Google rullar ut Android 11

Permalänk
Medlem
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Vissa vill ha en fet plånbok också. Och detta ska de jämnt konstant ha i fickorna, även när de har kortbyxor som enbart har två små framfickor, där enbart ~7" mobilen får plats i den ena fickan. Kvar är en ficka för nycklar, hörlurar och lite annat. Varför man skulle vilja ha sitt körkort här som man absolut inte får tappa är en bra fråga?
Varför ID stöds funktionen i android är bra. Kvra är att vänta in att länderna inför det.

Jag vet inte vad man ska svara, tydligen har man plats för en 7" mobil men inte en korthållare/plånbok, de är 6x10cm... Eller så skaffar man ett mobilcase med korthållare.

Som sagt känns som ilandsproblem, speciellt i Sverige där man med otroligt bra tur med vädret går o kortbyxor 3-4 månader, resten av året har man fickor så det räcker.

Visst är funktionerna i mobilen bra, men absolut inte nödvändiga.

Permalänk
Medlem
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

För det första innebär inte digitalt ID att man måste överge fysisk.
Men ytterst få personer skulle välja att bära med sig fysisk ID då det innebär så massa krångel i onödan. Liksom var ska man ha det där körkortet? Har man i plånboksfodralet så finns det risk att det ramlar ur, tejpar man fast den, så säger hur många butiker som helst de vill se leg för ens bonus och man behöver krångla.
Digitalt id i mobilen kan självklart krångla den med, men det är en risk många är beredd att ta. På samma sätt som att för 20år sedan gick folk runt med kontanter, då det var det enda pålitlig att handla med. Allt annat krånglar, inte minst bankkortsavläsare som butiker har. Men alternativt med kontanter vill folk ej ha då det kräver en plånbok.

Orsaken till att folk ogillar plånböcker nu idag, beror på att de redan har för mycket saker att ha koll på. Oftast en stor nyckelknippa +stor mobil, det får vara tillräckligt. Den där plånboken var ska man ha den när man går med byxor + en tröja? Bakfickan och sedan både ha leg + bankkort i den som man nästan aldrig använder, detta bara för att locka ficktjuvar. Framfickorna. Ena ligger mobilen i, andra nycklarna.

Vänster framficka mobilen.
Höger framficka, nycklar och en plånka med 4 kort och cash. Cash funkar alltid!

Visa signatur

Du som inte behärskar när du skall använda de och dem så finns en mycket enkel lösning. Skriv dom så blir det inte fel.
Första egna datorn -> ZX Spectrum 48k '82.
Linux Mint, Asus B550-F, Ryzen 5600X, LPX 64GB 3600, GT730