Inlägg

Inlägg som Stealthbomb har skrivit i forumet
Av Stealthbomb

Vilken tillverkningsteknik är det? 22-28nm?

Av Stealthbomb

Ett gott skratt

Av Stealthbomb
Skrivet av qlulp:

http://www.tele2.se/handla/aktuella-kampanjer/1000-kr-rabatt/

1000kr rabatt på alla telefoner i listan ovan.. gäller tom 16 feb.

Som tidigare nämnt i tråden kan man kombinera detta med Payback kampanjen för Sony Z3 och Z3 Compact. http://www.tele2.se/upptack/erbjudanden/payback/payback_kampa... Slutpris blir då 2995:- för Z3 och 2095:- för Compact(gäller enbart i fysisk tele2 butik). Sedan får du eventuellt extra avdrag för din inbytestelefon, min gamla iPhone 4 fick jag nästan 600kr för så jag hämtade ut en ny Z3 för ~2400kr efter alla rabatter, ett fynd!

Av Stealthbomb

Om ändå vanliga hårddiskar hade samma prisutveckling

Av Stealthbomb

Qpad 5K!

Av Stealthbomb

Har du en Sandy Bridge CPU nu eller ska du köpa nytt? Köp inte Sandy Bridge om du inte hittar något billigt begagnat. Devil's Canyon (4690K eller 4790K) hade jag kollat på om du ändå ska köpa nytt.

Av Stealthbomb

Om grafikkortet inte ligger på 99-100% load utan vsync ingame så flaskar din CPU eller något annat. 2500K klockar du lätt till 4.5GHz utan mycket spänning alls, har du bra CPU-kylning?

Av Stealthbomb

K50 är inte mekaniskt så de kommer inte passa.

Citat:

The keycaps are designed for the Corsair Vengeance K60, K65, K70, K90, and K95 and support backlighting. They may work on other brands of mechanical keyboards which use Cherry MX switches.

http://www.corsair.com/en-us/fps-backlit-key-caps-keycap-pull...

Av Stealthbomb

Nej nu blev jag sugen på att uppgradera min burk, dags o handla lite delar så man kan bygga

Av Stealthbomb

Ska du spela CS främst behövs väl inte en 1440p IPS skärm? För CS vill du ha hög Hz och låg input lag och ett så uselt kontrastförhållande att allt ser ut som bajs. Så spelar proffsen. För allt annat än fps spel hade jag rekommenderat 1440p IPS.

Av Stealthbomb

Heaven visar alltid glädjesiffror, strunta i den

Av Stealthbomb

Ubisoft har väl även sagt att "Resolution is just a number", aldrig i livet att jag tänker börja spela i 900p @ 30fps. PC master race.

Av Stealthbomb

Om du vill klara 45+ solo hade jag kört Lightning DH med Helltrapper och Meticulous Bolts quivern tillsammans med 4.15breakpoint. Använd Gogok of Swiftness och försök få 33% cdr för permanent smoke screen. Full Marauder + Taskers och en Helltrapper med ias är ett måste för att speccen ska funka dock.

Guide från Philos: http://youtu.be/4ezMRPKLe0U?list=UUCo2NFBlaq6jOW2i1PhHgYg

Av Stealthbomb

Dyrare i inköp och dyrare i längden(sämre verkningsgrad), men ack så skönt den dagen man vill prova på SLI/CF

Av Stealthbomb

Det är så mycket mer ergonomiskt utan numpad att jag inte har en tanke att gå tillbaka till fullstort tangentbord igen. Man vänjer sig att inte använda numpad

Av Stealthbomb

Sony Z3 och nästa Nexus (6?)

Av Stealthbomb

Jag blev trött i fingrarna första veckan med svarta brytare men efter man vant sig är de underbara. Röda är på tok för lätta för mig och jag skriver ofta fel och bottnar ut hela tiden vilket låter förskräckligt. Och köp ett mekaniskt tangentbord med standard-layout på keycapsen så kan du byta ut till bättre keycaps (tex Duckys PBT caps) om du känner för det.

Av Stealthbomb

Och ändå har 99% av moderna chassin 5.25" platser, trist.

Av Stealthbomb

http://www.sweclockers.com/recension/18772-philips-272c4qpjka...

Läsvärd recension, 1440p är lätt värt det.

Av Stealthbomb

Ersatte Corsair precis AX serien? Eller kommer det nytt med Titanium som AX1500i?