Inlägg

Inlägg som rocket har skrivit i forumet
Av rocket

Använde du paypal?

Av rocket

https://www.blocket.se/stockholm/Barbar_Gaming_dator_70885355...

Piskar skiten ur ditt plock

Här ser du skillnaden på det grafikkort du valt å det som sitter i den bärbara jag länkade,

http://hwbench.com/vgas/geforce-gtx-950m-vs-geforce-gt-710

Av rocket

Hur kan man ditcha "begagnat" med en budget på 5k, med anledningen "dålig erfarenhet"..

Personligen skulle jag lätt kunna hitta en bärbar dator eller stationär för 5k som piskar skiten ur det du plockat ihop där, och som fortfarande har garanti kvar, synnerligen så här efter julen när folk fått julklappar dom inte behöver å lägger upp på blocket..

Av rocket
Skrivet av pepsimaxad:

@rocket: Varför han överväger det är priset. När vi snackade med de som håller i det så var det 10000:- för att gräva in, sedan 4000:- per lägenhet om jag minns rätt. Och det var enligt dem "extrapris", så jag förstår dig, men samtidigt är det överdrivet med pengar om det går att lösa på annat sätt, utforskar möjligheterna bara.

Det kan bli ännu dyrare än att blåsa in fiber på "riktigt", när man i efterhand inser att man bryter mot de privata abonnemangsavtalen som dom flesta operatörerna tvingas operera under av PTS

Höj hyran i några månader och gör det ordentligt..

Av rocket

Ej värt det, inom några år kommer han ångra att det inte finns ett par (minst 2st) fiber kontakter per lägenhet / fiberkonverter kostar ju några kronor bara sen en vanliga tjänsteförderlare får man av operatören för 500kr.. Gör det rätt från början.

Av rocket

Egentligen vill jag bara åt Logich pro X, kör redan macos sierra via virtualbox å logic e bara glömma det hänger sig å ger felmeddelanden direkt vilket inte är så konstigt

Av rocket

Lätt att hamna på villovägar, jag uppfattar det som att mitt billigaste alternativ är att köpa en macbook pro mitten 2014, men hur vet jag om min tv UE55JS8005 stödjer MST?

Av rocket
Skrivet av Petterk:

Den överför ljud också, med vissa begränsningar, se Sweclockers-artikeln från Ytterberg som jag länkade. Jag har inte testat en själv. Tänk på stycket jag lade till i förra inlägget.

Tack! ska läsas.

Av rocket
Skrivet av Petterk:

En USB-C till DP-adapter som stödjer full bandbredd och Club3Ds HDMI2.0-adapter bör fungera fint. Datorn har bara DisplayPort, så du behöver en aktiv omvandlare.

Vet du om den överför ljudet också?

Av rocket

Stort tack exakt vad jag letade efter!

Av rocket

Hej macgänget

Hej jag har själv haft mac och kan det mesta om hårdvara osv, men vill endå höra era synpunkter. Ska införskaffa en macbook pro på eventuellt ebay/blocket/tradera, min största anglägenhet är då att det går att köra den till extern HDMI 2.0 och få ut 3840x2160 i 60hz allt annat går bort, utöver detta undrar jag hur dom moderna macbook pro's med dual core står sig mot låt oss säga en macbook från 2013 med quad core i7, huvusakligen kommer jag använda den till att stå inkopplad mot min 4k tv och köra logic pro X,. ge mig gärna tipps och ideer vad är värt mödan borde jag se mig om efter en mac min? men vad jag vet har dom inte sådana grafikkort.

Tack på förhan / slarvigt skrivet sorry

Jag glömde nämna att jag räknar med att få köpa någon form av thunderbolt ----> hdmi 2.0 adapter vilket inte är några problem för mig

En klok forummedlem gav mig denna länk https://www.powermax.com/article/4k-and-mac--everything-you-n...
stort tack för den länken, vad gäller processor osv vad tänker ni, jag funderar på att köpa en macbook med trasig skärm ska endå bara köra via extern display

Min skärm: Samsung UE55JS8005

Av rocket

glömma det

Av rocket

köpte en quad i7 dell med 16gb ram 128gb ssd / 15 tumm liten smidig för 2000:- på blocket, allt fungerade ypperligt AC wifi hade den till och med och smidig liten laddare.

Av rocket

DISKPART / SELECT DISK 1 / CLEAN /

skapa bootbar usbminne med programmet nedan

https://rufus.akeo.ie/

Av rocket

blocket is the shit

Av rocket

@AZyrenia: Använd chrome webbläsaren skriv http://192.168.1.1/

Fungerar för mig har exakt samma router fast på Telia Fiber

(The standard Username is 'Administrator'.
The default Password is printed on the bottom of the MediaAccess Gateway (ACCESS KEY) )

Av rocket

Råd vid köp av Macbook pro

Tja jag måste använda mig av Apple Logic pro X mjukvaran så jag är tvungen att införskaffa mig en macbook igen. Det är bara ett problem jag tänkte använda min tv, en Samsung UE55JS8005 som extern skärm då är mitt krav att macen ska klara av extern upplösning på 4k i 60hz över hdmi 2.0 är det någon som har några förslag eller funderingar om hur man kan komma hyfsat billigt undan eller är det bara macbook pro 2016 som klarar av att hantera detta? Tacksam för förslag och idéer kring detta mvh.

------> min tv http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=3288648

Av rocket
Skrivet av pre-dator:

Varför köpa en stationär utan alla fördelar med en stationär och med alla nackdelar från en bärbar?

Försökte understryka det i mitt inlägg med,.

Av rocket

6500:- för en stationär? laptop?.... Lägg till 1500kr å få en bärbar med samma grafikkrets å en quad core processor/ skärm å tangetbord ingår samt win 10... http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=3698785

Av rocket

@anon159643: Testade för någon dag sedan med en Dell OEM dator som hade win 8.1 pro å det var bara installera windows 10 pro från scratch och boota om så var den genuine.. Tror OEM nycklar som är stansade i ( bios ) är grönade av MS..