Inlägg

Inlägg som MrMacho har skrivit i forumet
Av MrMacho

Lysande förslag, det här kommer med säkerhet höja kvalitén på all media som produceras i Europa, göra det bättre för slutkunden och döda piratkopiering i en enda smäll!

Av MrMacho

IRC är en av de få saker som får mig att säga "det var bättre förr"

Av MrMacho

Ohh, jag tar en 1920X så att jag kan spela Crysis tack

Av MrMacho

Jag har läst hela artikeln och förstår att det är "rekommendationer" och inte reklam som visas.

Vad jag inte förstår är de som för argumentet att det inte är reklam och att Netflix inte skulle tjäna mer pengar på det hela bara för att det är deras egna serier som visas upp? Tror ni på allvar att Netflix gör det här för att vara snäll och inte för att de vill tjäna mer pengar?

Nästa fråga jag ställer mig är: Vad är nästa steg? Kommer netflix att säga "Vi visar bara kommande intressanta serier som du är intresserad av och max 5 sekunder av något annat som du då borde vara intresserad av till exempel den här nya tandkrämen" (ersätt "tandkrämen" med något annat)? För att sedan fortsätta med min foliehatt så gissar jag att dessa 5 sekunder kommer att bli 10, som kommer att bli 15 som kommer att bli ...

Av MrMacho
Skrivet av Razmion:

Okej tack för bra svar! Och TACKKKK för tipset Extol, plötsligt tjänade jag över 600 spänn x)

Jag blev bara nyfiken, men menar du att ett mount kostar 3 000 kr om man köper det för fullpris med wow-tokens? Oo

Av MrMacho

@lowngcawt: Vilken quad flyger du i velocidrone och har du inte ändrat något annat än high cpu physics till high? För jag måste säga, jag är en rätt kass pilot men flyger betydligt bättre med vanlig drone och fysiken i velocidrone känns väldigt onaturlig.

Av MrMacho

Mitt råd blir att knyta kontakter, plugga tillsammans och gör som flera redan tipsat om: studera på skolan, det är klart fördelaktigt att ha sin studietid 8-16 tillsammans med (effektiva) studiekamrater istället för att sitta och slita själv på kvällar och helger innan tentan. Jag skulle till och med gå så långt att säga att det är så man lär sig något och inte bara klarar av tentor, vilket jag tycker många missar på universitetet.

Av MrMacho
Skrivet av Joppis:

Senast jag befann mig bakom ett universitetsnät så delade flera tusen samma IP utåt. IP-ban på diverse saker slog kollektivt och hårt

Så Sant, men tänkte att jag skulle testa iaf.

Skrivet av Foolwolf:

Tack för denna outhärdligt varma dags första leende!

Alltid roligt att kunna bidra till ett leende

Av MrMacho

Sitter uppkopplad via ett universitetsnät och första gången jag besöker sidan, inget märkligt inträffade (förutom att jag än en gång blev påmind om att svenska partiledare ser ut som leadsingers i ett dansband ).

Av MrMacho

@lowngcawt: Fantastiskt, tackar!

Av MrMacho

@lowngcawt: Jag har ju byggt både quads och tricopter förut så jag skulle nog få ihop en om det behövs. Men alla ghetto-byggen som jag fått ihop har inte haft någon vidare prestanda, så därför jag tänkte att det skulle vara skönt med ett kit. Eventuellt om du har tid och ork att sätta ihop en shoppinglista åt mig?

Av MrMacho

Nyutexad matematisk statistiker, projektanställd av forskare i 12 mån 35k/mån brutto. Statilig anställning så 31 dagar semester och annat lull-lull.

Av MrMacho

Det verkar ju som att jag borde bita i äpplet och träna om mig, får kika närmare på QX7s då

Av MrMacho

@lowngcawt: Lite OT på min förra fråga, men är det värt att träna om sig till pincher? Jag ska tillägga att jag flugit 3 somrar och inte är någon hejjare på flyga

Av MrMacho

@lowngcawt: Jag är en riktig tummare, så ska kika närmare på X-liten. Den ser bara så annorlunda ut att jag blir lite nervös

Edit: fungerar den bra ihop med Velocidrone som jag har sett att ni kör med?

Av MrMacho

Nu när sommaren är här så plockade jag fram mina prylar för att flyga min quad, men tyvärr så gav min lågbudgetsändare upp och jag känner att det är dags för något bättre. Vad flyger ni med och finns det någon sändare ni rekommenderar som rekommenderas före andra?

Av MrMacho

Hur ställer du dig till att skicka och vad hade du tänkt dig ungefär?

Av MrMacho

@BasseBaba: Jag håller med om problemet med att ingen vill spela tank/heal. Skämtet är ju att så är det i nästan alla spel i alla kategorier, men på något sätt har Blizzard inte plockat upp på det utan gör ett spel där det krävs att 66 % av rollerna är sådant som folk i allmänhet inte vill spela.

@Sisyfos: Här tycker jag också att Blizzard har gjort en dundertabbe, dom vill att man som spelare ska vara dynamisk och byta karaktär efter behov, men i samma veva har dom gjort ultimates so fantastiskt OP att det är bättre att tjura ner huvudet och invänta sin ultimate om mätaren är på typ 12.3 %. Bara titta på competitive, där är det fullt fokus på stacka ultimates för att vinna matchen (sen spelar dom bra som team och har bra komp också men min poäng är vilken fantastisk fokus dom har på ultimates).

Av MrMacho

Är det någon som lyckats casta screen från en Samsung S7 till Xbox one? Inte bara media då, utan regelrätt screen casting så att man tex kan gå in på www.twitch.com och via browser se på stream tex.

Av MrMacho
Skrivet av pennyafnorberg:

Netflix frågar efter kortuppgifter tex...

Sist jag kollade så var Netflix ingen bank.