Inlägg

Inlägg som Ecuaman har skrivit i forumet
Av Ecuaman
Skrivet av El_Raspberry:

Tydligen dessa två Windowsuppdateringar som skriker att du ska uppdatera - #15977459

Uppgradera inte om du inte behöver.

Tack "El_Raspberry" tog bort dem direkt och "the enoying thing" var ett minne blott
Men förmodligen får man hålla koll på dessa två uppdateringar för de skickar säkert ut dem med uppdateringspaketen titt som tätt.
För er som läser denna tråd så var det dessa två uppdateringar som skall bort; KB3035583 och KB3123862.

Av Ecuaman
Skrivet av Xeraton:

@Ecuaman: Läs "100 anledningar att skaffa Windows 10" av Sweclocker Strejf: https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=F7DA9B9964D2EB3C!68...

Räcker om jag får 1 viktig anledning att uppgradera. Totalt bortkastat att läsa 100

- Tog mig tid att läsa de första 10 anledningarna - , men de gäller bara uppgradering från Windows 7!! Dessa fördelar finns ju redan i Windows 8.1
Så jag tror jag sitter bra där jag är

Av Ecuaman

Varför uppgradera till Windows 10 ??

Hej
Ny i detta forum, ser att de flesta kastar sig in i okända vatten med uppgradering till Windows 10
Själv köpte jag en ny stationär dator med Windows 8 ganska nyligen. Var väldigt missnöjd med detta OS som faktiskt de flesta andra som uppgraderat till detta var. Men bara någon månad senare så kom den fria uppgraderingen till Windows 8.1. Mycket bättre.
Jag jobbar inom Grafisk design samt Webbdesign. Har ganska många verktyg, appar och mjukvaror som skall fungera ihop, efter en tid när jag installerat och migrerat de flesta och fått dessa samt olika drivrutiner att fungera perfekt, så kommer beskedet att Windows 10 är på ingående För min del helt onödigt, alla mina arbetsredskap och appar för min personliga administration fungerar klockrent och jag är nöjd. Har även kontaktat Microsoft support som försäkrat mig om att support och uppdateringar för Windows 8.1 kommer att pågå fram till år 2023. Hoppas detta är korrekt och de står för detta.
Givetvis om jag köper ytterligare dator så kommer det att bli med Windows 10. Jag lyssnade med Windows om det fanns någon möjlighet att göra den fria uppgraderingen jag har till en annan 64 bitars dator som jag har stående utan operativ för att kunna migrera mina program och verktyg vartefter så att jag hela tiden har min huvudmaskin fungerande och inte får något stopp?? Men icke. Någon som har ett tips om detta?
Sedan är det irriterande att hela tiden få ett informationsmeddelande som poppar upp och meddelar att jag bör uppdatera för det har 100 miljoner andra användare gjort!! Någon som vet hur man får bort detta irritationsmoment?
Intressant med både kommentarer och tips... eller om någon har ett argument varför jag absolut skall uppgradera?
Tack för ordet