Inlägg

Inlägg som Eget har skrivit i forumet
Av Eget
Skrivet av talonmas:

Ja, varför skulle länder samarbeta och nå ut i rymden som Jorden istället för att bräcka varandra... Suck

Skrivet av medbor:

BFR och Starship är så långt före Arianne 6 att det inte ens är roligt att diskutera... alltså det är kul med innovation och så, men känns som det kan finnas vikitgare investeringar för staten än att konkurrera med SpaceX och Bezos BlueOrigin. Se till att locka hit dom bolagen istället så våra utbildade människor har vettiga jobb

Förmågan att bygga raketer som kan nå omloppsbana medför förfågan att bygga interkontinentala missiler och robotar. Pga detta, och andra militära applikationer, är aktörer inom rymdindustrin hårt reglerade. SpaceX och Blue Origin kan inte lockas till Europa, för dem får inte. Vill man ha förmågan att nå rymden måste man helt enkelt utveckla den själv.

Av Eget

@Borat1233: Jag tolkar ditt inlägg som att du inte får några POST-pip. Det tyder på att datorn inte lyckas boota. Som Belzader skrev kan det bero på att något är fel med CPUn, men det kan också vara strömförsöjningen som krånglar. Du kan testa att slå på datorn, låta den stå och snurra i några minuter och sen trycka på reset-knappen.

Edit: Det är inte helt ovanligt att nätagg som är till åren ibland inte klarar av att boota datorn. Om du googlar något om fläktarna snurrar, ingen bild, inga POST-pip så hittar du många som pratar om att de måsta låta datorn stå och snurra en stund för att kunna starta den.

Av Eget
Skrivet av WoG:

Visst, fick ändra lite saker för att kunna starta spelet, men det är ju standard idag xD

Öhh..nej det är det inte, förutom när det gäller kassa ports

Av Eget

Vet inte om jag ska tycka att det är komiskt eller tragiskt att folk kommenterar på att prototypen ser ut att vara för dålig för att användas idag...

Av Eget
Skrivet av prettythieves:

Okej, men hur länge håller det fusket då? Måste man inte göra det hela tiden? S:

Jo, man får göra om det varje gång det börjar lagga. Ifall jag minns rätt behövde jag dock inte göra det alltför ofta, men det varierade rätt mycket.

Av Eget

Orkade inte läsa igenom hela tråden så någon kanske redan har sagt följande.

Ett av problemen med att tillåta en andrahandsmarknad för spel/mjukvara är att de inte slits med tiden. Fysiska produkter tappar kvalité när de används. Därför finns det en maximal livsläng på dessa produkter och en anledning att köpa nytt direkt från tillverkaren. Spel kan spelas och säljas vidare hur mycket som helst utan att det påverkar kvalitén på spelet, och det finns därför ingen anledning att betala utvecklaren för dess produkt.

Själv ställer jag mig tveksam till en fri andrahandsmarknad för spel. Det skulle vara trevligt att ha, men det skulle krävas system som ser till att utvecklarna faktiskt får betalt även en vecka efter ett spels release.

Det som borde införas är ett krav på att man ska ha ångerrät på digital mjukvara. Origin har tagit ett första steg där (det finns mycket kvar att förbättra dock) och jag tycker steam ska tvingas följa efter.

Av Eget

Fattar folk på riktigt inte att det handlar om en serverprocessor?

Av Eget

Ifall man kan gå upp en prisklass och få ett spel som man ändå tänkte skaffa "på köpet" är det ju attraktivt. I övrig har jag svårt att se varför man skulle göra det.

Sen är min personliga åsikt att alla spel som finns med i never settle är helt oinstressanta.

Av Eget
Skrivet av Yrch:

Ett litet internet-troll!

Gandalf Data finns, googla det. Det är tydligen ett rätt så gammalt företag dessutom.

Av Eget

Vill du köpa access till betan så kostar det 24.99 euro. Du får en invite till dig själv, en hög med items och en extra invite som du kan ge till någon annan. Hur man går till väga för faktiskt köpa den vet jag inte men den finns i in game-affären

Av Eget

Jag förstår verkligen inte problemet med Metro. Använde man startmenyn för att komma åt inställningar så finns allt det kvar. Den enda skillnaden är att man högerklickar istället för att vänsterklicka. Ifall man sökte mycket så fungerar det på nästan exakt samma sätt i w8. Skillnaderna är att man använder win + q/w/f istället för bara win, att sökresultaten visas i fullskärm samt att det går mycket snabbare för windows att söka. Program kan man antingen ha pinnade till taskbaren eller lägga i Links-toolbar-mappen, vilket ger exakt samma funktionalitet som den gamla startmenyn.

Av Eget

13" med AMD A-serien?

Finns det 13.3" (eller liknande) laptops med AMD A-serien? Har letat en del men jag lyckas inte hitta något. Helst ska det vara A8.

Av Eget

Installerade du nya drivare innan det slutade fungera? Testa att gå tillbaka till de gamla isf.

Av Eget

Det är grafikminnet som tar slut. Ja kortet har 2 gb totalt men eftersom det är två gpuer speglas minnet. Jag skulle inte säga att du har blivit lurad av dice - det är snarare dagens grafikkort som är för dåliga.

Av Eget
Skrivet av Supermotard:

Jag gillar spelet skarpt, men spelar knappt då inte ens ett GTX580 som man pungat ut över 4k på (enbart pg a av BF3) inte levererar den prestandan jag hoppats på. Krävs 2st av dessa kort för att lira utan stora FPS-drops i high/ultra (1920x1080).

? Jag har ett 570 och det flyter på fint med allt på high i 1920x1200.

Av Eget
Skrivet av milkacid:

Ni kan väl inte på allvar säga att ni inte upplever det extremt konstiga lagget som BF3 MP lider av ?

Jag upplever inget lagg alls. Vissa servrar laggar ja men då byter man bara och det finns gott om servrar som inte laggar alls. Spelet flyter på grymt bra för att vara så nytt - det är lätt den smidigaste releasen av ett BF spel jag har upplevt, men då ska jag erkänna att jag inte spelade 1942 eller vietnam vid release. Servrarna laggade inte ens de första timmarna efter release, det enda som krånglade då var battlelog.

Håller med om att SP suger men det bryr jag mig inte om för fem öre. Jag köpte spelet för att spela MP och inget annat

Av Eget

Tactical lights och ingen kö. Annars flyter det på riktigt bra, spelet har craschat en gång men med battlelog går det fort att komma in igen. Har inga problem alls med laggiga servrar. Sen det där med att man dör efter man har kommit runt ett hörn - det är inte en bugg utan en effekt av hur spelet bestämmer om du träffar eller inte. Om någon träffar dig på sin skärm så räknas det som en träff, även om du inte din skärm har kommit runt ett hörn. Med andra ord så hade ni istället suttit och whinat över att folk som ni skjuter på inte dör ifall dice hade valt en mer normal lösning för att bestämma om man träffar eller inte

Av Eget

Bandesignen är som den är för att det ska gå att spela som infanterist även på conquest large....det har ingenting med konsoler att göra. Jag tycker de flesta conquest large fungerar bra - de är utan problem nog stora för att man t.ex. ska kunna sitta i en tank och skjuta på saker som är så långt borta att man knappt kan se de och samtidigt kan man spela som infaterist om man känner för det eller om ens fordon sprängs.

Av Eget
Skrivet av Drawmly:

4GB-stickor är väll i dagsläget rätt dyrt/ovanligt? Tänkte därför att man kommer till 8 GB minne med AMD, men kan nå 12 GB med Intel. Dessutom bör väll tripple-channel minnet på Intel-plattformen hjälpa en del med så mycket minnesintensiva program igång.
Det med 16gb cappen visste jag inte, alltid bra att veta

Aa jo det blir dyrare med 4gb-stickor men Intels platform är väl lite dyrare (tror jag, har inte koll på priserna i 800-serien om det är det man vill köra) så det borde delvis väga upp skillnaden.

Av Eget
Skrivet av Drawmly:

Precis som du säger kommer du nog att behöva mycket RAM för detta. Därför tror jag ett en i7'a på 1366 socket'en hade varit det bästa för dig, eftersom du då får 6st RAM-platser på moderkortet. Så vitt jag vet har bara moderkorten till AMD 4st platser för RAM.

Om man kör med 4gb-stickor får man 16gb i 4 slots så det borde räcka såvida inte OP är gjord av pengar.

Notera att om du ska ha mer än 16gb minne måste du köra Vista/win7 >Ultimate<, alla sämre versioner är cappade vid 16gb