Inlägg

Inlägg som Haali har skrivit i forumet
Av Haali

Båda två.

Av Haali

Du säger att du klockar din cpu alltså, jag antar att du menar FSB då, eftersom även minnena klockas då. Lägre timings = snabbare = bättre, mer behöver man inte veta. Någon som orkar beskriva timings kan ju skriva, annars lär det finnas andra trådar om just timings, testa att söka.

Av Haali

Olika från kort till kort så du får nog ta den andra vägen ändå du.

Av Haali

Nästan sant det du säger psyke, men de kommer förmodligen fortsätta att sitta i DELL-maskiner.

Av Haali

GT - 2.0ns(vissa har satt dit 1.6 ns, gainward bl.a)
U - 1.6ns på alla(var dock tal om att det kunde förekomma 2.0ns på ASUS-korten)

Av Haali

Är det inte bättre att köpa en lite långsammare(Mhz) modell med lite bättre timings istället, för det lär ju inte vara cas2 på de där som det är på KHX PC3200 osv.

Av Haali

Tycker coolermastern va häftigare, inte lika många som har det chassit heller.

Av Haali

Ojoj, du måste vara riktigt duktig med dremeln, eftersom du tydligen kan TJÄNA pengar på att använda den. Sen är det ju mycket bra att skivorna spricker, CHANSEN finns ju. Samma sak gäller med ESD, det vill man ju drabbas av, då är det ju tur att chansen finns.

Det heter RISK när det är något negativt som kan inträffa, och angående det med dremeln så kanske du SPARAR pengar på det. Man lär sig nåt varje dag, visst?

PS. detta var för att retas lite, är inte så otrevlig som jag verkar här.

Av Haali

Frink! Var lite snällare mot den gainward-käre.

Av Haali

MaLo, hoppas du har rätt där alltså att de bara har skrivit ut fel på sidan. Förresten, hur kan PC-kungen hålla så lågt pris på det kortet? Riktigt fint ju.

Av Haali

Min processor, kräver 1.83 Vcore i 200FSB. En 2500+.

Av Haali

Hmm, ingen större konst precis.

Lägg ut en liten klick på kärnan du vill ha pastan på (konstigt va? ), ungefär som en liten "droppe", inte mer. Sedan kan man ta ett kreditkort eller liknande, själv kletar jag ut pastan med en plastpåse spänd över fingret.

Av Haali

Sen verkar det ju vara så att P4 och ATi (tillsammans då) inte gillar CS så värst mycket. Det verkar vara väldigt många fler som får problem om de kör med P4 och ATi än de som kör ex. AMD och ATi, jag själv har inga problem med en 2500+ och ett 9800pro.

Av Haali

http://212.75.85.247/?cid=151698&id=5407289 - PC-kungen.

Billigaste stället, inte i lager just nu men borde ju komma vilken dag som helst om man kollar på det "preliminära datumet".

Edit: Hmm, det här är jobbigt, på leadteks hemsida står det "Superscalar GPU architecture 16" på GT-kortet. På PC-kungen står det bara 12. Jag vet inte vad det är men sånt där oroar mig. På leadteks hemsida såg jag nu att det står 16 på ena stället, och 12 på det andra, mycket störande att de skriver olika på sin egen hemsida!

Citat från Inet Data:
"Ett Kort från Leadtek som utnyttjar nVidia´s allra senaste teknologi. Med 12 Renderingspipelines och stöd för DirectX 9c Visar nVidia återigen vem som är störst."

Det är väl ändå 16 pipes på ett 6800GT?

Av Haali

Vad är det för kort du frågar om?

"och sen undrar jag bara av nån erfaren om kortet e bra att avnända ..?"

Snackar vi inte om nätaggregat?

Av Haali

Ja det funkar, men du kan inte unyttja all fart som minnena skulle kunna göra, exempelvis vid en mycket hög FSB.

Av Haali

Bra att de är så jämna, då har man lite mer att välja mellan. Vid senaste grafikkortsköp var det bara en sak som gällde. Sehr gut ja.

Av Haali

Grön och svart ska du koppla ihop för att "tjuvkoppla" nätagget.

Av Haali

Jag skulle satsat på ett nForce3-kort och kanske ett annat grafikkort, gainward istället, de brukar vara pålitliga. Eller ett x800pro rent av. Dessutom skulle jag snåla lite mera på chassit och köpa ett för runt 1000-lappen. Kanske köpa lite vassare minnen för de pengarna istället.

Detta är ju dock vad jag skulle gjort, vet inte hur det passar dig. Tack, och hej.

Av Haali

Du tycker alltså kortet är lite segt, hmm okej grabben. Tycker du inte om det så skänk det till bättre behövande/eller de som begriper sig på saker och ting. Lalala...