Inlägg

Inlägg som zot78 har skrivit i forumet
Av zot78
Skrivet av Laxpudding:

@zot78: Generellt är Samsung bättre än LG på att snappa upp behoven från PC-sidan med önskan 1440p/120 Hz etc. Och dessa två koreaner är i sin tur bättre än Sony och Panasonic på sådana egenskaper. Så alternativet som finns är då att sikta på en C9 eller B9 som lär få samma egenskaper.

Håll ut till rean...

Okej. Jag valde att behålla C8:an. Spelar inte särskilt mycket längre nu för tiden men jag tittar rätt mycket på tv och eftersom min gamla tv är totalt kaputt så stod jag mellan valet att titta på tv på min dataskärm i ett halvår vilket inte är särskilt roligt eller bekvämt eller att köpa en kass billig tv att ha i några månader och det hade ju känts tråkigt nu när jag haft en oled i en månad

Kan ju alltid slänga upp den på blocket sen om jag ledsnar på den och vill ha något nytt.

Av zot78

Någon 4k OLED TV som funkar med 1440p?

Hej. Jag köpte en LG C8 OLED nu när dem blivit billigare med tanke på att C9:an lanserats men märkte till min besvikelse att skärmen vägrar ta emot 1440p i mer än 30hz (vilket ju är helt värdelöst för spel). Jag vet att C9:an funkar i 1440p 120hz men den är för dyr för tillfället. Helst hade jag ju väntat och köpt den men tyvärr gick min nuvarande tv sönder (jävla osis då jag satt och väntade på just en oled tv som klarade dem flesta upplösningarna i 120hz).

Hur som helst hade jag kunnat nöja mig med 1440p 60hz så jag undrar ifall t ex Sony eller Panasonics motsvarande modeller klarar det? Tycker 1080p är lite väl låg upplösning för en stor tv eftersom jag sitter ganska nära den...

Tacksam om någon sitter på en sony eller panasonic och kan ge mig ett svar

Av zot78

Hej, jag undrar ifall det nya tobaksproduktsdirektivet kommer att påverka mig som enskild importör? Jag importerar endast e-juice för mig själv och det värsta som hänt hittills är att jag fått betala skatt. Kommer flaskorna bli beslagtagna om dem är över 10ml även fast jag inte har några planer på att sälja dem? Brukar importera ca 1l per gång.

I så fall antar jag att det är dags att köpa på sig en redig flaska nikotin nu innan det träder i kraft och sedan handla all juice utan det och blanda själv.

Av zot78
Skrivet av Lifooz:

Som Vinylens sade, du behöver ingen adapter längre.
Btw, nyaste kameran?:D

Inget fel på kameran, bara jag som darrar som ett asplöv jämt

Så det blir bra såhär alltså? (var så länge sen jag satte ihop en burk så känner mig noob och måste fråga) https://anonfiles.com/file/b8c9e8babdb06859f3508be6061ca032

Av zot78

Vad är det här för kabel? (molex till pci-e 8 pin?)

Hej, jag skulle uppgradera min dator och såg att ett av mina GTX 580 (tror det var gigabyte modellen med windforce fläkt) satt med en konstig adapter istället för en vanlig PCI-E 8 pin kontakt. Kontakten ser ut så här (ser ut some en molex till pci-e 8 pin men saknar två piggar i mitten?): https://anonfiles.com/file/3bf410689398e4bf02e86f9dc17cb223

Anledningen till att jag kopplat med denna adapter var för att 2st gtx 580 dog på raken. Efter det bytte jag nätaggregat och kopplade istället med kablarna som följde med kortet (därav adaptern) och sedan dess har det funkat felfritt. Hur som helst tänkte jag fråga, visst är adaptern onödig? Inte ska jag väl behöva koppla med den när jag har 2st fullt fungerande pci-e 6+2 pin kontakter från nätagget (antec high current gamer 900 watt)? Måste väl varit mitt gamla nätagg som det var fel på och därför korten gick sönder, eller hur?

Måste bara fråga för att vara säker nu när det inte finns någon garanti kvar på korten ;p

Av zot78

Har läst någonstans att flera som kört med inbyggt ljudkort haft problem, det var något man skulle stänga av i kontrollpanelen för att bli av med att spelet flöt på dåligt men jag kommer inte ihåg vad.

Av zot78

Normal utan 3d spotting.

Edit: Äh såg inte att det var antingen bara normal eller hardcore. Röstar nog på normal iaf, blir irriterad av att inte kunna se hur mycket skott jag har kvar samt fire mode på vapnen.

Av zot78

Jag tror inte ens du kommer upp i mer än 1150 utan att flasha bios på 580 korten? 1150 är iaf max du kan höja med msi afterburner.

Av zot78

Jag hade exakt detta problem och satte upp volten till 1050 med msi afterburner och har aldrig haft problem med det mer efter det. (nu är dock mina kort lite överklockade så testa med 1028 först, har för mig att jag drog upp det till det när jag körde oklockat)

Av zot78

Lol som sagt, de lyckas inte med något till pc.

Av zot78

Nu på battlelog också. Hoppas de aldrig lyckas fixa det.

NOTICE We are aware of 2XP weekend not being recognized on PC and are investigating!

Dice verkar inte lyckas med någonting till pc.

Av zot78

Öka CPU fläkten på ett ASUS P6T moderkort

Hur drar jag upp min CPU fläkt (Noctua NH-12nånting) på mitt asus p6t moderkort? Hittar ingen inställning i bios och testade programmet speedfan men det gjorde ingen skillnad. Min i7 920 blir har som max blivit 85 grader när jag spelat (drog upp den till 4ghz igår eftersom bf3 flöt på dåligt även med 2 580 kort, tråkigt att ha en cpu som gör att spelet inte utnyttjar grafikkorten fullt ut). Jag antar att det funkar med 85 grader även om det inte kanske är optimalt, men skulle iaf vilja öka fläkten så den konstant ligger på 100% då min dator redan ändå låter som ett jetplan så det spelar ingen större roll om den låter ännu mer.

Av zot78

Assissins creed 3 kommer väl inte ut förän till hösten? Och köp det till pc om du ändå har en som klarar av det, enda anledningen att köpa det till konsol är väl om du vill kunna spela multiplayer ett längre tag (kan ju hända att det blir lite knapert med spelare efter ett tag på pc pga alla piratkopierare).

Av zot78

samma som här

Av zot78
Av zot78

i7 920 bloomfield.

Av zot78

Satte up processorn till 4ghz nu flyter det på mycket bättre. Tack. Även om SLI skalningen i spelet inte alltid är den bästa men det är väl inget att göra åt saken. Nu går ju dock min processor upp i 80 grader som mest när jag spelar, är inte detta för varmt? Hittar ingenstans var jag kan dra upp fläkten (speedfan verkar inte göra något) använder ett ASUS P6T moderkort samt en Noctua NH-U12P fläkt, tacksam för svar...

Av zot78

i7 920 bloomfield @ 3.3ghz, fps ligger mellan 40-160 (mest runt 50-60), det är störande för jag brukade ha 80+ nästan hela tiden innan patchen för typ en månad sedan. Då använde bf3 också 95%+ av båda mina kort nästan hela tiden, aldrig under 85% iaf. Ingen fps cap. kan att installera om hela spelet hjälpa? Känns som det är värt att prova kanske, kan för mitt liv inte komma på något annat förutom att stänga av SLI och köra utan det. Har testat byta tillbaka till gamla drivrutiner, testa beta drivrutiner etc. Spelet känns jävligt ryckigt iaf, något som det inte gjorde förut.

Testade klocka upp processorn till 3.8ghz, gav mig en del fps men gjorde ingenting för att lösa problemet.

Av zot78

BF3 använder bara 50% av varje GPU (GTX 580 SLI)

Ja, som jag skrev så använder BF3 bara 50% av varje gpu sen senaste patchen nu när jag kör SLI, finns det något jag kan göra åt detta eller är det bara att ge upp med detta buggspel? Detta händer oftast på större banor med 64 spelare, och händer inte hela tiden men nästan. Jag är glad om spelet öht lyckas använda 70% av varje GPU. Fan vad förbannad jag blir då enda anledningen till att jag köpte ett till grafikkort var för BF3. Suck.

Av zot78

PCI-E 2.0 x4 vs x16 - skillnad?

Hej, tänkte fråga hur stor prestandaförlust jag skulle få om jag skulle koppla in mitt andra gtx 580 i x4 porten istället för x16. Anledningen till att jag skulle kunna tänka mig att göra detta är för att få mer utrymme och bättre luftflöde. Har googlat lite och det verkar bli en prestandaförlust på typ 10-15 procent i 3DMark. Men jag kan tänka mig att det blir värre i spel som bf3 t ex som jag spelar mest. Någon som vet? Tacksam för svar.