Inlägg

Inlägg som generall33 har skrivit i forumet
Av generall33

God Jul!

Av generall33

Tråkigt att de har 24/7 Nuketown endast vid double xp:(

Av generall33

Slipat och målat min luftfilter avskärmning till 940:in samt monterat den och ett öppet filter. Låter riktigt gött nu

Av generall33
Skrivet av azmodan:

Känner igen. Kanske inte med o utnyttja kunskaper o så, men att så länge man inte har nåt att ge så är det ingen som hör av sig. Tro mig, bättre att sitta själv än att ha med såna människor o göra, det finns riktiga vänner därute. Gå ut på krogen själv och träffa nya riktiga vänner!

Aa har fått nog av dessa idioter får bli att söka sig till nya kretsar på nått sätt:)

Skrivet av Shimonu:

Då kan man svara "Javisst, [sätt in en lämplig summa pengar] kr så är jag på det".

Då var man ett år äldre och ikväll blir det bastu, beer pong med rugbylaget och fira

Mjo. Men när jag till exempel kräver soppapengar för att köra runt på mina vänner så är det inte en jävel som är intresserad att hänga på. När jag sedan tröttnar på dem och säger "Whatever! Åk med gratis då" (bara för att inte åka runt ensam) då jävlar skall det åkas med tills tanken är tom:/ Asså vilka as jag har hamnat bland. Allt skall vara gratis och det är jag som ska bjuda.

Visst du har rätt med att jag kan kräva pengar för saker jag kan hjälpa de med men som du säkert har fattat så är det inte lätt med dessa typer. Jaja nog om detta får la bli ett par öl och pizza samt en film

Av generall33

Fyfan håller på att deppa ihop Här hjälper man polare med allt ifrån datorer till bilar och när man sedan bara vill ut och kanske ta ett par öl och ströga på kvällen och sms:ar folk där man frågar vad de gör så svarar de att de redan är ute och har kul. När man sedan frågar varför de ej har hört av sig så svarar de efter en halvtimmes tänkande att de glömt att höra av sig till mig :S Som om man inte har hört det förut. Fyf*n säger jag bara! Har f*n inte haft en enda "kompis" som inte har utnyttjat mina kunskaper till deras egna fördel, men att umgås vanligt går f*n inte.

Var hemma hos en av mina så kallade vänner en gång för nått år sen och hjälpte denne med att formatera sin dator. När jag sedan var klar så kommer hans morsa in och frågar mig om jag inte kan ta hennes dator också Kanske lite svårt för er att fatta vad jag menar men detta känns iaf förj*vligt för mig.

Av generall33
Av generall33

Mitt lilla projekt:)

http://i1233.photobucket.com/albums/ff396/general_l33/Moppen/th_...

Körde slut på henne när jag var i den åldern och tänkte att jag skulle ta och göra iordning den igen och göra en mindre motorrenovering. Det som jag gjort:

Ny cylinder och kolv
nya lameller
nytt tändstift
ny slang mellan luftburk-förgasare
större förgasarmunstycke
nytt och fint avgasrör (Det gamla var svart)
Lackat motorblock+kåpor och topplock
nya drev och ny kedja
införskaffat kedjeskydd
2 nya backspeglar
gått igenom all el och fixat ny strålkastarinsats med hel och halvljus (vilket inte fanns original) samt parkeringsljus

och mycket mer men orkar inte skriva allt Tycker att den blev jävligt fin iaf:) Finns Inte många mt5 i det skicket som inte är omlackade m.m. Motorn är helt original förutom avgassystemet och förgasarmunstycket och moppen gör 45km/h. Inte värt att torska nu när jag har körkort

Av generall33
Skrivet av Göteborgaren:

Fick just 3st 3dagars gästpass på steam om någon vill ha och testa på

Fick jag med!:)

Av generall33

Jävla skitspel... Jag sket i att spela bara efter några dagar efter release och nu när jag installerade det på nytt så möts jag av samma skit som förut. Serverbrowsern buggar och jag får inte upp några servrar. Spelet crashar och jag blir kickad för steam connection nånting.

Av generall33

Fan försökte uppdatera farsans SII:a men i kies så finns det ingen uppdatering och inte i telefonen heller (via OTA)

Av generall33

Fyfan ska ha uppkörning imorrn kl 9.00 Får väll se hur det går....

EDIT: Jag klarade uppkörningen idag utan anmärkning

Av generall33
Av generall33

Att blackops gick hem hos den yngre generationen stämmer inte riktigt. I min clan så är många av medlemmarna 30+. Även många spelare på våran server som är i den åldern så nja äldre verkar allt gilla det

Av generall33
Skrivet av BYATCH:

Tänk vad många spel jag hade hoppats att dom inte skulle släppa om man tänkte så. Jag har aldrig gillat final fantasy men aldrig hoppats att dom inte skulle släppa mer.

Kan vara så att dom köpt domänen för att inte någon annan ska kunna dra igång massa falska rykten. Själv hoppas jag att det blir ett nummer två i serien!

Samma här:)

Av generall33

Blackops 2 kan vara på gång :)

Hej alla! Läste lite på Steam och fick reda på att Treyarch har köpt upp lite domäner så som blackops2.com o.s.v. Kanske blir nästa spelet i serien eller vad tror ni?
Källa

Av generall33

Fan va gött! Gick som smort med uppdateringen:) Tack så mycket!!:D Kan också meddela att telefonen ser mö bättre ut nu (Tema o.s.v)

Av generall33
Skrivet av Superlight:

Japp. Det kommer fungera eftersom jag beställde själv från comviq.

Ta backup allt du vill ha sparat eftersom det kommer försvinna även kontakter/meddelanden osv. Om du har hämtat appar så kan man ladda ner dem igen från Market.

ok men det är inget annat som är viktigt att kolla stog något om "Please take out the SIM card from mobile phone to check whether the folder name of softvVrsion copied to T card is in accordance with image folder;"? Vet att jag nojjar men vill inte göra något fel nu när jag har min första Android hur blir det med Comviq apparna? Försvinner de?

Av generall33
Skrivet av Superlight:

Fick hem min ZTE Blade (Comviq) igår. Står att den har android 2.2. Funkar denna uppdateringen till min mobil och vad händer igentligen? Ställs telefonen om och allt försvinner?

Av generall33

Beställde en Blade nyligen och på Comviqs hemsida så står det att den har Android 2.3 Kan det stämma tro? https://www.comviq.se/webbutik/zte_blade_new

Av generall33

Typ allt om jag ska vara ärlig och det är la inte konstigt eftersom att jag inte gillade MW2 heller. Fattar inte vad Infinity Ward sysslar med igentligen. Tycker att Treyarch verkligen har lyckats med alla sina spel i COD serien förutom då kanske alla problem som har varit med Blackops. Blev en del PC-Uppgraderingar+Tweaks för att man skulle ha en chans