Permalänk
Medlem

H115i Pro med Commander Pro - Fungerar ej!

Hej.

Jag har bekymmer med att jag får inte H115i Pro att fungera med Commander Pro.

Jag har ett moderkort med endast en "intern" usb utgång, denna hade jag tidigare H115i Pro monterad på, men nu när jag monterat in fler fläktar i mitt chassi, så köpte jag till en Commander Pro - För att kunna pilla lite med egna fläktkurvor.

Jag tog för givet iom Commander Pro har USB utgång så skulle det bara vara att plugga in H115i Pro i denna och få det att fungera.

Tyvärr verkar det inte fungera. Min sista utväg är att försöka fixa så H115i går att plugga på en utvändig USB plats, vad finns det för kabel alternativ?

I enhetshanteraren har jag ett fe "Okänd Usb Enhet" , kan ej säga vilken enhet detta är?

Moderkort: https://www.inet.se/produkt/1901169/asus-rog-strix-x470-i-gam...
Commander Pro: https://www.inet.se/produkt/6902363/corsair-commander-pro
H115i Pro: https://www.inet.se/produkt/5320481/corsair-hydro-h115i-pro-r...

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem

Äger själv en H115i Pro och Commander Pro. Aldrig haft problem med båda. Är allt korrekt inkopplat? Får du upp båda enheterna i Icue?

Permalänk
Medlem
Skrivet av employed:

Äger själv en H115i Pro och Commander Pro. Aldrig haft problem med båda. Är allt korrekt inkopplat? Får du upp båda enheterna i Icue?

Är H115i Pro , kopplad till Commander Pro?

Har du AMD? Läste något om att AMD hade kompatibilitetsproblem..

Permalänk
Medlem
Skrivet av 1Ce:

Är H115i Pro , kopplad till Commander Pro?

Har du AMD? Läste något om att AMD hade kompatibilitetsproblem..

Har en 2700x i en Asus x470. Commander Pro är kopplad in i moderkortet och H115i Pros USB-kabel är kopplad till Commandern. Du borde kunna se båda enheterna i Icue.

Permalänk
Medlem

Ja det låter märkligt. Jag ser bara commanderbgör, för det var PnP och inga drivrutiner behövdes för commandern för din del?

Jag hade icue, men hoppade över till corsair link, men samma sak där.

Skall koppla ur commandern och tillbaka med h115i se så allt funkar som det ska, så inget hänt när jag kopplat ur.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

@1Ce: Jag kopplar både en lightning node pro och ax1200i till min commander pro. Hade bekymmer med att ingen hittades av icue tills jag böt plats på dom i commander pro. Har du provat byta till andra usb headern på commandern?