Inlägg

Inlägg som eproz har skrivit i forumet
Av eproz

Själv tog jag också bort hydran för några dagar sen och ersatte med WW, med 38% crit chans och 19 i arcane on hit kan jag nu spamma orbarna konstant hela tiden, stutterstep och 3 orb burstar, funkar otroligt bra!

Nästa inköp blir en hjälm med AP on crit så kan jag gå över till och spamma Celestial orb istället för tap the source

Av eproz
Skrivet av xzone:

Jag förstår inte varför wizards bygger defensivt..... Har någon av er faktiskt spelat ladder sorcs i d2? Jag gjorde det, i 4 år. Samma stuk fungerar utmärkt i diablo3.

" Åh nej jag blir one shottad på inferno! Jag måste bygga defensivt och gimpa min damage till 15k så jag kan leva i 5 sekunder till med 1k rez och inte göra någon skada alls! Sedan att jag blir omringad av champ packs med molten, jailer, waller och fire chains gör inget! Jag kan överleva i 5 sek till på min melee build! "

Sluta nu. Hela konceptet med wizards är att man ska ha hög damage och kunna kita fienden och överleva på det. Detta har fungerat utmärkt för mig, soloade inferno upp till ghom på act3 med 33k damage och avslutade inferno act4 med en monk tank kompis. Har uppgraderat min gear nu tack vare act3 inferno farming så jag har 46k damage, 36,1% crit chance och 202% crit damage, 1,67 IAS, UTAN någon himla damage buff från varken sparkflint eller magic weapon, använder inte den skiten.

HP?= 18,1k. Behöver inte mer.

Ha en trevlig Söndag!

Har inge problem med det du säger och instämmer till en viss del.
Bara en sak som verkligen stör mig... På vilket sätt skulle våra dmg buffar på wizard vara skit!?
Har inga behov alls av fler attacker än arcane orb & hydra, min enda defensiva är teleport med fracture.
Ligger som du obuffad kring en 33k dps, men varför då, när man kan ligga på 50k+

Mina stats: (höftar lite då jag är på jobbet)
~36% crit chans
~200% crit dmg
~1600 hp regen
~19k HP
~50k dps (buffad självklart)
~400 all resist
Även GC passive, lite armor och allres klarar man sig utan för 15 extra dps

Mitt enda mål är att sänka min vitality lite till, ca 17,5k hp vill jag ha så min liferegen blir så effektiv som möjligt.
Inga problem med act 1 - 2 - 3 (act 3 än så länge.. inte progressat ännu, ingen tid :/)
Bonusen kommer ju i Illusionist med så låg hp + force armor, varje smäll jag får triggar teleport och när jag landar får jag fullt hp på 2 sec

Min fråga är egentiligen xzone, vad har du i dessa slots när du inte kör med buffar?
Edit: Såg att du lagt ut skillbuild, var bara spärrad från jobbet så får kolla när jag kommer hem.

Enligt mig viktigast på gear:
Int, crit ch/crit dmg, AP on crit, HP regen.
Allt annat än detta är lyx produkter

Av eproz

Hehe kan lätt vara värt det, tror du kommer ner en bra bit längre ner i CD.s med CM som passive
Inte alls omöjligt, sett bra mycket värre crit builds med ännu värre spammande, är nog bara jag som inte orkar klicka så mycket, bekvämt och kita fram och tillbaka, ska bara sänka ner min HP till kring 20k så illusionist och hpregen kommer helt till sin rätt

Använder templar för HPregen, stackat upp han ordentligt med vit så han inte dör och kan agera passiv boost för mig

Av eproz

Jo har funderat på det, men CM enbart för mirror images känns som en waste, mest för att teleport med fracture ger mig även en ren escape vilket inte mirror imgages ger ifall man blir till exempel jailed/walled.
Däremot kanske CM och köra Diamondskin, den lär ju trigga en hel del, men vet inte om jag orkar klicka så mycket

Av eproz
Skrivet av stoltz:

LOH är meningslöst för wiz om du kör en kite build. LOH fungerar bara på default lmb attacks. Dvs, varken hydran eller blizzard kommer ge dig LOH.

Kör inte själv med LOH men den fungerar till arcane orb - tap the source (33% /hit) lite lågt men du träffar ju nästan alltid flera pack samtidigt även eliterna med minions. Nog ingen ide och köra med LOH endast men är nog inget dåligt komplement eller bonus om man har en bra liferegen.

Här har du en bra tabell för life-on-hit wizards:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149154265

Skrivet av mcznarf:

Jag har funderat på en sådan här build själv, men jag känner mig tveksam att man någonsin får chansen att spamma orbs (eller någon annan spell för den delen) och alltså få slut på sin arcane power, då man hela tiden måste kitea/flytta sig för att inte bli träffad eller omringad. Det är klart att mot enklare mob packs så kan man stå och spamma lite och få slut på arcane power, men det är inte där man behöver den. Får du någonsin slut mot elite packs?

Så fort du har fått upp din crit chans till närmare 30% eller mer, dingade själv 35% igår.
Efter det är det inga problem förutsatt att du har AP on crit i både vapen och source/shield, finns tror jag till hjälm med?
Som sagt jag har endast 15 där och har inga problem alls att spamma dem, har dock endast 1.4 IAS, över det kan det nog bli problem, då krävs det nog en högre AP on crit. Mitt mål är att få ihop så mycket AP on crit som möjligt för att kunna Obliteration istället för tap the source i slutändan
Men spamma är kanske fel ord, du kan ju inte ställa dig i ett hörn och bara dra iväg orbs utav fan utan och träffa något, så man skulle kanske beskriva det mer som bursta

Spelstilen mot eliter/champions älskar jag.
Lägger ut en hydra halvvägs till mobsen, spammar ut en 3-4 orsb, väntar på träff, så fort de landar lägger jag ut en 3-4 orbs igen.
Så fort de börjar närma sig teleporterar jag bara mig bakom dem på lite avstånd, hydran fortsätter tankandet, nu lite effektivare med när de slåss med mina mirror-images från fracture (äskar dessa pooler!), spamma ut 3-4 orbs repeat, repeat, repeat.

Själv har jag dock lite för mycket vit, ska försöka gå ner till 25-30k så illusionist triggas direkt vid träff av mobsen, just nu tål jag lite för mycket stryk för att kunna teleportera hela tiden som jag vill göra! (vid eliter/champions av svårare slag är dock detta inget problem)

Av eproz
Skrivet av jensen.:

Att folk kan ha mage att sitta och klaga och klaga för ett spel ni inte ens betalar någonting för, och självklart tycker jag att AH ska ligga nere om dom har problem med det.

Speciellt nu när dom har RMAH så tycker jag definitivt att man ska ha det då det handlar om människors riktiga pengar istället för lossas pengar som blizzard kan fixa fram på nytt med ett knapp tryck!

Sluta bete er och grina och farma istället som någon sa i tråden eller gå ut i solen och njut av erat sommarlov för antar att det är ni "barn" som klagar mest över det.

MVH
jensen.

Håller med fulltständigt, låt dem fixa problemen, bättre med en längre downtime så kanske de lyckas fixa den till 100% istället för att hasta ihop en hotfix som sedan krashar igen när någon ny bug hittas.

Av eproz

Inte alls så farliga priser på dessa än, hittat mycket och kanske lagt ut 1 miljon totalt på gearen, dock har jag hittat både vapen och offhanden på cemetary/ northern higlands/ festering woods/ warden/ butcherruns

Några procent crit chans i alla grejjer som kan blir ca 30% , räcker galet bra, men mycket vill ha mer.
Mitt nästa farmande blir helt klart till ringar med crit chans + crit dmg.

Hydran funkar kanon till denna då den både tankar dps och arcane till en happy spamming!

Av eproz

Kör en lite annurlunda build som funkar kanon, dock ganska gear beroende.

LMB: arcane orb - tap the source
RMB: Teleport - fracture

1. Hydra - Venom Hydra
2. Familiar - Sparkflint
3. Magic weapon - Force weapon
4. Energy armor - Force armor/ prismatic

Passive

1. Illusionist
2. Glas Cannon
3. Galvanizing Ward

För att kunna spamma orbs hela tiden behöver man få upp sin crit chans till 30%+ samt försöka få upp crit dmg med (inte fått den gearen själv än :/)
Samt så är det väldigt viktigt att både vapen och source/shield ger arcane on crit, har 15 totalt och gör att jag kan spamma dem.

Finns inget mer än teleport som defensiv men med LOH (inte nödvändig, jag har ej) och en högre liferegen, över 600,- överlever man easy! Illusionist räddar dock en ett gäng gånger, men är så galet roligt att spamma orbs och bara se dessa gula multihits som oneshottar

Vapnen med arcane on crit är inte jättedyra, tänk på att vapen DPS:en inte behöver vara 800+ för att det ska funka awsome, crit dmg eller socket + arc on crit is the way to go!

Av eproz
Skrivet av Zpnk:

Tjocka kanter på skärmarna... du kanske skulle ta en titt på de här:

http://www.sweclockers.com/image/red/2012/02/20/Samsung_oled....

Tror du de är lika bra som IPS skärmarna han hade?

Grymt imponerande setup, verkligen drömmen av vad en dator ska innehålla
Själv har man fortfarande inte uppgraderat sen man blev "blåst" och köpte en företags-pc 2006, 1 år gick bra andra året höjde de premierna och sänkte skatteavdraget, 3 året blev det "reallt värde" och ingen subvention. Har betalt 47 592,- brutto för en dator som idag inte är värd mer än 2500,- totalt inkl allt... // Denna deal gick heller inte att avbryta och returnera, utan man fick glatt betala och försöka se glad ut :/

Av eproz

Kongressen försöker rösta igenom SOPA & PIPA för att de stora bolagen inom film och musik lobbat för en riktig piratlag, ändå är de just de som blivit rika på att kopiera sig på andra människors verk. Att de ens har mage att klaga som de gör idag, när det var just de som "startade" hollywood för att komma runt copywright & patenterna. Alla de stora klassikerna som Disney's Fantasia för att nämna någon är just en sådan, ingen copywright gällde i hollywood men likväl gjordes alla dessa verk, de har gjort sig rika på att kopiera. Ser lika illa ut på musiksidan om man ser på det historiskt.

Det är alltså dessa organistationer som själv gick runt hela systemet som nu är förbannade när en vanlig "svensson" kan göra precis samma sak.

Av eproz

Är du verkligen säker på att något är trasigt!?
Haft hur många vattenläckage som helst och aldrig varit något som blivit helförstört.

*Ta ut alla komponenterna, moderkort, grafikkort etc. skruva av alla vattenblock, ta även bort kylpastan.
*Kolla alla kondningar, de ska inte bulla utåt, samt om det luktar bränt.
*Diska korten med endast lite YES (observera måste vara yes, vet inte varför men endast den som brukar fungera)
*Torka sedan av korten med en fuktig trasa och se till att komma åt överallt, var nogrann.
*Ugnstorka korten i ugnen på 50 grader i ca: 4h.
*Se över korten ifall du ser några vita bubblor eller spår av vitt typ pulver (kondens)
*Hittar du kondens upprepa hela proceduren, hittar du inte är det bara skruva i korten igen, men låt gärna stå över natten först.
*Provkör!!!!

Av eproz

Jag skulle rekommendera ASUS rt -n16, har allt man behöver + att den är kompatibel med både DD-wrt & Tomato USB.
Stabil som faen! Inte ett avbrott sen inköp för 4 mån sen, DLNA och annan streaming funkar också klockrent även vid tankning på huvuddatorn. Även jag har 100mb nät.

Av eproz

Hur mycket minne har du i ?
Om det är så att du har 4gb så är det ett känt fel och ibland kan detta avhjälpas med att:

1. Gå in i kör -> msconfig
2. Systemstart - > Avancerade inställningar
3. Kryssa i högsta mängd minne, och ändra från 4096 till typ 4090 (funkade för mig vissa har dock fått det först att funka när de gått till 3999)
4. Starta om datorn och skrapljudet bör vara borta!

PS Funkar det inte ställ tillbaka den på 4096mb

Lycka till

Av eproz

Vad har du för operativsystem ?
Nyligt bytt till win 7 64bit eller nått sånt, där har de haft massa problem med ljuddrivrutiner etc.

Av eproz

Massa drivrutiner som inte fungerar för ljud under win 7 64bit och med just 4gb i ram.
Något som funkade för mig (Jag har dock creative X-fi) och som jag googlade fram var:

1. Gå in i kör -> msconfig
2. Systemstart - > Avancerade inställningar
3. Kryssa i högsta mängd minne, och ändra från 4096 till typ 4090 (funkade för mig vissa har dock fått det först att funka när de gått till 3999)
4. Starta om datorn och skrapljudet bör vara borta!

PS Funkar det inte ställ tillbaka den på 4096mb

Av eproz

min 2500 går ganska bra den med, 2475 (225x11) i 1.75vcore, 2,8 till minnena och 1.7 till chippet. måste lödas lite så man kan kräma mer snart!

edit: h2o kylt cpu & nb, 90w peltier till gpu

Av eproz

Wigge enligt min mening hade det sett riktigt löjligt ut med en större om man inte lagt i en betydligt större motor med 300+ typ.

Samma sak som och slänga en fet vinge på en bmw 320 eller audi a4

Av eproz

bilen har vinge orgninal, dock inte så stor, men det behövs inte till sina 140hp

http://www.cars.ru/catalog/hyundai/h-coupe_zad.jpg

http://www.newstylemotorsport.com/hyundai/coupe96-99/gold_coupeF...

Denna var dock upphottad rejält! (hoppas med lite mer hp med)

Av eproz

vet inte vars fälgarna är inköpta följde med vid köpet =(

Av eproz

Ghlargh du var inte först med din hårddisk med fönster o dioider på läsarmen osv, finns ju typ 50 trådar på bit-tech med folk som gjort liknande om inte värre (graverade etc) ända sedan -00

- Härmis