Vanheim söker healers till raidteam och m+

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2016

Vanheim söker healers till raidteam och m+

Vanheim söker spelare till WoW-raidteam
VANHEIM är ett svensk multigaming community som fokuserar främst på MMO, men som även har en del spelare i andra multiplayer spel. I World of Warcraft är vi hemmahörande på EU-Kazzak sedan releasen av Legion. Vanheims filosofi grundar sig på en icke-elitistisk grund där spelaren bakom tangentbordet alltid kommer först.

Vi tror på en spelmiljö där varje individuell spelare väljer när och i vilken omfattning de vill spela ett spel. I raids tillämpar vi ilvl- och skillkrav, det råder fokus under våra raids men vi ser alltid till att ha ROLIGT när vi dödar bossar. Vi raidar aktivt torsdag och söndag 20.30-23.00 och anordnar m+-event på onsdagar och fredagar.

Vi har clearat BoD HC och CoS HC.

Till raidteamet söker vi nu healers omgående! (gärna med dps-offspec)

Utöver raidande har vi även en aktiv social spelmiljö med levlargrupper, dungeongrupper och en förhållandevis aktiv discordchat där många är inloggade även när de inte spelar aktivt. Åldern på våra medlemmar varierar så det finns ingen åldersrestriktion. Det enda kravet är att man förstår och agerar utefter communityns regler om uppförande och grundfilosofi. Båda dessa finns lättillgängliga för läsning på [vanheim.se].

Så om du vill ha kul medan du spelar, träffa nya vänner och finna din egen personliga nisch i spelvärlden online kommer du trivas bra i Vanheim. Vi kan nästan med säkerhet garantera att du kommer uppskatta tiden du lägger hos oss!

För invite eller frågor är du välkommen att kontakta någon av våra officerare (Veilah, Bwares, Bufflobävern, Tjenadin, ingame.

// VANHEIM