Inlägg

Inlägg som Archimonde har skrivit i forumet
Av Archimonde

Vid en disconnect/log out från RDP kommer windows display adapter att stängas ner och Teamviewer har då ingen "skärm" att ta över. Windows har ingen API för att aktivera en skärm men finns inbyggt i RDP. Har själv inte hittat någon bättre lösning än att starta om Windows. Vid omstart fungerar Teamviewer tills någon använder RDP. En skärm kopplad till servern kan eventuellt också lösa problemet.

Ifall Teamviewer ska användas. Se till att det körs som en windows service och checkboxen connect to windows login screen samt att unattended access med statiskt lösenord är aktiverat i Teamviewers inställningar. Det ska räcka för att slippa använda RDP för att godkänna sessionen.

Av Archimonde

Finns inga DDR 2 minnen med så låga CL, men Core 2 Duo bryr sig inte mycke om timnings som det kallas utan mest om FSB. Så dom minnen du valt fungerar bra.

Av Archimonde

Säker borttagning av maskinvara i windows finns faktiskt där av en anledning. Att något skall hända när man drar ur en usb enhet när datorn är på är nästan obefintlig, men risken finns att moderkortet går sönder.

Av Archimonde

Problemet med skador av statisk elektrisitet brukar oftast tendera i lite konstiga hängningar och ibland visar dom sig först flera år efter du damsög datorn och då är det nog inte den du lägger skulden på.

Av Archimonde

Anandtech hade fått testat core 2 på computex mässan och enlig dom hade FX-62 fått reläjt me stryk...

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2771&p=1

Av Archimonde

Tänk på att den tiden tillverkarna meter i är från grå till grå vilket går snabbast att ändra från vit till svart kan ta över 15 ms, fast skärmen är 8 ms.

Av Archimonde

Datorn förbrukar så lite ström att nätagget borde gå att köra utan fläkt men byt till en större fläns så borde det fungera bra.

Av Archimonde

Är det samma problem om du låter datorn idle i BIOS en stund??

Av Archimonde

Vill du vara nästan helt säker spara dina viktiga data i framtiden på minst två olika fysiska hårddiskar.

Av Archimonde

Har du 200 Mhz på minnet så är poängen din normal för ditt kort. Får nästan 4600 poäng med datorn i sign.

Av Archimonde

Den var liten. För er som undrar är en 5.25 tums spelare runt 4.1 cm hög och 15 cm bred ungefär sedan variarer längden lite mellan 15-17 cm så den går bra att modda in i ett datorchassi.

Av Archimonde

Testa Magic File Renamer.

Av Archimonde

En mycket poetisk dikt
God Jul!

Av Archimonde
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Arzei
Uh-huh, no shit...sa åt honom att köpa ett 6800GS så fort han fick pengar...

EDIT: Hur är det egentligen med GT vs. GS?

GS är bättre än GT, ett GS kort ligger ungefär mellan ett 6800 Ultra och 7800 Gt.

Av Archimonde

Om datorn står i Idle så kan du nog dra ner fläkten till 500 varv om det går i load så är väl en 1000 att rekommendera, men håll koll på tempen.

Av Archimonde

Undrar vilka funtioner av Trusted Computing som finns inbyggda, vissa av dom gör ju ingen som helst skada.

Av Archimonde

Detta är endast ett direktiv ingen lag. Medlemsländerna har nu 18 månader på sig att bestämma hur detta direktiv skall följas hur länge informationen skall lagras etc.
Detta direktiv kan även falla om någon driver detta ärende till domstol och får klart om detta strider mot europakonventionen om mänsliga rättigheter för enligt min mening kränker detta den personliga integriteten.

Av Archimonde

Lägg Lacie disken på högkant undersidan är av metall så kyler det bättre enda nackdelen är ökade vibrationer.

Av Archimonde

Gp4 är välfigt realstiskt beroende på hur mycke hjälp medel man behöver.

Av Archimonde

Du skall ha en S-Video även kallad S-VHS kabel.