Permalänk

CS:GO inställningar

Tjena! Har precis ominstallerat datorn och tryckt in Windows 10 istället för Windows 7.

Jag har googlat lite men det finns så mycket information och många olika inställningar, jag antar att det är väldigt personligt vad man föredrar själv, men jag skulle vilja ha lite tips på bra config.cfg och autoexec.cfg, något som är i stil med proffsens inställningar.

Jag har ett annat problem, jag får inte autoexec.cfg att laddas. Jag har kollat så att stavningen är rätt.
Jag har satt +exec autoexec.cfg i launch options och exec autoexec.cfg i min config.cfg men den vill inte laddas ändå.
Men när jag skriver exec autoexec.cfg i consolen ingame så laddas min autoexec.cfg.

Permalänk
Medlem

Jag har följt denna https://gist.github.com/nickbudi/3916475 och det funkar bra.

Permalänk
SpelClockers

Man kan nog säga att det finns ett stort antal olika configs att välja mellan då det är som du säger väldigt personligt vad man föredrar. Om du vill kan du ju hitta proffsens configs och utgå ifrån dem, kanske testa lite olika för att finna rätt inställningar för just dig.

Ninjas in Pyjamas har ju deras spelares configs nedladdningsbara på deras hemsida så mitt tips är att börja där.

Vad gäller autoexec.cfg skulle jag råda att skriva clear och där efter echo complete så får du klart och tydligt att autoexec har blivit confad.

Visa signatur

wololooooooooooooooooooo

Permalänk
Medlem

Det är en smaksak men skulle råda dig till följande gällande Windows 10 senaste uppdatering som halverar din fps:

To Turn On or Off Game Bar in Xbox app

1. Open the Xbox app.

2. Click/tap on the Settings icon on the left, click/tap on Game DVR at the top, and turn on (default) or off the Record game clips and screenshots using Game DVR setting at the top. (see screenshots below)

Autoexec.cfg MÅSTE vara skrivskyddad och ligga i cfg mappen för att den skall kunna läsas, vilket den gör automatiskt utan tillägg.

-console -novid -freq 144 är allt ja kör. Observera att freq är hz på skärmen, råder dig att dubbelkolla vad din skärm klarar innan du ens tänker tanken att lägga in det.

lycka till

Permalänk

Tack för era svar, verkade som att jag behövde ha autoexec.cfg skrivskyddad ja, och så skrev jag in clear och echo complete i slutet av filen och det verkar rensa min console och ge ett "complete".

Vad är/gör Xbox app? Jag är ny med Windows 10 och har inte riktigt hajjat det här med appar, verkar vara samma funktion som på telefonen?
Men jag verkade inte ha den appen, åtminstone inte vara inloggad så jag kom inte åt några inställningar.

Permalänk

Verkar som att Windows 10 är jävligt buggigt.

Pro Tools är inte kompatibelt med det, och jag får inte mitt nya interface Behringer UMC404HD att fungera med Pro Tools 11, utan jag får köra ASIO4ALL drivrutiner istället. Blir nog att kasta skiten åt helvete och installera Windows 7 igen. Verkar dock som att jag har lite bättre fps i CS, men det kanske inte beror på OS.