På julaftonen år 1999 grundade Edin den sajt vi känner som SweClockers och i början var allt lagrat hemmavid. Efter några år och en legendarisk hårddiskkrasch flyttade sajten ut till en leverantör, som hanterat den dagliga driften och gjort det möjligt för vår gemenskap att växa ihop.

Ingenting varar för evigt och sedan en längre tid tillbaka har vår teknikavdelning letat efter en ny leverantör för SweClockers. Efter noga avvägande har vi till slut landat i att gå över från Ivers servrar till Bahnhofs. Någon som känner till? Inte? Tänkte väl det.

Vi är riktigt glada över att SweClockers äntligen valde Bahnhof. Det är en genuin sajt med högt i tak där det diskuteras och ventileras om allt från datorer till operatörer, även om oss! Och det är bra, så ska det fortsätta – allt i yttrandefrihetens och sekretessens namn, säger Jon Karlung, VD på Bahnhof.

Flytten äger rum natten till fredag den 5 juli. Det som händer konkret är att vi släcker ned SweClockers vid 01:00 eller kort därefter. Om allt går som planerat ska sajten vara uppe och rulla igen tidigt fredag morgon, då från vårt nya hem i Bahnhofs serverhallar.

Vi räknar med en smidig övergång, men om det skulle bli strul på vägen kommer vi hålla er uppdaterade genom andra kanaler som Facebook och Discord.

Efter att flytten är avklarad behöver vi din hjälp! Stöter du på några problem eller märkliga buggar på SweClockers som inte fanns innan flytten? Rapportera då gärna om detta i vårt Feedback-forum, så att vi kan komma tillrätta med dessa.