Inlägg

Inlägg som Stealthbomb har skrivit i forumet
Av Stealthbomb

3TB'arn har 3 platters och 4TB har 4 platters, ju färre platters desto mindre kan gå sönder? 3TB röstar jag på.

Av Stealthbomb
Skrivet av twk:

Kostnad för de olika alternativen:

  • Tangentbord från WASD med custom design: ca 1300kr ($150 + $50 frakt)

  • Tangentbord från Ducky eller Filco + custom keycaps från WASD: ca 1900kr (1500kr för tangentbord + 400kr för keycaps)

Tangentbord från WASD kanske är bästa alternativet då, såvida jag inte hittar något billigt beggat tangentbord och köper caps till det.

Köp ett Quickfire Rapid? Det är Costar OEM, med andra ord tillverkat i samma fabrik som gör Filco tangentborden. Kanonnöjd med mitt, standardlayout och grym kvalité, köpte själv keycaps av PBT-plast från Ducky och alla passar 100%.

Av Stealthbomb
Skrivet av Aleshi:

GK110 borde släppts till Riva TNT för 32 år sedan! Herp Derp!

GK110 var fortfarande under utveckling för två år sedan och skulle aldrig sitta i någon GTX 680. Om de skulle släppa GK110 till GTX 680 så hade man fått nöja sig med GTX 580 fram tills GK110 i fullversion var redo i höstas.

GK110 behövdes inte pushas till GTX 680 då AMDs 7970 presterade under förväntan, "budgetkretsen" GK104 räckte för att prestera bättre än AMDs flaggskepp. GK110 släpptes senare i 2012 som Tesla-kort och några månader senare hypade Nvidia upp det ytterligare med GTX Titan för 9k för oss konsumenter. GTX 780 blev då ett "kap" för 6k vid lansering några månader senare och folk köpte det istället. Nvidia kan det där med marknadsföring, I give them that.

Av Stealthbomb

Nvidia fortsätter alltså att mjölka ut GK110 som borde lanserats till GTX 680 för 2 år sedan

Av Stealthbomb

720p ser suddigt ut på min 1440p skärm som i teorin också blir perfekt uppskalning 4x. Men 1080p filmer blir mycket skarpare ändå. Tror man måste öka avståndet till skärmen om man tänker köpa en 30" skärm eller högre. En 4K skärm i 24" storlek hade varit en dröm, återstår att se när de blir tillgängliga.

Av Stealthbomb

Båda har samma chip men 670 är klockat lite högre så det är snabbare. Tyvärr har 670 du länkat en usel kylare så jag hade tagit 760 eller tagit steget upp till ett GTX 770 för 2500kr.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2022898
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1952159

Av Stealthbomb

Jag som trodde Intel valde dålig TIM för att få fler att hoppa på LGA2011-tåget om de skulle överklocka högt. Kanske snart dags att byta upp sig från gamla bettan!

Av Stealthbomb

Elpida-minnen på 290X modellen och Hynix på 780 Ti enligt kinc på Asus

Trist att 290X har Elpida, känns som MSI's 290X Lightning är betydligt vassare med sina "custom" Hynix minnen.

Av Stealthbomb

Stäng av vsync och lås fps på 60 ingame

Av Stealthbomb

Elpida minnen eller Hynix?

Av Stealthbomb

Köpte ett riktigt Topre och det var hemskt, aldrig mer rubberdome för min del. MX Green och Black är mina absoluta favoriter!

Av Stealthbomb
Av Stealthbomb
Av Stealthbomb

Såg det IRL på Dreamhack. Förväntade mig något som tex PhysX och 3D, mycket marknadsföring och hype, men oj vad fel jag hade. Som sagt måste du se det IRL för att se flytet. G-sync är grymt.

Av Stealthbomb
Skrivet av Mackansson:

Jag måste säga att jag är grymt förvånad att du sitter på ett gtx 780 med DCII och tycker det är högljutt i idle. Antingen har du datorn uppepå skrivbordet alldeles vid örat eller så är du väldigt känslig. I sweclockers test är ju DCII bland de absolut tystaste (iofs på 780 ti, men det borde inte vara lägre ljudnivå på det).

Har haft tre DCII kort och den senaste versionen låter absolut mest vid idle av dem tre. Har man en högljudd dator hörs det inte, men är man kräsen eller kör SLI märks det tydligt. Tystast är gamla 2 slottarn (den som kom efter 3 slottarn). Den nya går inte under 1130rpm hur man än ställer fläkten och kyler läskigt overkill, mitt kort idlear på 23 grader. Ge oss semi-passiva grafikkort nu!

Av Stealthbomb
Skrivet av RasmusAlb:

Mitt problem är mest i idle då jag inte kan sänka fläkten på graffet mer än 37%:(

Jag har samma grafikkort som du och det är det enda jag hör i min dator, både vid idle och load. Har frågat Asus om det går att få ner fläkten under 37% vid idle men de svarar inte så jag tror det är kört. Den låter inte mycket men när allt annat är knäpptyst så hörs den, och jag är en kräsen jävel En dator blir inte tystare än sin mest högljudda komponent, visst chassit hjälper men inte så mycket man tror. Har tex hört Define R3or som låter som de är redo för take-off med dessa hemska slutna vattenkylare och grafikkort med referensdesign.

Min spec: Define R4 med 3st Corsair AF140 Quiet Edition som körs i 7V. NH-D14 på CPUn som körs i 5V, semi-passivt nätagg och inga hårddiskar. Om Asus inte får ordning på sin kylare blir det EVGA eller MSI nästa.

Av Stealthbomb
Skrivet av Johnerlandsson:

Vad tycker du om detta då? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1339092
På g-kortets låda står det att man ska ha minimum 600 w
Jag vill inte att nät-agget ska köra på fullt hela tiden, utan jag skulle vilja köpa ett som för 700/750W

Cooler Master V700 är väldigt underskattad, rekommenderar den varmt. Seasonic OEM och japanska komponenter, blir typ inte bättre. Vill du ha ett semi passivt nätagg hade jag spenderat lite till för ett AX760 (utan i). Förövrigt undvik RM-serien, Corsair har gått ner sig på senare tid.

Av Stealthbomb

Varför tillverkar ni inte fler mekaniska tangentbord med samma OEM (Costar) som ni gjorde med QuickFire Rapid? Och ta hem fler Rapids som redan nämnts i tråden, gärna svarta brytare igen.

Av Stealthbomb

Nätagg och grafikkort brukar vara det som tjuter mest. Vad har du för komponenter i burken?

Av Stealthbomb
Skrivet av Tumnus:

Steelseries Siberia.. Bästa passformen och ljudet på marknaden.

Troll? Siberia är för kids.

Jag röstar på Beyerdynamic DT990 jag med, otroligt sköna samt ej slutna. Glöm inte DAC+hörlursförstärkare för ännu bättre ljud om du tar 250Ohm versionen.