Inlägg

Inlägg som Bulibasha har skrivit i forumet
Av Bulibasha
Skrivet av NatureBoyyy:

@ZeSalmon:

Svårt att förklara, därav säger jag att du bör ta en körlektion eller två, bättre än att köra upp och kugga

Håller med. Att försöka köra upp utan att ha tagit en enda körlektion är sjukt riskabelt eftersom körskolan vet exakt vad man ska tänka på vid en uppkörning och vad inspektören kommer titta på, något du bara kan läsa dig utan lektioner till vilket är svårare.

Av Bulibasha
Skrivet av Melinho2895:

Vet ej om detta passar in här. Men min tjej är extremt avundsjuk.

Hon vill inte att jag ska prata eller krama andra tjejer förutom familj och henne. När jag pratar med andra tjejer eller kramar någon tjej så blir hon riktigt sur och försöker straffa mig.

Hon är f.ö från Japan och är extremt lojal mot mig vilket jag älskar. Jag har vänner som också dejtar Japanska tjejer, och det är exakt samma visa med dom.

Tycker ni att detta är normalt eller helt fel ?
Jag älskar henne och vi har dejtar i 2 år. Hon gör mig alltid glad och vi har samma intressen. Vad tycker ni ?

Min är exakt likadan. Som tur är så är avundsjuka ett gott tecken på att hon verkligen älskar dig men att hon förmodligen är rädd att förlora dig eftersom hon möjligen anser att du är för bra för henne.

Ge fan i att krama andra brudar utan skaka hand och ge istället henne all uppmärksamhet så blir nog allt bra ska du se, det är trots allt henne du är ihop med.

Att kräva att avundsjukan ska försvinna på en natt är inget som kommer fungera.

Av Bulibasha
Skrivet av Paddanx:

Dock är det definitivt en nyhet att AMD är ute både före spelets släpp och dessutom före Nvidia med en spel optimering. Nu spelar det ingen roll vem som är först imho, så länge drivarna är bra, men antalet buggar på AMD korten är verkligen på rätt väg.

Vad tycker dock folk om Crimson ReLive?
Jag har blandade känslor bara med Crimson och även med deras WattMan, men överlag är det bättre, dock inte på allt.

Överlag så tycker jag det kan vara lite svårt att hitta rätt i Crimson men det beror väl på att man är ovan.

När det gäller att övervaka systemet så föredrar jag ändå Afterburner före Wattman, även om Wattman har vissa fördelar.

gillar Afterburners inteface som känns mest old school och afterburner är snabbt att klicka fram medans man måste gräva lite i mjukvaran för att komma till Wattman. Samma gäller OS för den delen, föredrar W7s interface före W8/W10 även om jag kör W10 nu.

Förstår inte varför alla försöker vara Apple med massa flashig grafik och runda mjuka knappar.. fan. Ge mig tydliga siffror med så lite lull som möjligt tack!

Av Bulibasha

Tycker absolut att det är värt att poängtera när nya drivrutiner släpps då dessa oftast även innehåller buggfixar och annat utöver speloptimeringen.

Av Bulibasha
Skrivet av cider123:

Vad ska man göra när exet hör av sig ett halvår efter att hon gått tbx till sitt gamla ex och säger att hon är sååå ledsen över att hon sååårade mig? Funderar ärligt talat på att pump & dump bara för saks skull... Samtidigt vet jag inte om jag orkar lägga energi bara för att doppa, hon har varit ganska clingy.

Nån tanke på detta "problem", gott folk?

Jag hade helt klart bokat ett möte med henne, typ på en restaurang eller något där hon måste lägga tid på att göra sig fin.

2 minuter innan utsatt tid så hör du av dig och säger att du inte orkar för din nya tjej hörde av sig och vill hänga.

Fight fire with fire.

Av Bulibasha
Skrivet av Mithras:

Återigen, läsförmågan oroar.

Mitt tips är att ta "professionella" bilder så att det är skarpt och tydligt, och antigen använda sig av "finkläder" som kostym och skjorta eller att visa kroppen om man har en sådan.

Du ser antagligen citationstecknen. Du ser beskrivningen på skarpt och tydligt. Det är alltså ganska tydligt att professionellt här hänvisar till skarpt och tydligt. Den med halv läsförmåga förstår att det handlar om hur bilden är tagen, inte om motivet i sig.

Sedan har jag aldrig sagt att halvnakna kroppar passar CV också. Återigen en otroligt svag koppling. CV-argumentet kom in i bilden när du påstår en professionell bild är= "en onaturlig bild som inte alls stämmer med verkligheten". Jag hävdar att CV-bilder = professionella. Och enligt din logik så är alltså CV = onaturliga bilder som inte stämmer överens med verkligheten. Jag utgår från att du tycker att CV-bilder är helt OK, och antagligen något man faktikskt bör ha på sitt CV/personliga brev. Om man "ljuger" om verkligheten på sina CV-bilder, varför skulle man inte göra det på sina Tinder-bilder? Men men, det argumentet flög lika högt över dig som ett flygplan.

Du lyckas inte alls hänga med i diskussionen och hur den förändras, utan blandar ihop allt i en enda soppa. Otroligt oroväckande för någon som ska ha ett eget företag. Däremot har du gett mig en större förståelse för hur Trump lyckas bli president, man behöver ju uppenbarligen inte vara särskilt klipsk för att lyckas (jag väljer att hoppas på det bästa för din skull och att det rullar jättebra för ditt företag). Lägger nu ner denna diskussion eftersom den är otroligt off topic och jag känner att du just nu håller på att valsa över hela schackbrädet som den duva du verkar vara.

http://www.inspirationinpictures.com/wp-content/uploads/2014/04/...

Vi hörs!

Av Bulibasha
Skrivet av perelli38:

du är ju skitrolig BULIBASHA!!! är det din "nuvarande" tjej eller??? :^)

Ajjemen, nuvarande som i kanske inte så länge till. Tack o hej nästa tjej typ.

Skämt åsido så hade det väl inte varit mitt primära ordval för att beskriva henne men vi ska köpa hus inom kort så det är väl hyfsat seriöst efter snart 2 år ihop

Av Bulibasha
Skrivet av Mithras:

Så du tycker att porträtt-foton som läggs till CV'n är onaturliga som inte stämmer alls med verkligheten? Då får det stå för dig. Det skiter jag ärligt i. Det är iaf. vad du behöver göra för att öka chansen att få en matchning.

Ja, jag håller med om att tjejer "utan hjärna installerad" är grovt överrepresenterade på Tinder. Desto roligare när man faktiskt hittar den där en på hundra som kommer med hela paketet.

Jag har inga planer alls, det får gå som det går, göra slut eller giftermål. Vet inte exakt vad du vill komma fram till eller varför du kände att du behövde nämna det, då det är helt irrelevant till diskussionen i fråga.

Du menar alltså att genomsnittsbilden på Tinder är lämplig att ha på sitt CV?

Jag har ett eget företag och tillåt mig säga fniss! på det.

Min tjej undrar om hennes bild är tillräckligt moddad eller om hon behöver fixa skärpan lite till?

https://s27.postimg.org/aau490psj/image.jpg

Av Bulibasha
Skrivet av Mithras:

Jag skrev: Ta tydliga, skarpa bilder och klä dig fint. Visa kroppen.
Du tolkar det som: "fat chick angle shots".
Herrejösses hur tolkningar kan vara så roliga

Du kan kalla det för att luras om du vill, men det säger sig självt att om du vill få napp i en app där tjejer lägger ner 3-4 sekunder på att bedöma dig, oftast på en enda bild, så ska den se så bra ut som möjligt.

På tal om att "behålla" tjejer från Tinder så kan jag ironiskt nog säga att min nuvarande flickvän är via Tinder, och dessutom en superlike som jag gav henne.

Nej det sa du inte, du sa ta "professionella" bilder som är tydliga och skarpa.

Det betyder i min värld "ta en onaturlig bild som inte alls stämmer med verkligheten".

Finns brudar jag sett bild på som stämmer överens med din beskrivning av hur en bild ska se ut som har sett ut som någon helt annan i verkligheten, hade jag inte vetat att det var personen i fråga så hade jag inte märkt att det var hon vilket är helt sinnessjukt.

Det är just därför jag inte ens försökte med Tinder eftersom de flesta brudarna som hänger där är vansinnigt ytliga och sällan kommer med en hjärna installerad.

Lycka till med din "nuvarande" flickvän, ditt ordval tyder ju inte direkt på att du har några storslagna planer med henne.

Av Bulibasha
Skrivet av Mithras:

Tinder handlar otroligt mycket om vilket sken/aura du ger ifrån dig. Har själv märkt hur olika profilbilder kan få matchningarna att gå från 2-3 om dagen till 2-3 i veckan.

Mitt tips är att ta "professionella" bilder så att det är skarpt och tydligt, och antigen använda sig av "finkläder" som kostym och skjorta eller att visa kroppen om man har en sådan. Man måste testa sig fram lite, har själv gått från att få en matchning i veckan till två-tre om dagen genom att skaffa skägg och skjorta.....

Det du menar är att folk ska ta s.k. "fat chick angle shots" för att lura folk att matcha med dig genom att ta icke verklighetstrogna bilder.

Det är en sak att matcha med någon, en helt annan att faktiskt ses på riktigt och behålla den som nappade.

Som folk sagt innan så är tinder och liknande tjänster sjukt ytliga och stämmer inte bilden överens med verkligheten så har du bara slösat tid skulle jag säga eftersom personen i andra änden förväntar sig att bilden stämmer överens med verkligheten.

För att svara på ett annat inlägg om att brudar måste hållas hungriga, att man aldrig skall vara tillgänglig o.s.v. kan stämma ibland, om man är 20 bast.

Detta beror helt enkelt på att brudarna i den åldern är sjukt osäkra på sig själva och kräver uppmärksamhet från flera håll för att stärka sitt obefintliga självförtroende alternativt sin narcissism, dessa brudar kan man skippa helt eftersom man själv riskerar att fastna i samma onda cirkel eftersom man själv i sin tur kommer vilja ha uppmärksamhet från brudarna / fastna i deras levnadsmönster med fester / instagramberoende / facebook like hunt.

Det finns gott o brudar som inte har 5000 vänner på facebook och som inte spammar instagram i sin eviga kamp om att få så mkt uppmärksamhet som möjligt.

Spelar du mkt? Häng på spelforum på facebook, hittar du nån brud du tycker ser nice ut så försök snacka med henne, svårare än så är det inte. Gör du något annat? Klättrar? Häng på klättersidor på fb. Om du enbart har pc hårdvara som ditt intresse kan det givetvis vara svårt att hitta någon men ingenting är ju omöjligt. Som Wayne Gretzky sa; om du inte skjuter så missar du skottet med 100% säkerhet.

Hittar man någon man delar samma intresse med så blir det helt plötsligt inte alls lika krystat att ha samtal utan då flyter allt på mer naturligt än om man ska sitta och prata med någon som har helt andra intressen ( men som kanske är sinnessjukt snygg ) om vädret eftersom det är det enda ni har gemensamt.

Av Bulibasha
Skrivet av Fluf:

Eller så kan man gå den vägen jag gick.

Gick med på inte-så-dejtingsajten Imgur.
Postade lite dank memes vintern 2015, kom till Front Page och bad snygga skandinaver kontakta mig.
Nästa vecka flög jag från Göteborg till Luleå för att träffa en tjej som började prata med mig genom den posten.
I somras flyttade jag upp till Luelå.

May the Fourth åker vi till Holland för att tillverka våra egna vigselringar och Kl 13:37 1/7 2017 sommaren gifter vi oss i Paris.

Lektion: Även dank memes fungerar

Damn bruh..

Från ett behagligt och förhållandevis ljust västkustväder till ett kolsvart svinkallt Luleå? Äger hon ett slott i Luleå eller varför tofflade du så hårt? Måste väl vara bättre att flytta till en storstad med tanke på jobb och väder.

Av Bulibasha
Skrivet av bourne94:

Tjena på er alla romeos 🙂
Har vart längesen man var aktiv i denna tråd, men har hänt en del på tjejfronten på senaste... men har åkt på en riktig jäkla problem, eller vad man ska kalla det...
Det är så, att sedan början av september har jag träffat en tjej på jobbet (stor arbetsplats, i liten komun) som jag verkligen fått tycke för, på alla sätt verkligen, söt, fin, humorn är görkass o jag bara älskar hon, allt känns så rätt 🙂
Men problemet är att både jag och hon bor fortfarande hemma, o det gör att vi aldrig har träffats hemma hos någon, eller någon bekant alls 😅 så vi har aldrig umgåts mer än ute (åkt runt lite i bilen, prommenerat etc), o min högsta önskan är att få träffa hon innomhus, se film, käka mat, somna o vakna bredvid hon.
Vi har inte nämnt för någon på jobbet att vi träffas, då inte hon vill det, skvaller o sånt gissar jag 😅
Vi har aldrig haft sex än heller, var lite närgångna men inte mer, inte för att verka desperat men Blue balls är verkligen smärtsamt allså 😂

Båda av oss jobbar på att flytta hemifrån, men ingen av oss har något på g där
Anledningen till att vi inte kan träffas hos mig är att jag o min förälder bor hyfsat trångt, svårt att få vara hela ensamma, men hon är även lite obekväm med att träffa släktingar.
Har själv dock inga problem med att träffa hennes släktingar, men hon har aldrig bjudit in utan jag får inte komma hem till hon.

Så min fråga är, då detta börjar bli lite tråkigt att man bara ses ute hela tiden, någon som har tips? Prata rakt ut med hon? Tips på vart man kan ses? Allt uppskattas 😅

Skickades från m.sweclockers.com

Mitt tips är att föreslå att åka på en weekend nånstans om ni har åldern inne. Du verkar ju vara 23 bast så stadiet då sex är pinsamt har ju med råge passerat vid den tiden, dock kan man ju aldrig vara säker på hur mogen hon är om hon är yngre än dig så ha inte för bråttom med sexet utan låt det ta sin tid.

Självklart är det jobbigt att inte ha sin egen lya men ert begynnande förhållande är ju i sin linda så antingen får du lösa eget boende på något sätt eller helt enkelt förstå att ni inte kommer kunna ha ett regelbundet sexliv som det ser ut nu.

Som sagt, prata med henne om att åka på en weekend till nån spa anläggning alternativt utomlands över en helg, du känner ju henne bättre än oss så du har säkert ett hum om vad hon gillar och inte gillar.

Vill hon inte det så finns det billiga hotell som kan vara mysiga som fasen. Ladda laptopen full med bra film, boka bord nånstans i närheten av hotellet, efter middan kan ni ta en promenad om vädret tillåter sen drar ni till hotellet och gängar sönder sängen kollar på film och ser vad som händer helt enkelt.

Av Bulibasha

För att återgå till ämnet så finns det någon för alla, hade en sjukt snygg brud i 8 år tills jag insåg att man behöver inte ha en snygg brud för att vara lycklig, man behöver ha en snygg brud som har samma intressen.

Jag kör MC, gillar att resa och ser mycket på film så jag ägnade mycket tid åt att hitta en som kör MC eftersom det är den attributen som få tjejer har.

Hitta inte den du tycker är snyggast utan hitta den du tycker ser bra ut men som du framförallt kommer bra överens med.

Av Bulibasha
Skrivet av jawik:

Nu förutsätter du att datorerna stals när de stod uppställda till visning i yttre båset med folk runt. Så behöver det inte vara.

Enligt Razer stals de runt 16:00 tiden på Söndag eftermiddag. Jag vet inte hur länge mässan pågick, men det är inte helt omöjligt att datorerna redan var ihopfällda och klara att fraktas bort. I ett sånt länge har man kunnat få med sig båda i en vanlig tom datorväska. Så stora är de inte i hopfällt läge.

Sedan säger de "The product was taken from the Razer press room". Om båda stals ur rummet där pressen fick testköra datorerna så behöver det inte ha varit "hur mycket folk i rörelse som helst" alls. Det räcker med några oövervakade minuter så är det klart. Dessutom så stod datorn i båset ute i hallen i en glasmonter, så den var troligen inte alls lika attraktiv ur stöldhänsyn av just de anledningar du nämner.

Ett argument för att de var klara för att flyttas, alternativt att de var i ett oövervakat rum är att två datorer stals. Inte bara en.

Jag har själv inte sett hur skärmarna fälls in, hur krångligt eller lätt det är. Men det är väl inte omöjligt att ha kollat in det tidigare under mässan. Finns inget som säger att det är hyffsat enkelt att göra om man får en minut ensam med dem.

Sen säger jag inte att det absolut inte är en bluff av Razer. Det skulle det kunna vara. Men större saker har stulits med folk runt omkring utan att någon märkt något, så jag ser inte problemet med den här stölden.

Det kanske är lämpligt att ta reda på öppettiderna innan man gör ett inlägg där man vidare spekulerar om vad som hände.

Mässan var öppen "Sunday, Jan. 8: 9 AM-4 PM" dvs stals datorn när mässan fortfarande var öppen, något som verkar ännu mer osannolikt då jag aldrig varit med om en mässa där dom börjat packa ihop innan mässan är slut. Det må vara plockat lite här och där då mässvaror ibland säljes men personalen är ju definitivt kvar i båsen till efter stängning.

Av Bulibasha
Skrivet av Roffe:

Inte så svårt att stjäla på mässor tydligen.

https://youtu.be/-9QEwL0qnyc

Kul skämt. Hoppas du inte jämför möjligheten att stjäla en soptunna med att stjäla en tillverkares huvudnummer i form av en aldrig tidigare skådad laptop prototyp.

Av Bulibasha
Skrivet av jawik:

Nu ser jag ser inte varför just Nvidia skulle behöva vara boven. Om det skulle vara "industrispionage" så är det väl troligare att det är något företag som inriktar sig mer mot skärmhårdvara än vad Nvidia gör. Så jag väljer att tolka ditt "tills dess att Nvidia bevisligen är boven" som "tills dess att ett annat teknikföretag bevisligen är boven".

Men så länge det är oklart vem/vilka tjuvarna är och det finns möjlighet att det kan vara industrispionage så är det väl snarare intressant ur hårdvarusynpunkt att rapportera om händelser/ny information i fallet.

Och skulle det stulna dyka upp igen så förväntar jag mig en uppdateringsnotis här om det med info, vare sig det visade sig vara teknikbolag X eller Nisse från Bråvalla som var tjuven.

Det måste inte vara Nvidia, det var bara ett exempel. Kan lika gärna vara Arla mejerier som är i farten.

Det som förbryllar mig är också hur lättlurade folk är. Här har vi en mässa där det är hur mkt folk som helst i rörelse omkring båsen och där har vi en extremt otymplig prototyp med 3 skärmar som den s.k. tjuven inte har en aning hur man viker ihop. Den här grejen lyckas han då stjäla utan att någon ser samt att han lyckas tas sig därifrån.

Finns väldigt många som tycker det är konstigt att jag hackar på nyheten men ingen som reflekterat över sannolikheten att brottet faktiskt begåtts.

Luktar BS lång väg, det är inte ett USB minne vi pratar om som man kan köra upp nånstans.

Av Bulibasha
Skrivet av Serzarian:

Såhär står det till:

1. Sweclockers är en datorsida som rapporterar om det mesta som rör hemelektronik, därför också elektronik-mässan CES.

U don't say?

2. På CES blir ett föremål av ett välkänt företag stulet med ett värde på hundratusentals kronor, detta händer inte ofta.
Sweclockers rapporterar om det.
påstår Razer att någon stulit något från deras bås, något som än så länge inte bekräftats och kan lika gärna vara ett PR jippo.

Skrivet av Serzarian:

3. Föremålet dyker upp på en annonssida. Oavset äktet är det då ganska intressant att åter igen rapportera om ärendet.

Bilden som används i annonsen finnes genom att googla "razer valerie" annonsens validitet är därför högst oklar.

Av Bulibasha
Skrivet av jawik:

Om du sitter inne med informationen om vem som stulit den så har du ju chansen att göra dig en hacka på att meddela Razor det.

Jag har iaf swishat handpenningen nu. Hur lång tid brukar frakten ta från Kina?

Tills motsatsen är bevisad så är det inte dom så jag upprepar, tills dess att Nvidia bevisligen är boven så känns det lagom intressant med brottsrelaterade gratisreklamartiklar.

Av Bulibasha
Skrivet av MinscS2:

...Va?
Så du menar att så fort rättsväsendet är inkopplat så finns det inget nyhetsvärde längre? Gäller det bara Razer (som du verkar ogilla) eller allt? Ditt uttalande gör mig osäker.

"Sveriges statsminister är mördad och halva Stockholm hålls som gisslan av ISIS, men det är lugnt, eftersom polisen undersöker saken så det är inget tidningarna eller gemene man har något intresse av att veta mer om ändå, återgå till vad ni nu höll på med."

Det handlar givetvis om vad vi som hårdvaruintresserade vinner på att få veta att Razers produkter är på vift ( mer än att Razer får gratisreklam, något företaget inte förtjänar då dom producerar skräp ).

För mig handlar Swec om att berika mitt hårdvaruintresse, inte att läsa aftonblaskiga artiklar som egentligen inte är hårdvarurelaterat utan brottsrelaterat.

Hade det varit Nvidia som stulit prototypen så ok, det hade berört hårdvaruvärlden men nu är det ju inte så.

Av Bulibasha

Känns som det räcker med gratisreklamen för skitföretaget Razer.

Stulet eller ej så är säkert polisen inkopplad och nyhetsvärdet är därför lika med noll.