Inlägg

Inlägg som vacant har skrivit i forumet
Av vacant
Skrivet av huttala:

Det är ingen större skillnad att spela med de olika brytarna, tycker inte jag iallafall. Det ska väl vara blå isf, de är lite jobbiga att spela FPS med om man inte har för vana att släppa upp knapparna hela vägen när man ska springa åt ett annat håll.

Om du är intresserad av ett med röda så är Quickfire rapid precis samma tangentbord som ett Filco, fast du får mediaknappar och avtagbar sladd på det, till halva priset dessutom. Sen är ju frågan om man står ut med CM's branding eller inte.

Ok, tack för det. Nej alla logos och skit är ju inte direkt vackert, men det känns ganska genomgående för alla varianter av "gaming-tangentbord". Quickfire är väl den som tilltalar mig mest men kan inte riktigt släppa tanken på usb/mic hub, speciellt eftersom front-usb inte fungerar på mitt chassi längre

Inbillar mig väl att bruna är lite skönare att skriva på men det kanske inte alls är så? Väldigt personligt jag vet men ändå.

Förresten, är det windows-knappar eller har de gjort som Steelseries, dvs avaktiverat?

Av vacant
Skrivet av thadriem:

Har ett Filco Majestouch-2 Tenkeyless, Cherry Brown/Tactile. Bästa tangentbord jag någonsin ägd, och då har jag harvat igenom ett antal Steelseries black/red mm.

Hur är det att spela på?

Av vacant

Halloj!
Sitter och kan inte bestämma mig för tangentbord till spela/skriva, valet står mellan röda och bruna brytare. Har svarta idag (Steelseries) men är inte överförtjust i de, för tröga och har inte den där riktigt sköna känslan. Skulle egentligen gå direkt på blå om det var ett bord enbart till för att skriva. Har tittat på Qpads och Cooler masters röda bord men har däremot inte hittat så många bruna. Cooler masters quick fire gillar jag pga det är litet, Qpads för hubben. Någon som kan ge mig något tips?

Av vacant

Fick också det mailet, om att någon försöker återställa lösenordet. Gick in och bytte lösenord på mailen och GW2 snabbt som attan!

Av vacant

Någon som vet hur man kan få större bags än 4 slots? Är lvl 15.

Av vacant
Skrivet av linuxprofessor:

köp 1-wire USB-sticka och sensor på m.nu

enkelt, billigt och lätt att bygga ut

Verkar intressant för mig också, vart kan man köpa en sån och har använder man den?
Jag fattar det som om man kopplar in en temp-mätare i en usb-sticka sedan kör någon programvara på servern som loggar temperaturen?

Av vacant
Skrivet av Lullebulle:

Vilken korkad jämförelse... det är olagligt att gå mot rött ljus.

Nej?

Av vacant

Sjukt schysst bygge! Måste bara fråga, funkar det bra med 3TB diskar till det raidkortet?

Av vacant

Är det någon som provat att borra i Galant? Jag menar typ ett hål att dra kablar igenom eller liknande..

Av vacant
Skrivet av Mowge:

Anledningen till att vi vil ha varsin är att vi helt enkelt vill det och få möjlighet att göra saker som vi inte skulle kunna göra med en burk.

Att ha servrar på två olika fysiska platser kan vara roligt att labba med, vpn, domän, replikering, backup offsite osv.

Av vacant

Frågan är väl vad ni har tänkt köra på för lagringslösning? Om ni drar igång tex fyra vms på en sleten 7200-varvare kan ni ha 58 i7:or och det kommer inte spela någon roll. Minne är bra att ha med 64GB har jag svårt att se att ni kommer ha nytta av, så länge ni inte planerat att ha typ åtta stycken Exchange-servrar eller liknande.

Dessutom, vore det inte roligare att köra en virtualiseringsplattform som ni INTE redan har erfarenhet av? Typ ESXi som är grymt och väldigt vanligt.

Av vacant

Sätt upp en DNS-server och och webserver i hemmet och peka om typ google.se och andra vanliga sidor till en intern sida där det står typ "GE FAAAAN I MITT INTERNET" och en bild på en blodig döskalle. Case solved.

Av vacant
Skrivet av lanbonden:

Skulle vara roligt att se hur många ex av D3 som sålts, lär vara ungefär lika många som försöker logga in nu

Två miljoner förbokningar säger väl en del... Herregud vilket skämt, och att man aldrig lär sig att Blizzards spel egentligen har release ungefär sju dagar efter det utsatta datumet.

Av vacant
Skrivet av jOnÄTÄn:

Köpt från siba och fick med både penna och fodral (fodralet sitter i locket på lådan så tog några dagar innan jag ens såg det ) Får la anta att det fortfarande är samma paket som säljs nu.

Haha, kul. Är du nöjd? För det priset får man väl tillägga.

Av vacant
Skrivet av jOnÄTÄn:

Om du nöjer dig med 7" så finns HTC flyer för 2000kr på siba.
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=866265
Jag är mycket nöjd med min.

Köpte du din från Siba, isåfall, får man med penna och fodral?
Det står "och den medföljande digitala pennan kan mer än du tror..."
men ofta är det ju bara saxad text som ingen läst igenom innan den publicerades.

Av vacant
Skrivet av ozo64:

Hastigheten påverkas inte. JAg testade själv. Kommer dock inte använda det då jag behöver komma åt min server hemma utifrån och det går inte när en anonine är igång. Kan inte strömma media hemifrån heller.

Gör en virtuell maskin på din server där du ringer upp anonine.

Av vacant

Förväntar mig att det blir ungefär lika bra som när de skulle revolutionera musen, one button gamepad.

Av vacant
Skrivet av Ojeu:

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S79887464/#/S29887... samt svarta ben. Bordet skärmen står på är hemmabyggt, en vitmålad mdf-skiva och ben från Bauhaus.

Kan du möjligtvis hitta benen till den lilla hyllan på deras hemsida?

Av vacant
Skrivet av Icipher:

Senast FW installerad. Värdelöst att behöva starta om regelbundet. Kanske skäl nog att begära att få byta ut den mot något bättre då?

I vilket fall som helst så funkar det ju inte med fler trådlösa enheter än en, och har aldrig gjort det med denna router. Finns det inget uppenbar inställning att göra för att lösa det får jag förutsätta att det är hårdvaran som är kaputt.

Ja det suger med omstarter men det kan man lösa relativt smidigt med en timer, nu verkar ju det inte vara problemet dock. Låter nästan som att du fått på MAC-filtrering men det är väldigt långsökt. Om du inte redan har det så kan du ju prova göra en factory reset, funkar inte det tycker jag du ska be om att få byta till en som fungerar. Det spelar ingen roll om du står precis bredvid routern med enheterna? Och så kan du ju prova koppla ner den som fungerar och sen prova ansluta med en annan.

Av vacant
Skrivet av Icipher:

Tack för input!

DHCP är på, NAT hittar jag inte något om. Var ska jag leta? Är det en förkortning?

Vi kan nog konstatera att både DHCP och NAT är på isåfall. Läste snabbt lite omdömen om routern och det verkar vara vanligt med problem med det trådlösa, det är ju långt ifrån en "stabil" teknik men det finns bättre och sämre produkter för det. Att starta om apparaten regelbundet brukar kunna lösa många problem med hemmarouters. Annars kanske det finns någon ny firmware?