Artikelarkiv

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

39

Gigabyte driver 4K med dubbla Thunderbolt

Den som har ögonen på 4K kan använda Gigabytes moderkort med dubbla Intel Thunderbolt för att driva denna upplösning, skriver komponenttillverkaren i ett blogginlägg.

33

Spelveckan: Hitman: Absolution, Planetside 2

Veckans spelnyheter kretsar kring lanseringarna av två efterlängtade titlar: Hitman: Absolution och Planetside 2. Dessutom bjuds det på en hög nya trailers, däribland för Battlefield 3: Aftermath.

83

SweClockers-träff och mässa på Dreamhack Winter 2012

Allt från datorbutiker till hårdvarujättar och laserhinder trängs om uppmärksamheten på Dreamhack Winter 2012. Dessutom fastnar ett hundratal glada medlemmar på bild under årets SweClockers-träff.

52

EVGA introducerar Z77 Stinger i Mini ITX

Den entusiastorienterade komponenttillverkaren EVGA introducerar ett kompakt moderkort för Intel Ivy Bridge under parollen "en stor sak i litet format".

44

Club 3D släpper Radeon HD Royal Knight – grafikkortspaket för Crossfire

För den som vill köra flera grafikkort i tandem släpper Club 3D nya Crossfire-paket, som ska ge ett lägre totalpris än fristående grafikkort.

14

SweClockers-träff på Dreamhack idag 13:00

Är du på Dreamhack Winter 2012? Klockan 13:00 samlas SweClockers vid Entré Syd.

74

SweClockers på Dreamhack Winter 2012

Redaktionen packar väskorna och tar tåget till Elmia i Jönköping, där årets upplaga av Dreamhack Winter går av stapeln. Här är den första videorapporten.

99

Ultrabook med "Retina"-upplösning dyker upp i första halvåret 2013

Högre upplösning står på menyn när Acer, Asus, Samsung och LG mobiliserar inför datormässan CES 2013 i Las Vegas.

116

Nästa generation Geforce och Radeon dröjer

Det blir en lång vinter för den som väntar med att uppgradera till nästa generation grafikkort. Källor till SweClockers uppger att varken AMD eller Nvidia planerar några större lanseringar inom den närmaste tiden.

146

Mozilla stoppar utvecklingen av Firefox för 64-bitars Windows

Utvecklarna på Mozilla sätter stopp för skräddarsydda 64-bitarsbyggen av webbläsaren Firefox. Orsaken är bland annat återkommande problem med krascher.

29

Powercolor och Club 3D presenterar Radeon HD 7870 med Tahiti LE

TUL Corporation med Powercolor och Club 3D publicerar uppgifter om två nya grafikkort med kretsen Tahiti LE, tidigare känd som Radeon HD 7890.

136

Asus förbereder VG248QE – ny gamingskärm med en millisekunds responstid

Hög uppdateringsfrekvens, rekordlåg responstid och stöd för stereoskopisk 3D är några av ingredienserna i en ny gamingskärm från Asus.

40

Radeon HD 7890 släpps den 27 november

Nya uppgifter gör gällande att AMD planerar att klämma in ytterligare ett grafikkort i 7000-serien, men långt ifrån alla tillverkare är intresserade av modellen.

161

Gratis inträde för SweClockers-läsare på CDON Expo 2012

Den andra helgen i december öppnar den första upplagan av CDON Expo i Kistamässan utanför Stockholm. Nu släpps gratisbiljetter för SweClockers läsare.

57

Nvidia släpper Geforce Drivers 310.61 Beta – bundlar Assassins Creed III med Kepler

Den som spelar Hitman Absolution, Planetside 2 eller Black Ops 2 kan se fram emot en ny drivrutin från Nvidia. Samtidigt tillkännages en ny spelbundling – men bara hos utvalda återförsäljare.