Inlägg

Inlägg som Symptom har skrivit i forumet
Av Symptom

Asus GTX780 DCII i SLI problem

God kväll!

Har precis installerat ett till 780 i burken och startar hur bra som helst och kan aktivera SLI i nvidias kontrollpanel och det går också hur bra som helst men till problemet är att direkt jag belastar korten med tex ett spel så blinkar skärmen lila hela tiden vilket jag uppfattar som att nånting inte är rätt provat.

Är det nånting i bios man behöver fixa? eller kan det vara nåt av korten som är defekt?
Så hade varit evigt tacksam om nån kunde komma på/veta vad problemet kan vara så jag kan lösa det då jag hade velat få det att funka ikväll.

Tack på förhand!

EDIT: Hej igen!

Provade att köra båda korten helt själv i burken först för att se att inget av de var defekta och då funkade det hur bra som helst, provade med båda i utan att aktivera sli och då funkade det också sen när jag aktiverade fick jag åter igen "lila blinken" över skärmen när jag startade spel eller andra saker som krävde gpukraft.
Då läste jag någonstans att vissa haft problem med sli bryggorna provade då byta ut den mot en annan jag fick med moderkortet, åter igen provade jag starta några spel med samma "lila blink" som tidigare. Bytte då ut den bryggan mot en av de som följde med kortet och satte på den andra bryggan från andra grafikkortet och då plötsligt funkar det utan något som helst problem att köra vad som helst.

Är det så att man måste ha på två sli bryggor för att det ska funka? eller har jag bara haft största oturen med att ha provat två stycken defekta bryggor innan jag satte på de två från grafikkorten?

Av Symptom

1x BenQ XL2420t och 2x BenQ XL2411t i 3d surround, möjligt?

God kväll allesammans!

Fick lite funderingar nu på kvällskvisten om att prova på 3d surround och 2d surround, har i dags läget en XL2420t skärm med nvidia 3d vision 2 kit, och har blivit erbjuden att få köpa en XL2411t till ett bra pris och började då fundera om jag köpt den skärmen + en ny likadan skärm då det hade varit betydligt lindrigare för plånboken än om jag skulle köpa 2st nya XL2420t skärmar till.

Har försökt googla på det hela men utan någon framgång vet inte om det är jag som är värdelös eller om det bara inte är någon som försökt med en sådan setup, då det jag läst överallt är att de rekommenderas att man har 3 identiska skärmar för att få det optimalt, men såg att de går att köra med olika och att de finns en del som gör det bara det är samma panel typ?

Så min fråga som jag hoppas någon kunnig inom området hade kunnat svara på är om jag nu skulle sätta min nuvarande XL2420t i mitten och placerat varsin XL2411t på sidorna av den, hade jag då kunnat köra 3d surround? eller hade jag fått nöja mig med 2d surround?

Tack på förhand!

Av Symptom

Som sagt du är säker på att du inte loggar in på en dator? Om du loggar in igen på xboxen blir du då utloggad efter ett par minuter?.

Av Symptom

Jag har Logitech X-530 till datorn jag är hel nöjda med dom fast jag har aldrig provat att kolla film med dom har bara lyssnat musik och spel tycker det är helt okej ljud i dom, jag köpte mina från komplett för 399 eller vad det nu var när dom var på rea fast hade nog aldrig köpt de för orginal priset.

Annars skulle jag rekommendera Z-5500 som jag använder till min HTPC tycker att det är kanon ljud i dom.

Av Symptom

Det var ju det han sa att det följer med ett inbyggt nätagg på vissa kort, så som på den han länkade.

Av Symptom

Ser ut som att det är färgen som skrapats bort på slangen.

Av Symptom

Trevligt bygge!

Av Symptom

Gillar det, kul idé var det också

Av Symptom

Riktigt snyggt!

Av Symptom

1. Nej.
2. Du kan inte koppla in det så länge du inte har en ingång med VGA i datorn men det har inte Laptops så nej.

Av Symptom

Skulle nog ha köpt det till xbox 360 har det själv till både PC och Xbox tycker inte att det hackar på xbox ett dugg men, för du kommer inte kunna ha höga grafikinställningar om du köper det till dator då din dator ligger på gränsen till minimum.
Så jag skulle säga att du borde köpa det till xbox istället för det är inte kul att köra medium i grafik på spel idagens läge tycker iaf inte jag.

Av Symptom

Riktigt snyggt och bra jobbat!

Av Symptom

Snabb är den, märkte också att den använda mer RAM.

Av Symptom

Skulle inte HD PVR funka för dig för den har väl HDMI ingångar för jag har för mig att det ska funka att spela in med en HD PVR på dataskärm eller så har jag väl drömt igen men det kan va värt att kolla upp om man kan använda en HD PVR

Av Symptom

Har kollat lite nu på recensioner mm, om kinect och tror att det blir att åka till media markt på måndag och köpa ett exemplar för det verkar ju vara stört kul om man är fler

Av Symptom

Jag tror man måste börja om varje gång man dör som det var på world at war, fast nu har jag inte provat zombie så mycke på blackops då jag införskaffade det igår.

Av Symptom

Du kan använda usb minnen på xbox nu mer efter en update i sommras tror jag det var så man behöver inga transfercable för att modda gamesave, fast det är bra att ha en transfercable om man vill modda annat som man inte kan hitta på xboxen.

Av Symptom

Jag använder ett SFX PSU till mitt ITX kort på 300w fast det är för att jag har ett grafikkort till så jag behöver lite mer kraft.
Fast ska du inte bygga allt för stort så skulle jag också säga picopsu.

Av Symptom
Skrivet av KriJu:

Först av allt vill jag säga att säga att detta handlar inte om en vanlig kabeldragning i ett chassi utan alla sladdar utanför datorn.

Tröttnade på att det såg så ostädat ut under datorbordet så jag beslutade mig för att dra om alla kablar och fästa fast de ordentligt.

Har gjort en ordentlig bygglog på min hemsida och där finns fler bilder som är tagna under byggets gång.
Kolla gärna där och berätta vad ni tycker.

Kabeldragning - Amorphic.se

Ser ju riktigt bra ut.

Skrivet av Hawkeye01:

Ser bra ut!

Så här ser min kabeldragning ut 03:00 på en söndag morgon
Är lat, så det är bara buntband och tejp; men det fungerar
Huvudsaken är ju att man inte ska se det, och det gör man inte. Inte ens om man hukar sig ner.

Det spelar ingen roll så länge man inte ser kablarna precis som du sa

Av Symptom

Nä det funkar inte med htc, det är väl bara att skaffa en väckarklocka.