Permalänk
Medlem

Hur ser du på knarkare?

Jag har märkt att Sveriges syn på knarkare syn på knarkare är väldigt.. "nischad" (hur stavas det förresten, kommer verkligen inte ihåg..), vilket ofta är tydligt ju äldre människorna är.

Så, jag tyckte det vore skoj att se vad den allmänne Swec:aren tycker och tänker om knarkarna!

Är de endast de trasiga spökena på plattan? Finns det skillnad på knarkare och pundare enligt er? umgås ni med folk som knarkar, eller flyr ni de som pesten?

Visa signatur

Du vet att det är måndag när du upptäcker en landmina i din frukost. - Garfield

Permalänk

Beror väldigt mycket på för mig. Pundarna har man väll inte mycket respekt för men folk som testat div droger på en lättare nivå får inte samma stämpel. Tycker dock att det är riktigt löjligt med alla tomtar som sitter och röker på och tycker sig vara galet häftiga, syra däremot har inte samma negativa klang för mig.

Jag anser väll som många andra att folk får pilla i sig vad de vill så länge jag inte behöver drabbas genom att folk begår allt för dumma grejer eller behöver åka in på dyra avgiftningar.

Visa signatur

"If you are really extreme, you never let informed facts or the scientific method hold you back from your journey to the wrong answer." (jayhall0315)
Celeron 352 @ 7822.8mhz 50k Vantage 40k 3Dmark06

Permalänk

Knarkarna består inte enbart av våldtäktsmän och mördare utan även vanligt hederligt folk med vanliga jobb, vanliga familjer och vanliga problem.
Jag må ha mina åsikter om alla de droger som finns att få i sig på ett eller annat sätt men det är mina åsikter det, bara för att jag inte gillar en sak kan jag inte säga att någon annan inte får gilla den.
Visst finns det folk som inte klarar det och faller in i ett missbruk men det kan hända med allt, alkohol tänker de flesta säkert på direkt men det kan vara något så hutlöst som ett runkförbud för att en massa tonårskillar runkat ihjäl sig i någon sektliknande ritual.
Jag tycker inte att en så kallad knarkare behöver vara en sämre person än någon annan.

Permalänk
Medlem

Gemene man vet inte ens vad de menar med "knark", och då mitt umgänge till största delen består av "knarkare" kan jag ju säga att frågan är ungefär lika relevant som att säga "Hur ser du på folk som dricker sprit?"
Man kan dricka olika sorter, olika mängder, man kan blanda, man kan missbruka, man kan bete sig bra och man kan dö.
Är man en lite vettigare människa har man jävligt kul istället, med eller utan "knark".

Visa signatur

11600K@5.1 GHz + 32GB Corsair Vengeance RGB PRO 3200@3400 MHz + MSI RTX 2080 Super Gaming X Trio +
WDC Blue SN550 1TB + Black OEM SN730 500GB + Kingston A1000 480GB + A2000 500GB + NV2 1TB + 2TB R10 + RGB most of THE THINGS! + Corsair 4000D Airflow + 2*ZyXEL NSA326 2*3TB @ R1 + Netgear RN2100 4*3TB @ R10 + RN204 4*4TB @ R5 + Synology DS216j 2*4TB @ SHR R1 + DS418 4*8TB @ SHR R6
| tmp: R5 3600@4.2 GHz + 32GB 2666@3066MHz + 1060 6GB@2100/4500MHz + 1 TB NV2 & 512GB SN730

Permalänk
Medlem

Man kan se det på 2 sätt.

Droger som smugglas in från andra länder, de är dyra så vissa gör inbrott och rån för att få råd till missbruket.
Gäng slåss om vem som skall få rätt att sälja där/här vilket resulterar till skottlossningar och otryggare gator och torg.
DVS påverkar samhället och ibland tredje person.

De brukar även störa lag och ordning, jag har tex stått nån meter ifrån några Christer Pettersson filurer på en spårvagn de började gruffas så jag hoppade av första bästa hållplatsen, gick iväg till en affär sen när jag kom tillbaka till hållplatsen för att vänta på nästa vagn, så var ambulans o så där. Då en hade tagit upp en bowiekniv och huggit den andre med, så jag var glad jag hoppade av, då jag stått 1 meter ifrån dem kanske annars hade blivit träffad.

Sen finns det ju den romantiserade bilden speciellt i ungdomliga komedifilmer ifrån Hollywood. "sköööna snubbar"

Cannabisrökare som odlar för personligt bruk och röker på helgen. Äter pizza och chips och skrattar.

Ecstasy dansare som knaprar piller på dansgolvet och dansar tills ruset försvinner.

Är väl okey inget som stör mig direkt såvida det inte påverkar deras omdöme tex att köra bil påverkade eller utsätter andra för faror.
Men jag vet inte jag har aldrig umgåtts med knarkare iaf vad jag vet, kanske går de mitt ibland oss?

Visa signatur

E8400,Scythe Ninja Plus B,Gigabyte GA-P35-DS3,4Gb Corsair PC6400,LeadTek GeForce 8800GT 512MB,WD6400AAKS 16MB 640GB,Pioneer DVR-215,Antec P182,NesteQ NA4501 450W,

Permalänk

Vadå knarkare? Tycker om knarkare? Vilka? Vem? Hur? Vad? Det är som att fråga vad tycker du om folk som dricker alkohol, eller folk som snusar.
Eller "Hur ser du på turkar?" Det beror på individen.

Om man träffar en person som är trevlig, snäll och intelligent, och sedan lär känna den här personen väldigt bra. Men det visar sig att han röker en spliff då och har en kärlek för hallucinogener. Ändrar det någonting? Är han inte fortfarande en person som du alltid tyckt om? Varför skulle man tycka mindre om han än om han sade att han drack öl och snusade?

Jag antar att det beror från person till person, men jag dömer inte folk efter deras val av droger vare sig det är nikotin eller pcp om de i övrigt verkar vara stabila, och trevliga människor.

Har själv prövat en del droger, och röker på då och då. Finns inget i mitt utseende eller sätt som skulle avslöja det om man inte kände mig bra nog, så att jag skulle berätta det.

Visa signatur

Asus Maximus II formula, E8400 @ 3.9GHz, 4GB Dominator DDR2, Radeon HD4850.

Permalänk
Medlem

Vad är en knarkare? Vem räknas som knarkare? Själv har jag aldrig nyttjat någon olaglig substans, men om du nämner en drog kan jag nog nämna någon jag känner som har provat den. Jag känner personer som röker marijuana regelbundet och jag skulle inte kalla dem missbrukare, även om de kanske inte är världens mest aktiva människor. Däremot finns det några i min bekantskapskrets som är farligt nära alkoholism och det är ingen trevlig grej.

Visa signatur

Coola låtar i massor!
http://revolvermen.com

Permalänk
Medlem

Då man innan man kan tala om hur man ser på saken måste komma fram till vad saken innebär så är min syn på de olika termerna enligt följande:
-Knarkare / pundare: Plattan/nergångna kvartar med människor som slängt bort allt vad de har till liv för att kunna nyttja droger.
-Missbrukare: Människor som nyttjar droger till den grad att deras liv påverkas negativt och de inte har kontroll. Dock inte lika illa som ovan.
-Brukare: Människor som visserligen nyttjar droger men som har kolla på vad det är de gör.
-Icke brukare: Människor som inte nyttjar eller som bara testat.

Nu har jag inte sagt någonting om vilka droger det gäller, för jag tycker det gäller samtliga inkl. alkohol. Samma sak gäller det klassiska "om man är det ena så blir man till slut det andra" då jag inte håller med om detta. Vissa människor klarar av att sköta nyttjandet av droger på ett fungerande sätt medan andra inte gör det så att sätta likamedtecken mellan olika grader av nyttjande tror jag inte på.

Så hur ser jag på knarkare?
Människor som bprde haft vett nog att lägga av för länge sedan. De kan uppenbarligen inte hantera det och visst borde de kunna få hjälp, men jag tycker då inte synd om dem för fem öre och ska jag vara ärlig så bör de tvångsomhändertas med omedelbar verkan då det skulle bli billigare för samhället och bättre för dem i längden. Det är inte samhällets jobb att dalta med dem bara för att de inte kunde inse vad som häll på att hända innan det var för sent. Och när de väl blir ett samhällsproblem, ja då är det ju upp till samhället att ta tag i det vilket då borde ske på det sätt som är bäst lämpat för samhället.

Visa signatur

Xbox Live - Firaphex
Jag har inte alltid rätt, men jag utgår från det tills jag ser bevis på annat. Citera för svar
2008-06-18, Dagen då integriteten ställdes tå mot tå med maktmissbruket och förlorade.

Permalänk
Medlem

knarkarna är ju inte problemens epi. det är ju de som distribuerar skiten som jag ser ner på. i vissa fall är knarkaren ond som drogad och då är det svårt med förståelse och empati. exempel är överdos, egoistiska handlingar mot familjer när det sker återigen.

att det sen är lika farligt med muskotnöt som kokain det är en annan femma. en överdos av muskotnöt gör man inte om igen. för den är inte beroendeframkallande precis.

men visst! utan knark är alla glada, vill nu folk bli höga och tar det som finns istället, som syra, lim. varsågod! man är trött på dilemmat. finns alltid nåt skit.

jag tror dock att de flesta som börjar blivit bjudna under fest. och skulle inte vara de som tar propplösaren i badrummet och snortar. det skulle förövrigt nog INTE vara behagligt

Permalänk
Medlem
Skrivet av jonaktiv:

knarkarna är ju inte problemens epi. det är ju de som distribuerar skiten som jag ser ner på. i vissa fall är knarkaren ond som drogad och då är det svårt med förståelse och empati. exempel är överdos, egoistiska handlingar mot familjer när det sker återigen.

att det sen är lika farligt med muskotnöt som kokain det är en annan femma. en överdos av muskotnöt gör man inte om igen. för den är inte beroendeframkallande precis.

men visst! utan knark är alla glada, vill nu folk bli höga och tar det som finns istället, som syra, lim. varsågod! man är trött på dilemmat. finns alltid nåt skit.

jag tror dock att de flesta som börjar blivit bjudna under fest. och skulle inte vara de som tar propplösaren i badrummet och snortar. det skulle förövrigt nog INTE vara behagligt

Att kämpa mot droger är ju dock rätt hopplöst. Som du säger, det finns alltid någonting. Och skulle det inte finnas nått så kommer alltid någon hitta på nått.

Anledningen till att det är ett problem över huvud taget är ju dock uppdelat i många delar. Att människor inte kan hantera det, att de som säljer och tillverkar gör det dem gör, att polis m.m. inte har tillräckligt med resurser för att stoppa dem och så vidare. Det finns ju så många sidor av problemet att det är svårt att räkna. Det enda som är konstant tror jag är att det alltid kommer finnas folk som av olika anledningar vill använda droger, och så länge det finns så kommer det alltid finnas de som vill tjäna pengar på att fylla detta behov. Detta i sig är ju dock inte ett problem. Problemet uppstår när de som använder inte kan kontrollera sig och/eller de som säljer inte kan kontrollera sig.

Visa signatur

Xbox Live - Firaphex
Jag har inte alltid rätt, men jag utgår från det tills jag ser bevis på annat. Citera för svar
2008-06-18, Dagen då integriteten ställdes tå mot tå med maktmissbruket och förlorade.

Permalänk

Veka människor. Börjar man så får man fan skylla sig själv. Varför inte hoppa från en klippa när man ändå håller på? Det ger väl i princip samma kick och slutresultat.

Visa signatur

Intel i7 6700k @4.7Ghz | Be Quet! Dark Rock Pro 3 | Asus Z170 ROG Hero VIII | 32GB DDR4 Corsair Vengeance 3000Mhz | Asus 1080Ti Strix OC | Samsung 950 Pro M.2 250GB, Samsung EVO 850 120GB, Samsung EVO 840 250GB, & Seagate 7200rpm 4TB | Corsair HX 1050W | Fractal Design S | Asus Xonar U7 | Sennheiser PC360 | TrackIR 5 + ProClip | Eizo 27" EV2736W | HTC Vive | Windows 10 Pro

Permalänk
Medlem

Knark använder jag nog inte ens i talspråk, tycker det mest har blivit ett värdeord som tidningarna tar till när de vill få narkotika att låta lite mer negativt.

Jag gör ingen generell skillnad mellan narkotika och alkohol, jag kallar även alkohol för drog i dagligt tal personligen. Hur jag ser på droganvändare beror på drog och person. Visst, större del av de som använder narkotika missbrukar än de som endast använder alkohol men alkohol missbrukas nog överlägset mest. Troligtvis för att det finns överallt och är lagligt, för att skriva det självklara

Tja vad ska man tycka om alla missbrukare. Att de vanligen skiter i sina barn, sin familj, sina vänner etc är väl inget direkt positivt.

Permalänk
Skrivet av Mr. Bravo:

Veka människor. Börjar man så får man fan skylla sig själv. Varför inte hoppa från en klippa när man ändå håller på? Det ger väl i princip samma kick och slutresultat.

Vilka droger syftar du på nu egentligen?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Mr. Bravo:

Veka människor. Börjar man så får man fan skylla sig själv. Varför inte hoppa från en klippa när man ändå håller på? Det ger väl i princip samma kick och slutresultat.

Säg det till dig själv nästa gång du känner att det skulle sitta fint med en iskall stor stark.

Visa signatur

Coola låtar i massor!
http://revolvermen.com

Permalänk

Jag har ingen stor åsikt om "knarkare"
Så länge dom håller sitt skit för sig själva och inte drar ner mig eller dom jag bryr mig om i det så kunde jag inte bry mig mindre ang vad dom gör och hur och med vad är upp till dom.

Visa signatur

MSI Z370i Gaming Pro Carbon AC
I7 8700k 3.7 GHz 12mb
ASUS GeForce GTX 1080 TI 11GB Turbo
Ballistix 16gb DDR4 3200MHz CL15 Elite
AOC 35" AGON AG352UCG G-Sync

Permalänk
Medlem
Skrivet av Robeliboban:

Ser ofta på knarkare som de som fallit för grupptryck.

Eller så har de inte fallit för det gigantiska grupptrycket om att alla droger som inte är alkohol och nikotin är farliga och dåliga. Medans det är högst normalt att supa ner sig varje helg och de som inte gör det är konstiga.

Permalänk
Medlem
Skrivet av H4ppy0137:

Jag har ingen stor åsikt om "bögar"
Så länge dom håller sitt skit för sig själva och inte drar ner mig eller dom jag bryr mig om i det så kunde jag inte bry mig mindre ang vad dom gör och hur och med vad är upp till dom.

Förlåt, jag var tvungen. Kändes som ett typiskt svenskt och skitnödigt svar. Det känns som att det är ganska mycket "vi och dom" här i tråden. Visst är det skillnader mellan 'Gurkan och Fimpen' som sitter i någon dunge och boffar och 'Stoffe' som röker en gås varannan helg, men annars känns det lite skenheligt att sätta upp en sådan skiljelinje.

Visa signatur

"Nightcrawl tipsar om Kvinnofängelset, som alternativ till den kan jag rekommendera att du istället skär av stora kroppspulsådern på dig själv och lägger dig ner och dör en utdragen, smärtsam död. Kan garantera att det är roligare än att se 700 avsnitt av den serien." -Loaded

Permalänk
Skrivet av jonaktiv:

men visst! utan knark är alla glada, vill nu folk bli höga och tar det som finns istället, som syra, lim. varsågod! man är trött på dilemmat. finns alltid nåt skit.

Blir bara lite nyfiken, hur får du syra och lim i samma kategori? Inte så att alla kan trolla fram några lappar lsd, något random lösningsmedel är ju en annan sak.

Visa signatur

"If you are really extreme, you never let informed facts or the scientific method hold you back from your journey to the wrong answer." (jayhall0315)
Celeron 352 @ 7822.8mhz 50k Vantage 40k 3Dmark06

Permalänk
Medlem
Skrivet av Samus:

Förlåt, jag var tvungen. Kändes som ett typiskt svenskt och skitnödigt svar. Det känns som att det är ganska mycket "vi och dom" här i tråden. Visst är det skillnader mellan 'Gurkan och Fimpen' som sitter i någon dunge och boffar och 'Stoffe' som röker en gås varannan helg, men annars känns det lite skenheligt att sätta upp en sådan skiljelinje.

Men det är väl ändå för att det faktiskt är "vi och dem". Det är ju inte direkt som att gemene man bara en dag vaknar upp och känner ett behov av att gå och vara dräggig på plattan i jakten på en fix.

Vid någon punkt så har man passerat en gräns där man inte längre är en del av den grupp som får ta hand om problemen utan man är istället en del av den grupp som utgör problemet. Exakt var denna gräns går är ju subjektivt men för min del så är termen knarkare en benämning på människor som passerat den. Jag håller med, "bara det inte påverkar mig eller de mina" är ett typiskt svenskt och riktigt krystat svar, men det är nog också det som stämmer bäst. För allvarligt talat, vad tjänar någon av oss på att någon random och för oss okänd knarkare mår bättre eller sämre? Det påverkar inte oss det minsta lilla.

Fast jag skulle inte kalla det skenheligt. Jag skulle nog kalla det ärlighet. Vi är så själviska och så enkelt är det. Varför säga någonting annat? Man kan ju givetvis säga att de vi talar om, knarkarna, är likadana då de sätter sig själva främst också. Skillnaden är ju dock att vi andra varesig vi vill eller inte får betala för deras själviskhet om man ska se krasst på det hela. Det är vi som står för städningen, behandlingarna, bidragen och som råkar ut för brotten och allt annat som kommer med det. Så även om vi är själviska och inte bryr oss om personerna i sig så blir det ändå en delning där. Så det blir alltså "vi och dem" även om det egentligen är liten skillnad på personlig nivå.

Visa signatur

Xbox Live - Firaphex
Jag har inte alltid rätt, men jag utgår från det tills jag ser bevis på annat. Citera för svar
2008-06-18, Dagen då integriteten ställdes tå mot tå med maktmissbruket och förlorade.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Evil_AnAnAs:

Blir bara lite nyfiken, hur får du syra och lim i samma kategori? Inte så att alla kan trolla fram några lappar lsd, något random lösningsmedel är ju en annan sak.

menade random lösningsmedel

Permalänk
Medlem
Skrivet av belga:

Men det är väl ändå för att det faktiskt är "vi och dem". Det är ju inte direkt som att gemene man bara en dag vaknar upp och känner ett behov av att gå och vara dräggig på plattan i jakten på en fix.

Vid någon punkt så har man passerat en gräns där man inte längre är en del av den grupp som får ta hand om problemen utan man är istället en del av den grupp som utgör problemet. Exakt var denna gräns går är ju subjektivt men för min del så är termen knarkare en benämning på människor som passerat den. Jag håller med, "bara det inte påverkar mig eller de mina" är ett typiskt svenskt och riktigt krystat svar, men det är nog också det som stämmer bäst. För allvarligt talat, vad tjänar någon av oss på att någon random och för oss okänd knarkare mår bättre eller sämre? Det påverkar inte oss det minsta lilla.

Fast jag skulle inte kalla det skenheligt. Jag skulle nog kalla det ärlighet. Vi är så själviska och så enkelt är det. Varför säga någonting annat? Man kan ju givetvis säga att de vi talar om, knarkarna, är likadana då de sätter sig själva främst också. Skillnaden är ju dock att vi andra varesig vi vill eller inte får betala för deras själviskhet om man ska se krasst på det hela. Det är vi som står för städningen, behandlingarna, bidragen och som råkar ut för brotten och allt annat som kommer med det. Så även om vi är själviska och inte bryr oss om personerna i sig så blir det ändå en delning där. Så det blir alltså "vi och dem" även om det egentligen är liten skillnad på personlig nivå.

Jag tycker att du tog det jag skrev åt ett väldigt märkligt håll. Det jag menar är att termen "knarkare" inte används för folk som brukar/missbrukar "knark", men för att beskriva en viss typ av person. Här menar jag att det är konstigt att man skiljer knarkare från andra typer av missbruk.

Det du skriver om att gemene man inte ställer sig på plattan och jagar draken är ju helt riktigt. Det var därför jag skrev att det är skillnad på 'Fimpen' och 'Stoffe'.

Visa signatur

"Nightcrawl tipsar om Kvinnofängelset, som alternativ till den kan jag rekommendera att du istället skär av stora kroppspulsådern på dig själv och lägger dig ner och dör en utdragen, smärtsam död. Kan garantera att det är roligare än att se 700 avsnitt av den serien." -Loaded

Permalänk
Medlem
Skrivet av jonaktiv:

menade random lösningsmedel

Och vad har LSD med lösningsmedel att göra?

Permalänk
Medlem

Alltså, folk som röker en släng då o då är väl knappast knarkare? Ska väl vara lite tyngre grejer för att kallas det tycker man ju.

Visa signatur

- Q6600 - 3870 Crossfire - 4GB 6400 - 300GB *2 Raid0 - Windows Vista Bussines 32Bit - 24" 1920 x 1200 -

"The Journey Is The Destination"

Permalänk
Medlem
Skrivet av estoves:

Och vad har LSD med lösningsmedel att göra?

Misstänker att han inte visste att lsd kan kallas syra.

ont, om man klarar av att sköta sitt liv har jag inget emot att folk petar i sig saker. När det går överstyr är det dock en annan femma.

Visa signatur

På A svarar jag B, och på C vill jag höra om frågan.

Permalänk
Avstängd

För mig går gränsen vart jag drar gränsen för kompisar och vad dom gör och vad jag själv inte skulle göra är vid kokain, heroin osv osv.

Enligt mig är det hyckleri att gapa och skrika efter folk som röker på lite då och då om man själv dricker alkohol och röker vanliga cigg. Eftersom dom två senare är klassade som farligare dessutom.

Jag har aldrig rökt på, säger inte att jag aldrig skulle ta ett bloss men inte gjort det hittills på mina 25år på jorden. Dessutom luktar det fördjävla fint. Har provat röka cigg och snusat inget jag gillar/fastnat för. Ser ut som skit med en prilla i käften och luktar apa efter en cigg. Dricker alkohol gör jag då och då.

Permalänk
Hedersmedlem

Jag ser ner på en person som låtit en substans ta kontroll över dem. Jag tycker det är patetiskt att någon efter en tidsperiod måste använda en substans. Om det så är cigaretter eller tung narkotika.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Samus:

Jag tycker att du tog det jag skrev åt ett väldigt märkligt håll. Det jag menar är att termen "knarkare" inte används för folk som brukar/missbrukar "knark", men för att beskriva en viss typ av person. Här menar jag att det är konstigt att man skiljer knarkare från andra typer av missbruk.

Det du skriver om att gemene man inte ställer sig på plattan och jagar draken är ju helt riktigt. Det var därför jag skrev att det är skillnad på 'Fimpen' och 'Stoffe'.

Aha, ja då tog jag det åt ett väldigt märkligt håll.
Men på så sätt håller jag med. Frågar man mig så är knarkare en samlingsterm för människor som inte kan hantera sitt missbruk på ett fungerande sätt ens för sig själva. Detta tycker jag gäller ALLA som missbrukar någonting. Att det istället används för just ett visst segment av alla som missbrukar saker är konstigt.

Visa signatur

Xbox Live - Firaphex
Jag har inte alltid rätt, men jag utgår från det tills jag ser bevis på annat. Citera för svar
2008-06-18, Dagen då integriteten ställdes tå mot tå med maktmissbruket och förlorade.

Permalänk
Skrivet av apspektakel:

Vilka droger syftar du på nu egentligen?

Inga specifika droger. Är man ute efter något berusnings-framkallande så finns självklart alltid risken att man fastnar, varesig det handlar om milda lagliga grejer eller tyngre olagliga. Har man ett sådant behov så behöver man hjälp.
Handlar det om grupptryck så är det inte heller direkt någon ursäkt. Det är väl i grunden i princip samma svaga sinne som ger vika, även om man vet att det är fel.

Så ser jag på saken iaf, och det stämmer in bra på alla jag känner som har hamnat i det där. Hur kaxiga dom än är när dom är under sina dyng-perioder så låter dom alltid lika tragiska när dom väl lyckats sluta. "Åh va dum jag var", "Fan vad jag ångrar mig", "Hur kunde jag hålla på sådär?", "Aldrig mer!" osv.

Skrivet av Ilja:

Säg det till dig själv nästa gång du känner att det skulle sitta fint med en iskall stor stark.

Öl är nog bland det värsta jag vet Har i övrigt ingen smak alls för alkohol, så det är väldigt sällan jag dricker det. Effekten känns dessutom poänglös.

Visa signatur

Intel i7 6700k @4.7Ghz | Be Quet! Dark Rock Pro 3 | Asus Z170 ROG Hero VIII | 32GB DDR4 Corsair Vengeance 3000Mhz | Asus 1080Ti Strix OC | Samsung 950 Pro M.2 250GB, Samsung EVO 850 120GB, Samsung EVO 840 250GB, & Seagate 7200rpm 4TB | Corsair HX 1050W | Fractal Design S | Asus Xonar U7 | Sennheiser PC360 | TrackIR 5 + ProClip | Eizo 27" EV2736W | HTC Vive | Windows 10 Pro

Permalänk
Medlem

Knark är åt helvete, och ska undvikas. Kan man inte det, kan man i vart fall undvika personerna som ägnar sig åt det.

Fast å andra sidan är jag småbarnsförälder och ser numera "fula gubben" på vartenda gathörn så jag har kanske lite tunnelseende i ämnet, vem vet ..

Visa signatur

Ryzen 5800X3D, Msi B450 Tomahawk, RX 7800XT, 32 Gb Corsair Vengeance Pro, vattenkylning.

Permalänk
Medlem

Här har vi en av dom bästa knarkarna någonsin.

Jag ser det som att det finns två sorters knarkare. Destruktiva ocb kreativa. Destruktiva behöver hjälp medans kreativa brukare behöver inte det.

Visa signatur

We are the music makers, and we are the dreamers of dreams.
Youtube | Spotify Playlists | Soft | Rapp | Rytm | Kött | Kalas |