Nya drivrutiner krånglar.

Permalänk
Medlem

Nya drivrutiner krånglar.

hej!!!

När jag tankar de nyaste drivrutinerna till grafikkortet så kan jag ha max 85 hz, med de gamla kan jag ha upp till 170hz(crt skärm)

Så jag får använda de här gamla drivisarna tills världen går under tror jag, om inte någon här vet om det finns något sätt att få högre hz med dom nya drivrutinerna, eller bara vet vad problemet kan vara. Har nvidia geforce gtx 560 ti.

(Den där rutan man kan kryssa i där det står "dölj lägen som den här skärmen inte kan visa" är helt grå och oanvändbar när jag har dom nyare drivrutinerna)

Fråga2: hur viktigt är det med nya drivrutiner, om allt jag spelar nu funkar som det ska?

Och nu på senare tid har min dator installerat de nya drivrutinerna automatiskt VARJE dag så jag får återställa hela tiden för att kunna spela spel med 170hz. Jag undrar hur jag kan stoppa datorn från att installera de nya, jag har testat det självklara, som denna bilden ska visa: http://bildr.no/image/1339635.jpeg

Sedan tänkte jag att jag antaglien har de nya drivrutinerna någonstans på datorn (hur kan datorn annars installera dom?) så hittade jag detta: http://bildr.no/image/1339639.jpeg där är en update map som användes ungefär 03:00 idag, ungefär då jag tror att datorn installerade de nya drivisarna igen...då undrar jag om jag kan slänga den mappen utan att min dator börjar gråta?

Eller tycker ni helt enkelt att jag ska köra med dom nya drivrutinerna, även fast jag inte kan spela spel med hög hz? (helst inte detta )

Tack på förhand i alla fall!

Permalänk
Medlem

Hallå Wsander när du har prisis fått grafikkortet så är det ju konstig skärm storlek men ladda ner drivrutinerna direkt från http://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=nvidia%20geforce%20gtx%... sedan ändrar du bilden till det som passar skärmen rätt och sedan med dom nyaste drivrutinerna så bilr det mer grafikkort för pengarna asså mer prestanda.

Hoppas att det var svaret på dina frågor jag förstod inte riktigt men det kanske kunde hjälpa