pixn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HazZarD
vad har du för nätagg ? låter ju konstigt. har du annars provat olika drivrutiner ?

Har ett 1000w corsair och ang drivisar kan du läsa vad jag skrev igen;) men för att spara dig lite tid så ja, har provat flera olika

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Schrimp
Antar att kortet är såpass nytt att det inte är nån fråga om damm..?

Nein, nystädat aswell.

Men, har googlat under dagen och det verkar vara ett ganska 'common' problem på 200 serien att drivrutinen slutar fungera, alla får inte bsod, men majoriteten verkar det som.
Har nyformaterad dator igen, så blir att prova inatt, kommer med update.

Av pixn

Kan icke folda längre, GTX295

Säger detta med stor sorg - Kan inte längre folda.

Jag får bluscreen när jag försöker köra klienten, har nu försökt i nästan två veckor, går bra i någon timme men sedan så slutar grafikkortsdrivrutinen att fungera och efter någon minut, BSOD.

Jag har provat att klocka ner klocken till orginal frekvenser, provat flera olika drivrutiner, har provat formatera, men icke icke icke. :(. Har kortet gått sönder tro? Jag kan spela på det utan problem, jag har kört 20 runder i 3dmark06 (20xvarje test) har provat 3dmark vantage, har provat ati tool, allt sånt fungerar perfekt, men inte foldingen :(.

Något som varit med om liknande problem, när ja kommer till jobbet blir det att börja googla, men jag har inte för stora förhoppningar :(.

Av pixn

Haha, har jag inte äns märkt själv, självfallet är den fel, hmm, konstigt, tyckte jag kollade efter det, måste missat så klart. SÅ DET KAN GÅ

/cut wrist osv...

Av pixn

Framluckan ser ut som den ska, alltså inte spegelvänd eller liknande, och LIAN LI står rätt, alltså inte fel.

Av pixn
Av pixn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dr.Mabuse
LOL, ännu en som tror att just han är globalt representativ och trendsättande.

Klart han är.

Av pixn

Om det enda Inet har att erbjuda är ett 9800GT 1GB finns det ingenting som säger att TS ska betala mellanskillnaden, right?

Av pixn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av VretaKloster
haha detta är bara ett sätt från AMD att "tyck synd om oss" -strategi.
AMD nerdar kommer som vanligt sätta igång ett smutskastnings krig ,
as usual...

Ja det lär ju inte bli bättre utav en sådan spydig kommentar, va?

Imo så känns det lite lurt det här, skulle inte bli förvånad om Intel ville slå sönder AMD helt och hållet men å andra sidan var det ganska patetiskt av AMD att säga så där.

Av pixn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Markosgames
Nu missuppfattar du mig. Jag menar att man inte behöver göra det så STORT av det hela. Visst blev han dåligt bemött men att dra hela webhallen över en kant är fel. Varför inte ta reda på vem som INTE gick tillmötes och därefter skriva av sig.

vad jag menar är att du drar ner hela webhallen bara för att en person "som jobbar för företaget" inte gjort dig tillfredsställd på ditt sätt.

Det hade vart aningen skillnad om webhallen bara hade drivits av en enda person. Då hade jag hållt med dig till 100% så var vänliga och tänk efter lite innan ni skriver av er.

Regards
Marchello

Du har aldrig hört talas om att 'man representerar sitt arbete hela tiden, vare sig det är under arbetstid eller privat', det är klart som korvspad att om man blir bemött på ett dåligt sätt av en person som arbetar på X, så är det ju klart att man får en dålig synd av X, då dom gjorde beslutet att anställda denne.

Av pixn

:]! Foldingen på mitt 295an ser ljust ut, ~13500PPD på EN kärna, andra kärnan hade oturen att dra ett 420points projekt så ja inväntar och ser vad ppdn lägger sig där, förmodlingen runt 13000 där med. Fint!

Av pixn

Kan du inte bara skriva till NULL? Nu var det ett bra jävla tag sen jag höll på med linux men om du bara skriver till 'tomrum' så borde väl inte disken arbeta så mycket?

Av pixn

beror på om du foldar med cpun eller gpun, är det gpun och den som står i sign är det ganska mycket anus

Av pixn

Sitter på jobbet nu men, jag kör samma klock som dig fast lite lägre på minnena, det som stoppar mig just nu är att kortet blir för varmt när jag foldar, vattenkylning incomming inom kort så då blir det att höja klocken ännu mer.

Det sköna är ju att man kan ju pressa upp kortet riktigt mycket med hjälp av Voltage tunern

Av pixn

*väntar tills patchen kommer ut för alla som inte har steam* wiho!

Av pixn

Lånar tråden lite, vill höra efter vad ni har för temps på era kort i idle/load?

Känns som jag fått ett måndags exemplar då mitt idlar i ~70 och LOADar i ~ 95, dock lite klockad men, låter på tok för högt?

EDIT:

Idle = still i windows
LOAD = 3dmark/alt folding.

Av pixn

Foldar nu stabilt på mitt GTX 295, genererar ~ 16000PPD, dock är jag lite orolig då tempsen är runt 95/92 (gpu1 gpu2), vilket jag tycker lite i överkant?

Av pixn

Det finns en guide här i forumet Ala_95, på svenska också, bara kolla runt lite så hittar du!

Av pixn

Enligt vad jag kan hitta på nätet så är det inte för jag klockat mitt kort för mycket, då det kan stå och folda 10timmar + utan någon EUE, utan det kan komma bara rakt upp och ned, och vad jag har hittat på stanfords forum så är det fel i projekten som dom skickar ut, vilket genererar EUEs och unstable machines, nu har jag inte forums länken på den här datorn, men kan göra en edit senare till den.

Med tanke på att jag fick EUEs när jag körde stock speed samt provat under klockat det ><

Av pixn

Ja du ser, blivit framsteg för mig nu iallfall, har hdmin inkopplad men har den inte aktiv så att säga, detta fungerade inte förut men nu rullar det på.

Nu fattas det bara att någon hjälper mig att kolla ut ett vattenkylnings system, ett färdigt kit alt ihop plock, kostnaden spelar inte för jädra stor roll, inte över 6000 iallfall (då ska vattenblocket för 295an) vara inkluderat.

Tempsen ligger *USCH* på 95-96 grader nu när det är klockat och klart, fiiii fulingen.

Av pixn

Jag har provat alla drivrutiner som ger support för 295.

TDKman; kör du med Vista 64 alltså?