Inlägg

Inlägg som Zedda har skrivit i forumet
Av Zedda

Hur gick det för dig? Fick du tag på en BTK till din kylare och i såna fall var det direkt från Thermalright ?

Av Zedda
Skrivet av kintec:

Är också väldigt nyfiken och förundrad över det här?! Någon som kan svara på detta och kanske ännu hellre någon som faktiskt petat in 8gb i UX32VD-R4002H och fått det att fungera?

Jag har satt in en 8GB minnessticka i min och det är inga problem med att ha 10GB totalt.

Av Zedda
Skrivet av s016aq:

Angående att byta en 2'a mot en 8'a i H-modellen.
Fick svar från Asus att V & H är exakt samma förutom OS'et.
Sen svamlade han om att garantin förstördes om man utökade minnet själv.
Men det är ju en annan historia!
Frågan är ju varför prisjakt tex. tycker att det är max 6GB på H-modellen....

För att den som förde in informationen från början hade felaktiga uppgiter som många webbutiker också har. Jag har H-modellen och kör med 10GB ramminne vilket fungerar utmärkt.

Av Zedda

16GB utan MicroSD är i mina ögon helt värdelöst. Tråkigt när jag sett fram emot att kanske skaffa ny mobil, aja kommer väl någon annan vettig snart då.

Av Zedda

Moderkort: Asus P5W DH Deluxe
Nätaggregat: Antec NeoPower 550W

Har inte varit några problem med det. Startade upp bra från början och har funkat bra sen dess i både spel och windows-miljö.

Av Zedda
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zydar87
Zedda, tuff bakgrund.. kan man få tag på den någonstans?

Japp http://www.deviantart.com/deviation/5743103/ .

Filigran: Jo man har ju råkat ut för det några gånger och då beror det ju på att personen som har gjort temat inte har följt standarderna och då kan det krabba om man inte kör det likadant som han. Men det är oftast inte svårt att fixa det som strular, oftast är det bara till att gå in i en fil och ändra lite text. Men det kan ju tyckas segt när man bara vill ha igång temat man tankat ner.

Av Zedda

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload0/Pingviner3mini.j...

(Klicka för större)

Hyfsat cleant. Trivs bra iallafall.
Filligran: Jag har kört Litestep i ett antal år nu och har inte märkt att det skulle vara ostabilt, är nog så att du har laddat hem dåligt gjorda teman.

Av Zedda

Är iofs en ganska gammal tråd nu men tänkte bara svara Zydar. Jag har Microsofts drivrutiner installerade har inte testat utan.

Av Zedda

Jag har ett Logitech Ultra-x och kör med http://www.miranda-im.org/download/details.php?action=viewfil... och det funkar utan några problem. Behövde inte ställa in något utan det funkade direkt.

Av Zedda
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Vicotnik
Strulade i betan, men verkar funka bra nu i 7.50 final.

Det löste sig med final. Tackar.

Av Zedda

Jag har lite problem med www.cyberphoto.se i Opera 7.50, om man går in på tex digitalkameror så blir det helt lustigt, den vänstra menyn liksom läggs in gång på gång och fortsätter så hela tiden (bra förklarat ) . Har inte detta problemet med opera 7.23. Har upplevt det på några andra sidor också men bara med 7.50.

Av Zedda
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Moor
har nu fått ettt antal felmedelande om litestep shell....vet inte hur ajg skall förklara... men
typ att explorer i vanlig win miljö hänger sig...
Någon som vet vad jag snackar om och kan hjälpa mig?

Du skulle inte kunna ta ett screenshot när du får upp felmeddelandet för det är nog lättare att hjälpa dig om man vet vad det säger.

Av Zedda

Re: Litestep + WinXp Swe

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Moor

1. Hur fungerar Litestep till ett svenskt os?
2. Ändras menyer och dyligt till engelska?
3. Om nr. 2 = Ja ....Finns det på svenska?

1. Fungerar lika bra till svenskt som det gör till engelskt.
2. Inga menyer som jag känner till ändrar språk.

Av Zedda

Kör också Litestep och har gjort så i ett par år nu. Aldrig haft problem med att det har dragit upp min CPU-användning. Det enda jag har råkat ut för är dåligt gjorda teman, men det brukar man kunna fixa lite lätt när man väl har satt sig in i hur Litestep funkar. Är ju lite av det som är det roliga med litestep, att man har så mycket kontroll över det. Bara till att gå in i lite olika konfigfiler och ändra några värden eller lägga till någon ny rad så ändras det direkt.

Av Zedda

Installera Microsoft IntelliType så kan du ändra vad snabbknapparna ska göra. Funkar jättebra att ändra så att Favorites (eller någon av dom andra snabbknapparna) byter låt i tex winamp.

Av Zedda

Ojsan. Läste lite fel. Tror att jag själv har försökt det men det verkar inte finnas med i några drivrutiner. Men om du kör med winamp så finns det ju ett plugin som heter "Global Hotkeys" som du kan binda knappar till att höja och sänka volymen i winamp. Är iallafall ett steg på vägen.
Borde ju finnas något sätt så att man kan kontrollera mastervolymen med multimediknapparna. Någon annan kanske är mer insatt i detta?

Av Zedda

Jag kör med Microsoft Intellitype Pro och har det installerat som ett "Multimeda Keyboard". Där kan man välja tex. "Web / Home" sen Edit sen "Choose from a......." och där välja Next Track. Detta funkar iallafall för mig med mitt UltraX Flat.

Av Zedda

"metro" och "frifrakt" ska funka. Bara till att testa.

Av Zedda

Menyrad heter det i XP iallafall och den finns med.

Av Zedda