Inlägg

Inlägg som Xubunticious har skrivit i forumet
Av Xubunticious

Utan att granska bilden så oerhört noga, så ibland sitter de la rätt bra dolt under grafikkorten.

Googlade snabbt , verkar som den sitter där emellan PCie slotsen.
http://eu.msi.com/media/product/five_pictures7_100001_2012032...

Av Xubunticious
Skrivet av Daazion:

gjort det, provat varenda port i datorn (har typ 6 st)

Inte för att tjata, men dubbelkolla du har testat som sagt att när den säger om drivrutinen bytat port mitt under Install?

Inte mitt tips från början utan det ovan kommenterade, byt under install inte innan.

Av Xubunticious
Skrivet av Daazion:

Kan ju säga att jag inte har förmågan att pillellipilla i bios då jag inte fattar ett skit i stort sett vad som står där :3

Testa åtminstone det förstnämnda som inte kräver Bios, också en bra idé faktiskt.

Av Xubunticious

Snabbaste lösningen som nästintill alltid fungerar: Byt USB port. Kliade mig rätt mycket över detta med, och för att vara dunderhundra: Använd inte Usb 3 port.

Av Xubunticious

Testade även min ännu en gång (840 Evo, 250GB) efter första fixen från Samsung, fick värdena som lägst 137 MB/s med average runt 220 MB/s (skrev aldrig ner.)
Nu körde även jag Diskfresh och värdena är stabila mellan 410-420 MB/s , inga dippar men likt någon annan frågade ovan vad är det egentligen Diskfresh gör och är det egentligen särskilt bra för en SSD?

Disk köpt ~julen 2013.

Av Xubunticious
Skrivet av Aje:

"Expectations that our Snapdragon 810 processor will not be in the upcoming design cycle of a large customer's flagship device."

Vad betyder det? Så kan man inte skriva eller så börjar inte meningen med Expectations, dvs är felciterat.

Finns [...] framför, alltså är det bara urklippt från en större mening.

Av Xubunticious

Arbetshäst, Autocad... flera år... Låter som du behöver en Workstation.

Av Xubunticious
Skrivet av cbtcp:

En skrivares USB-port är inte gjord för annat än USB-minnen (eller möjligen USB-anslutna hårddiskar), att sätta i USB-stickan du länkar till är alltså tämligen meningslöst...

Mjaaa, ansluta en skrivare med USB går fint också

Av Xubunticious

Min syster hade en Asus som gjorde likadant, lösningen som jag lyckades googla fram var att man skulle dra ut båda ström adaptern samt hela batteriet, sedan hålla inne power knappen i ca 15 sek, sedan bara lösklicka några gånger (behövs nog inte, men vafan) på knappen. Detta för att göra slut på ev laddning kvar, sedan bara sätta i ström adaptern (ej batteriet dvs) och starta, se om det blir bild.
Händer det något kan man testa poppa in batteriet igen och se.

Långskott, men det är ju inte precis sketasvårt att genomföra.

Av Xubunticious

Om inte annat, och du får fler förfrågningar går det väl att få upp nån liten företagsgrej/ frilanssak av det hela, alltså helt reggat och i enlighet med lagar. Sen hur det görs i praktiken - no idea.

Av Xubunticious

Har nytta av den i de fall man behöver se om den arbetar, ibland har man trott en tex Disk kloning inte kommer någon vart men så länge den verkar arbeta är det bara att lydigt vänta.

Av Xubunticious

Långskott, men kanske testa resetta CMOS ? Antingen via några pins eller bara ta ut batteriet på moderkortet sen poppa i det igen 10 SEK efter

Av Xubunticious

I detta fallet hade jag nog kört ComboFix, som är en Malwarecleaner men den brukar kunna lösa mycket skumma problem.
Bara att ladda ner och köra, öppnas ett blått cmd fönster sedan låta den tugga igenom.

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/

Edit; Attans såg exakt nu i efterhand att du kör Win 8.1 som den inte funkar på. Sorry.
Edit2; Testa annars att starta cmd (med Admin); skriv in "sfc /scannow" och låt den tugga igenom och se om den hittar fel.

Av Xubunticious
Skrivet av stimpen:

På tal om vikten. Är alltid en massa rykten om att de monterar blyplattor eller liknande för att skapa tyngd och kvalitetskänsla.
Öppnade en gång en "high end" pioneer DVD spelare. Stor och tung var den. Inuti var den nästan helt tom. Ett kretskort och en dvd spelare. De kunde lugnt gjort den 1/3 så stor.

Iaf fanns ingen direkt synlig tyngd men botten av spelaren var plan undertill men inuti var den upphöjd över en stor yta helt utan ngn anledning så gissar att i den upphöjningen att där fanns en vikt för annars förstår jag inte hur den kunde väga så mycket som den gjorde.

Kan inte ett smack om ljud och råkade bara klampa in här i tråden genom "Nytt i forumet" fönstret, men har inte tom utrymmet att göra med värmeavledningen?
Har själv kikat snabbt i någon , ehm vad de nu kallas "Ljudspelare" där man kopplar in högtalare på baksidan med koppartvinning, och det är samma som du beskrev det.

Av Xubunticious

Kan nog lira lite på fritiden ibland och hjälpa till med resurser till störst del, brukar själv hålla en server med kompisar och där gäller alltid endast Survival Creative, mest för jag tycker det är rätt mycket mer imponerande att bygga utan Creat.

Namn: William
Ålder: 19
L. Spel. MC: Håller inte koll år/datum mässigt, och är för lat för att kolla upp men spelat sen nån sista alpha sen köpte jag det i Beta 1.2 (Vill minnas det var någon go rea eller nåt som var rätt värt det.)
Projekt: Mjaa, som sagt vi har alltid kört på denna typen av spel med vänner som max inne 6 pers samtidigt kanske. Vi brukar bygga städer/samhällen men inte som "Projekt" i denna kalibern antagligen.
Nick: Noobicious

Hjälper hellre med resurser etc än byggandet, har väl lyckats (enligt egen åsikt) någon gång med något så när snyggt men inget jag är överdrivet förtjust i att pyssla med.

Av Xubunticious

Antingen letar du upp skiva eller på nätet rätt drivisar, men annars kan man köra Slimdrivers programmet. Funkar fint enligt mig och hittar så gott som allt som behövs.

Av Xubunticious

Jösses vad folk går igång på detta, den kommer ju ändå antagligen komma upp snart igen.
Och ang att polisen har något vettigare, tja, finns kanske inte Mord överallt växande på träd samt brott är brott, in the end är fildelning olagligt och det bör det förbli (Note; Upphovsskyddat material dvs, inte all form av fildel.)

Precis som jag hört från något program (ingen källa) att oavsett hur mycket de gör för att stoppa knarksmuggligen över Mexikos gräns kommer den ske, men de måste iallafall bestrida och göra motstånd så det inte är för enkelt. Likadant i detta.

Av Xubunticious

Vi brukar använda Cisco WAP121 eller 321 beroende på behov, men 121 som är närmst din prisklass antagligen har inte stöd för 5GHz.
Sen kanske annat minus med 321'an är att den kan inte köra 2.4/5GHz samtidigt, den är inte dual band utan selectable.

http://www.cisco.com/c/en/us/products/wireless/wap121-wireles...

http://www.cisco.com/c/en/us/products/wireless/wap321-wireles...

Av Xubunticious
Skrivet av Commander:

Nu kör jag iofs inte NTFS utan EXT4 till större del. Men att kontrollera filsystemet brukar jag köra efter vart ~30e boot eller en strömförlust detta sker dock automatiskt och tar bara någon extra sekund att slutföra innan datorn bootar helt.

Vill man reparera Windows filer är det dock sfc scannow man vill köra i terminalen.

För att flika in här får jag också säga att jag är förvånad över hur bra sfc /scannow funkar, hade aldrig använt det innan pre2014, men nu löser den allt möjligt som skumflummar runt i Windows på många kunders datorer. Känner att jag missat detta kommando allt för länge.

Och mer offtopic kanske, det är la cmd och inte terminal under Windows

Av Xubunticious

Jag körde med Express frakt, och det lustiga var att det stod Pending Shipment ända tills Fredag (Beställde på en Onsdag vill jag minnas) , och på Fredagen stod den "Delivered" samt fick mail om att den skickades då men när jag kom hem efter jobbet var den redan där, strax innan 18. Så 3 dagar, var sjukt imponerad. Var snabbare än jag personligen väntade mig, även om det var Express.