Inlägg

Inlägg som DrSork har skrivit i forumet
Av DrSork

Nja 4000 e i de lägsta laget men köper du verkligen budget så får du räkna med 5-6000 å som sagt sen e de os på de. Har du tex skärm?
De e en sak som många glömmer, en bra skärm e värt väldigt mycket om man sitter mycket vid burken. Mitt tips till dig e en Xbox, ligger väl på runt 2000 å sen kan du köpa spel för resten.

Av DrSork

okej ja de va ju billigt/prisvärt. Nä den stora frågan e väl va du ska ha den till å vilka krav du har. Men Köper du den så skulle ja rekommendera en fin sub som kan hjälpa till så du får lite tryck.

Ja vet inte riktigt om ja kan hjälpa dig så mycket för ja har lite högre krav, å vet inte riktigt hur bra dom billigare stärkarna e.
Jag kör nämnligen me en Onkyo TX-NR807
Å de e ju inte "riktigt" i samma klass. Å redan där e de lite svårt å få ut samma effekt i frontarna vid stereoläge som när ja hade min stereo-stärkare.
Har trixat lite i inställningarna så nu har ja fått till de väldigt bra men med en billig model ska man nog inte förvänta sig underverk. Men den duger säkert bra till hemmabio.

Av DrSork

Hej
Jag hade satsat på 508. Den är lite bättre på flera punkter, watt, ingångar och rums kalibrering. Dessutom e den lite billigare på prisjakt. Ska du ha den för Stereo eller hemmabio?
Kan va lite svårt å få ut bra tryck ur i ett par högtalare vid stereo lyssning med en mindre hemmabio-stärkare.
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=578624,578623

Av DrSork
Av DrSork

Ja nä ja skulle oxå köpa något annat, gjorde bara en snabbkoll å hitta denna samsungen http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/tv/LE40C535XXE/sam...
Nu e de en 40tum men kostar 4440kr.
Men ja skulle köpa något annat än andersson.
http://www.komplett.se/k/kl.aspx?bn=11157&mfr=&filter=A04899.....
http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=v119#rparams=l=s6519693...
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=592180

Av DrSork

Ja tycker oxå att du överreagerar lite, som sagt de e faktiskt Jul/nyår å saker tar längre tid än vanligt. Kan faktiskt me va så att de e Banken som håller pengarna just på grund av helgdagar.

Av DrSork

Gissar att du kan gå in på typ Dell`s sida å kolla lite. Då får du ju ett hum om budget å medelsvensson. Värsting e ju ganska så lätt.

Av DrSork
Skrivet av UROG:

Kontakta Activision om ärendet och rådfråga dom vad du kan göra eller så vänder du dig direkt till speltillverkaren, TreyArch, för att få hjälp om att få igång ditt spel. Fråga även om du kan få ny nyckel, eftersom du har ju spelet i fysisk media och inte köpt via Steam.

Det du säger om s.k. "beta" är faktiskt inte sant dock eftersom spelet knäcktes ju första dagen och Steam håller på att uppdatera både sig själv samt TreyArch bombar Steam med uppdateringar så att dessa idioter inte kan fuska något mer i spelet. Det är ett problem som alla spel får stå ut med i dagsläget, det här med att det finns fuskare som vill bara jävlas med allt och alla...

Precis min åsikt.
Tänk sen på butiken. Hur många skulle annars vilja komma in å lämna tillbaka spel som dom inte tycker e roliga. Att dom ska ta ansvar att personers datorer skulle strula tex för spelet funkar ju på andra datorer.
Nä du ska ta kontakt med speltillverkaren å få hjälp på de viset.

Av DrSork

Säger desamma, e kylproblem. Ja hade ett liknande problem. Grafikkortet låg precis på gränsen när ja spelade å de va ganska störande att de varvade upp å ner hela tiden. Så de löste jag med å ställa fläkten i catalyst.
Är det en bärbar dator så tycker jag dom brukar bete sig så. Men du kan ju prova rengöra den från damm

Av DrSork

Testa å plocka ur kortet å nolla bios å sen sätt ihop datorn igen. För ett par år sen startade inte min dator å de hjälpte mig. Såg att du körde sli, testa först med 1 kort i.

Av DrSork
Av DrSork

Byt nätagg och köp 1 skärm å köp nästa skärm när du har råd.
Eller köp 2 såna skärmar på komplett kostar 1500kr/st. Men vet ej om den duger för dig.
Komplett.se - BenQ 24" LCD G2420HD

Av DrSork

De du kan prova e ju å sätta din dator hos dom å se om de beror på linan eller datorn. Sen kan de ju bero på filen du laddar ner, många kanske laddar ner samma å då blir ju hastigheten lidande. Mycket som påverkar. å inte många som får den fulla nerhastigheten som man betalar för.

Av DrSork

Om du laddar ner en fil med hastigheten 834 kB/s motsvarar detta 6 672 kbit/s, eller 6,7 Mbit/s.

Enheter - Bandbredd hastighet Mbps Mbit/s Mbit MB etc. Bredband och adsl

Av DrSork

Hon kan ju högerklicka på bilden i albumet å spara den på sin dator, den blir ju inte lika stor å i samma kvalite som orginal men de gör väl inget. Beror ju på va hon ska göra med den.

Av DrSork

Aldrig fel å installera om å få ett fräscht system. Går säkert å flytta över "aldrig provat" men ja skulle alla gånger installera om, å få bort all skit man inte använder även om de tar några timmar.

Av DrSork

Hur gammal e datorn och har du byggt den själv?
Svårt de där med flaskning. Klart att ett snabbare G-kort skulle göra mer men frågan e om de e värt de. Du får ju tänka så här att ett 5750 e ju snabbare än va du haft innan. Sen vet ja inte hur mycket ramminnet gör men 2gb e ju inte så mycket idag. Många saker som påverkar flaskning

Av DrSork

Jag personligen hade inte gett över 1000kr så detta alternativet tycker ja verkar nice. Men som en annan skrev väntar du till 6*** serien kommer går ju priserna ner å du kan köpa ett som e lite bättre. Flaskning av grafikkortet behöver du "nog" inte bry dig om när de gäller en gammal dator.

Av DrSork

Du skulle inte kunna ta en annan dator med större agg å sätta jämte, sen kopplar du in den datorns strömkabel till ditt grafikkort å sen starta båda. Vet inte om de funkar!!!!
Då ser du ju om de e ditt agg som e för klent. Ja tycker de borde klara de men rekomenderar dom 450w så kan de ju va så.

Av DrSork

Om du ska spela har väl grafikkortet större betydelse. Jag personligen hade valt i5an å ett saftigare grafikkort. i5an e en bra cpu å räcker till om du inte ska hålla på med mycke multitasking. Går ju klocka helt okej me. Givetvis har du pengarna så visst men ja hade köpt ett bättre grafikkort. Men detta e min åsikt