Inlägg

Inlägg som yonaz333 har skrivit i forumet
Av yonaz333

Wifi har plötsligt blivit långsamt på datorn

Hej

Jag har datorn uppkopplad genom 5Ghz wifi med moderkortets inbyggda wifi (Intel(R) Wi-Fi 6 AX200 160MHz). Det har funkat kanon med ca 350mbit hastighet tills nu. Nu får jag plötsligt bara ca 30mbit ner och 70mbit upp, lite bättre på 2,4Ghz. Men i telefonen får jag fortfarande bra hastighet på samma 5Ghz nätverk så det måste vara någonting med datorn som spökar.

Jag har ingen aning om vad som har hänt. Någon som vet vad problemet kan bero på?

Av yonaz333

Hej

Jag tar tacksamt emot e invite om någon har. Min gamla dator behöver uppgraderas så Stadia skulle sitta fint tills dess

Av yonaz333

År 2009 blir året då SSD-hårddiskar slår igenom på entusiastmarknaden och i bärbara datorer

Av yonaz333

Heh, att kalla systemet för "Molecule" var ju riktigt fyndigt!

Av yonaz333

Men Wii-kontrollerna använder vanlig blåtand så de går att använda till PC.

Av yonaz333

Bara att passa på att köpa topdomäner som bör bli populära så kan man sälja vidare dyrt sedan
Tror t.ex AMD skulle betala bra för .amd om man är snabb o köper den hehe

Av yonaz333

Haha, man kan gör väldigt roliga penismonster och annat
Undrar när första hentai-machinima kommer ^^

Av yonaz333

Höj volymen på centern bara.

Av yonaz333
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sprucetwig
Fast köpa en ny iPhone varje år är lite överdrivet. Byta varje år fungerar väl med skräptelefonerna från Nokia och SE som man får gratis vid förlängning av abb. men köper man en smartphone är väl tanken att man ska ha den ett tag.

iPhone är väl ganska unik också tack vare uppgraderingen av operativsystemet. Den enda telefonen som slagit iPhone hittills är ju den nya iPhonen.

HAHAHA! Ja Apple brukar ju vänta några år innan de släpper nya versioner av deras produkter, eller hur?

Av yonaz333

Det enda som känns plastigt är batteriluckan. Den knarrar vilket stör mig lite. I övrigt tycker jag den känns mycket bra.

Av yonaz333
Av yonaz333

Jag har en och är riktigt nöjd. Funkar bra, är i stort en smartphone i slimmat format. Att skriva SMS m.m med pekskärmen fungerar överaskande bra med tummen i enhandsgrepp efter lite övning B) Bra mottagning på wlan har den också vilket är trevligt. Seg tycker jag inte att den är när man väl har öpnat programen tidigare så att de listas i aktivitetshanteraren. Den har låst sig så jag blivit tvungen att ta ut batteriet ett par gånger dock men det blir nog bättre med uppdateringar snart. Det ända jag saknar är inbyggd GPS, men det fins ju åtminstone en handsfree med GPS man kan köpa till.

Av yonaz333

Har precis skaffat enn G900. Mycket bra mobil förutom lite småsaker.

Knapplås-knappen är märklig. I manualen står det att man ska hålla inne knappen för att låsa upp men det räcker med ett snabbt tryck. Det kommer säkert fixas i en framtida uppdatering.

Sen tycker jag det är onödigt med en dedikerad knapp för "minneslapparna", skulle hellre vilja ha en knapp som leder till genvägs-menyn som på min gamla K750i.

Upptäckte förresten att man inte kan använda fotolampen om man har bildstabilisatorn aktiverad. Varför är det så?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av perost

Lite andra intressanta program och länkar jag hittat:
Opera Mini Mycket bättre än den inbyggda webbläsaren i mitt tycke.
ScummVM Day of the Tentacle på mobilen! Och flera andra spel går också att köra med ScummVM.
Google Maps Google maps till mobilen. Den kan använda 3G för att ta reda på var man är även fast man inte har GPS, men det verkar väl fungera sådär. Fast behöver man inte bättre nogrannhet än ca. 5 km så är det helt ok
Speedboost for UIQ3 Genom att installera två paket för Symbian så blir telefonen snabbare. Jag gjorde det, och jag tycker verkligen att det går snabbare att öppna t.ex. inkorgen. Innan så har jag för mig att det tog ett litet tag, men nu öppnas inkorgen direkt. Jag vet inte hur mycket det gör egentligen, men det verkar inte skada i alla fall. Men installation sker på egen risk, och jag tar inget som helst ansvar för ifall telefonen går sönder, självantänder eller blir uppäten. [/B]

Är det inte Opera som följer med från början?

Av yonaz333
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Solstice^
vart hittar man enklast en nrg900 eller pcj600? måste ha till attt hoppa med, så en tillförlitlig spawnpunkt vore ju najs

Finns en NRG 900 samt en skydsväst precis nordväst utanför flygplatsen.

Av yonaz333

Hoppas det blir mer fartfyllt än den sega skräck-pangaren som Doom 3 var.

Av yonaz333

Det är något jag tänkte på och störde mig på direkt när jag testade UT3. Alla (manliga) karaktärer ser ut som de i GoW, altså, de har en kroppsform som kylskåp ungefär

Av yonaz333

Jag har själv en Samsung le-37M86. Mycket bra bild. Jag har kollat runt en del på LCD-apparater och tycker nog att Samsung och Sony (Sony köper sina paneler från Samsung) är bäst. Fast Philips är rätt bra de med. LG skulle jag hålla mig bort från, har dåliga erfarenheter med deras, och det är jag inte ensam om.

Av yonaz333

Iriver Clix 2 eller iAudio 7. Iriver och iAudio är bra på ljudkvalité. Små flashbaserade spelare. Har själv en Clix 2 8GB och är helnöjd!
Den ända av dina punkter som saknas är trådlös kommunikation, men är inte det rätt ovanligt?

Av yonaz333

GTA3 kom till PC 7 månader efter PS2-releasen. Lär dröja minst ett halvår för 4:an med. Men det kommer säkert till PC iaf, det har alla tidigare GTA-spel gjort. Skulle inte förvåna mig om det kom som "games for windows" tillsammans med extrameterialet som ska komma till XB360.

Av yonaz333

Det är två "episoder" av singelplayer-uppdrag, komplett med story och cut scenes. Altså en förlägning/fördjupning av singelplayer läget. Mer än så ska man nog inte förvänta sig. Fast vem vet, kanske blir en till stadsdel.