Inlägg

Inlägg som rhalla har skrivit i forumet
Av rhalla
Skrivet av abki:

Vet inte var du bor men jag skulle höra mig för hos alina. De skickar mobilerna till uppsala men fråga går alltid. Sen brukar telia ha lite butiker här och där som det går att höra med.

Själv köpte jag en samsung note3, den ska vara vattentålig en kort stund men går inte att dyka med. Har för mig runt 1 meter djupt och runt 30 sek.

Ursäkta OT men för att förhindra olyckor så hävdar jag motsatsen. Den är inte alls vattentålig, var fick du det ifrån?

Av rhalla
Skrivet av niklasloow:

Hej,

Läser du lagen och utslag från konsumentverket så ska de ge en likvärdig produkt eller reparera den. De kan ej välja och ge pengarna tillbaka, detta är ett val kunden gör. Och efter som det uppenbarligen finns det en likvärdig som dock kostar lite mer (Inte orimligt mycket, 130kr mer). Priset kvittar, har du köpt en demo-produkt med 99% rabatt och den är trasig så får netonet glatt ge dem en ny produkt. (Finns och läsa på konsumentverket, flera gånger har de dömt till deras fördel).

Fel i system är inte kunds problem i heller, tror dessutom Netonet kan precis som resten på marknaden, makulera order A (Defekt produkt). Skapa order B (Nordic Router). Och sedan ge 100% rabatt på nya produkten.

Och vill du ha källor på det så får du först ge källor på ditt, då letar jag gladeligen upp källor.

Det framgår klart och tydligt i konsumentköplagen att säljaren kan ge pengar tillbaka om de inte kan ersätta med en likadan vara eller reparera i första hand. Du måste ha missförstått texten.

Av rhalla

Netonnet har några alternativ för att uppfylla dina rättigheter.
Ge dig en ny eller en bättre produkt. Laga din nuvarande router eller att helt enkelt ge dig pengarna tillbaka.
Detta är de skyldiga att göra men de väljer själv vilket alternativ.

Av rhalla
Av rhalla

Då bjuder jag er båda två på lite kvällsläsning, det är alltså transistorerna som kyls: http://www.webx.dk/oz2cpu/pcmod/water-psu.htm

En annan sak som jag kom att tänka på är säkerheten, vill man verkligen ha vatten och 230V så nära?

Av rhalla

Då ett nätaggregat brukar vara relativt lättkylda så finns det ingen större anledning till att ha detta.
Men det finns faktiskt redan en liten marknad för det som tyvärr dör ut på grund av att verkningsgraderna höjs. Har sett att man kan köpa lite vattenblock och bygga själv eller köpa ett färdigt, tex detta. http://koolance.com/1300-1700w-liquid-cooled-power-supply , Ögongodis!

Av rhalla
Skrivet av Chilluminati:

Köpt!
Lite off topic, jag använder GoPro appen med min Samsung galaxy young så laggar(inte delay, den hackar..) "preview'en" beror de på min telefon?

Delay är där alltid men att det laggar beror nog på din telefon då det är en hel del data som arbetas.

Av rhalla

3,5mm kontakt, splitter och ett integrerat ljudkort. Där har du förklaringen!

Av rhalla

He died later that day drowning in geek pussy.

Av rhalla

Trevligt galleri, synd att man inte har kvar alla sina gamla ögonstenar själv. Intressant med 512MB version av 8800GTS, det hade jag missat helt!

Av rhalla

Valfria lurar från Audio Technica eller AKG säger jag och ett USB ljudkort för en tusenlapp hade inte skadat till laptopen.

Av rhalla

Har kört en 2500k på 4,4GHz med den kylaren och det funkade fint, värmen var aldrig ett problem. Bara att testa sig fram men alla exemplar är olika.

Av rhalla

ProBook och även EliteBook brukar vara väldigt trevliga datorer att ha att göra med. Titta inte bara på specifikationerna vid datorköp, kvaliteten och stabiliteten är inte att utesluta. Så länge man inte ska spela så är det en jättebra dator!

Av rhalla

Nvidia FX4200 från Inno3d
AMD Athlon XP
256MB 400MHz RAM
40GB HDD

Telefonen var en Nokia 3200 med Vodafone, fulare telefon får man leta efter men då var den häftig.

Internet kom först ett halvår senare för min del då det uppgraderades från modem till ADSL 8/1

Av rhalla

Att mobilen spricker från den fallhöjden är bara otur men inget ovanligt. Det finns ingen speciell höjd som en mobil ska klara av, allt handlar om underlaget och hur den landar och då spelar varje millimeter roll. Tyvärr får man helt enkelt skylla sig själv.
Angående apparna låter det som mjukvarufel, brukar vara så på nyare telefoner precis som med andra teknikprylar. Gör en återställning och uppdatera allt så brukar det lösa det mesta.

Av rhalla

Köpte en sådan här fast lite mindre på Ebay för några tior.

http://www.omegaheadphonestand.com/uploads/1/6/4/1/16412696/4383...

Av rhalla
Skrivet av klemze:

Hur är den att meka med då? Är skärmen lätt att byta?

Nja, man ska gärna undvika att göra det själv på vattentäta telefoner.

Av rhalla

Overall så är Z2an bäst skulle jag säga.

Av rhalla

Hittar du ett begagnat GTX 680 så ska du självklart slå till om du behöver prestandan. Kanske inte det mest optimala men bra prestanda per krona om du hittar ett billigt.

Av rhalla

De menar mer att "the bad guys" inte är ute efter att förstöra din dator med virus eller tagga din hemsida längre. De jobbar på ett nytt sätt, din identitet och Visakort är så mycket viktigare och framförallt mer lönsamt. Och det är här det är svårare att skydda sig om de verkligen vill komma åt dig.
Speciellt med alla sociala medier, lösenord och betalning via nätet som har ökat något så enormt de senaste åren.
Just virus är bara en liten föråldrad del i det hela, så artikeln stämmer väl delvis.

Några av er har kanske märkt att de flesta säkerhetsprogrammen inte längre marknadsför sig som tex "antivirus" utan mer "internet security" eller något åt det hållet.